Şimdi Ara

Cin'den Dreambox DM 800 HD getirtmek isteyenler? (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.613
Cevap
20
Favori
377.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2'yle 2.01 arasındaki fark nedir? Birde update için sim kart yazıcı mı lazım?
  • bootloader 75 yükseliyor ozaman kardeş benim orjinalde 72 geldi 75 olması iyi bişi
  • arkadaşlar bu tina mıdır nedir bi türlü online olmuyor mail attım bu gün henüz cevap maili atmadı nasıl yapıcaz arkadaşlar bunu çinden getirtirmek istiyorum ama nasıl getiricez bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: astra-Elegance

arkadaşlar bu tina mıdır nedir bi türlü online olmuyor mail attım bu gün henüz cevap maili atmadı nasıl yapıcaz arkadaşlar bunu çinden getirtirmek istiyorum ama nasıl getiricez bilmiyorum

çinle aramızda saat farkı var ona göre hesaplayın sipariş vereceksiniz. Yani orada gün 6-7 saat erken başlıyor.

tinadan aldıgım cihaz elime ulaştı ve kurdum. üzerinde gemini 4.5 vardı. kendi hazır settingimi ve cccam dosyamı attıktan sonra sorunsuz izlemeye basladım. HD yayın kalitesi gercekten müthiş. orjinal üründe daha kaliteli olacagını düsünmüyorum. DM 500 e göre SD yayın kalitesi cok iyi. ben bu nedenle neredeyse odaya bir uydu alıcısı daha koyacaktım. DM 500s berbattı SD yayın olarak.

yasadıgım tek sorun kumandayla ilgili. zaman zaman kumanda işlemez hale geliyor kısa süreliğine de olsa (bazen dakikayı buluyor ve 1-2 tıklamadan sonra aynı şekilde kilitleniyor) . ayrıca TV (samsung 40A686) kumandası haline getiremedim bir türlü. kodları giriyorum kabul etmiyor. DM500 deki kumanda sistemine alışmış olanlar zorlanacaklardır. bunun dısında herseyiyle 1. kalite bir cihaz.

bundan sonra sipariş verecek arkadaslar sunu unutması, artık kendiniz bile elden bir alet getiriyorsanız vergisi var. uydu cihazlarında da en yüksek vergi alınıyor sanırım. bu nedenle hesaplarımızı iyi yapalım derim. saygılarımla...

• quote:

bundan sonra sipariş verecek arkadaslar sunu unutması, artık kendiniz bile elden bir alet getiriyorsanız vergisi var. uydu cihazlarında da en yüksek vergi alınıyor sanırım. bu nedenle hesaplarımızı iyi yapalım derim. saygılarımla...

bunu biraz açar mısın?

getirten zaten kaçak getirtiyor, üzerine gift yazdırıyor. vergiyi kim kesecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: simetri

quote:

bunu biraz açar mısın?

getirten zaten kaçak getirtiyor, üzerine gift yazdırıyor. vergiyi kim kesecek?

Kaynak :http://rega.basbakanlik.gov.tr/eskil...20091229-3.htm

Gümrük Bülteni 2009/184 2009/15687 Ticari İthalat Maksadı Dışında Yurt Dışından Getirilecek Renkli Televizyon, Siyah-Beyaz Televizyon, Radyo, Video, Televizyon Uydu Alıcıları, Birleşik Cihazlar ile Bunların Dışında Kalan Radyo Televizyon Yayını Almaya Yarayan Her Türlü Cihazlar İçin Bir Defaya Mahsus ve 2010 Yılı Için Geçerli Olmak Üzere Belirtilen Ücretlerin Alınması Hakkında Karar

Karar Sayısı : 2009/15687

Ticari ithalat maksadı dışında yurt dışından getirilecek renkli televizyon, siyah-beyaz televizyon, radyo, video, televizyon uydu alıcıları, birleşik cihazlar ile bunların dışında kalan radyo televizyon yayını almaya yarayan her türlü cihazlar için bir defaya mahsus ve 2010 yılı için geçerli olmak üzere ekli listede belirtilen ücretlerin alınması; Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcılığının 16/12/2009 tarihli ve 15668 sayılı yazısı üzerine, 4/12/1984 tarihli ve 3093 sayılı Kanunun 4 üncü maddesinin (b) bendine göre, Bakanlar Kurulu’nca 21/12/2009 tarihinde kararlaştırılmıştır.

Alıntı:

21/12/2009 TARİHLİ VE 2009/15687 SAYILI

KARARNAMENİN EKİ

LİSTE

CİHAZ CİNSİ;

1. Renkli Televizyonlar

•51 Ekrana kadar (51 dahil)............................................ .................................................. ................................ 55 AVRO

•51 Ekran-67 Ekran arası (67 dahil)............................................ .................................................. ................... 85 AVRO

• 67 Ekran-85 Ekran arası (85 dahil)............................................ .................................................. ................. 100 AVRO

• 85 Ekran-116 Ekran arası (116 dahil)............................................ .................................................. ............. 120 AVRO

• 116 Ekrandan yukarı............................................ .................................................. ...................................... 150 AVRO

• Oto Televizyonu....................................... .................................................. .................................................. . 85 AVRO

2. Siyah/Beyaz Televizyonlar

•51 Ekrana kadar (51 dahil)............................................ .................................................. ............................... 25 AVRO

•51 Ekrandan yukarı............................................ .................................................. .......................................... 30 AVRO

• Oto Televizyonu....................................... .................................................. .................................................. 30 AVRO

3. Radyolar

• Cep tipi radyo alıcıları......................................... .................................................. ....................................... 10 AVRO

• Saatli radyo ve radyolu saatler, radyolu cep telefonları, bir müzik aleti
    (elektronik org gibi) üzerindeki radyolar, oyuncaklar üzerindeki radyolar,

ışıldaklar ve radyolu vantilatörler..................................... .................................................. ............................. 10 AVRO

• Oto radyo alıcıları......................................... .................................................. ............................................... 15 AVRO

• Taşınabilir radyo alıcıları......................................... .................................................. .................................... 25 AVRO

• Rack tipi birleşik cihazlardan (TÜNER) radyo alıcı kartları.......................................... ............................. 180 AVRO

4. Videolar, video kameralar (Televizyon yayınlarını alma ve kaydetme Özelliği olanlar)............. 180 AVRO

5. Televizyon Uydu Alıcı Cihazları

•Tek Kanallı........................................... .................................................. .................................................. ...... 30 AVRO

•Çok Kanallı........................................... .................................................. .................................................. ..... 70 AVRO

6. Birleşik Cihazlar (Kombine)

a) Televizyon ağırlıklı birleşik cihazlar

• Televizyon-Radyo............................................. .................................................. .......................................... 95 AVRO

• Televizyon-Radyo-Teyp.............................................. .................................................. ............................ 130 AVRO

• Televizyon-Video............................................. .................................................. ......................................... 195 AVRO

• Televizyon-Radyo-Video............................................. .................................................. ............................. 215 AVRO

b) Radyo ağırlıklı birleşik cihazlar

• Cep tipi radyo kasetçalar (radyo -Walkman).......................................... .................................................. .... 10 AVRO

• Taşınabilir (pilli) radyo-pikap............................................. .................................................. ....................... 35 AVRO

• Taşınabilir (pilli) radyo -kasetçalar........................................ .................................................. ..................... 35 AVRO

• Oto Radyo - Kasetçalar........................................ .................................................. ...................................... 35 AVRO

• Oto Radyo-Kompakdiskçalar................................... .................................................. .................................. 45 AVRO

• Taşınabilir (pilli) Radyo-Kompakdiskçalar................................... .................................................. ............. 45 AVRO

• Radyo-Kasetçalar........................................ .................................................. ............................................... 50 AVRO

•Radyo-Kompakdiskçalar................................... .................................................. ......................................... 70 AVRO

•Radyo-Pikap............................................. .................................................. .................................................. 70 AVRO

• Radyo-Kasetçalar-Pikap............................................. .................................................. .............................. 140 AVRO

• Radyo-Kasetçalar-Pikap-Kompakdiskçalar................................... .................................................. .......... 180 AVRO

• Radyo-Kasetçalar-Kompakdiskçalar................................... .................................................. ..................... 180 AVRO

7. Tüner Kartları

• FM Tüner kartı............................................. .................................................. .............................................. 10 AVRO

• TV Tüner kartı............................................. .................................................. ............................................... 15 AVRO

8. Yukarıda sayılan cihazların dışında kalan ve Radyo ve Televizyon yayınını almaya
    yarayan her türlü cihazlar.......................................... .................................................. ........................... 180 AVRO

GIFT bile yazsa üzerinde ürün cinsi olarak RECIVER, SET TOPBOX gibi ibareler var. bu nedenle vergi kesebilirler...

• zaten yakalanırsa cihazı bırak git, bu bilinen birşey. amaç yakalatmadan gümrükten geçirebilmek. millet boşuna mı gift yazdırıyor.
  • quote:

zaten yakalanırsa cihazı bırak git, bu bilinen birşey. amaç yakalatmadan gümrükten geçirebilmek. millet boşuna mı gift yazdırıyor.

hocam gift olarak gümrükten gecenler için dediğim zaten. üzerinde GIFT yazsa da RECIEVER yazıyorsa 180 € vergi alırlar demek istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekart

hocam gift olarak gümrükten gecenler için dediğim zaten. üzerinde GIFT yazsa da RECIEVER yazıyorsa 180 € vergi alırlar demek istiyorum.

gereksiz uzatmak istemiyorum ama, üzerinde receiver yazarsa zaten gümrüğe yakalandın demektir. 180€ ödemektense yeni sipariş verirsin, onu gümrüğe bırak daha iyi diyorum. çünkü sadece 180 eoruyla kalmayacak daha bir ton masraf çıkacaktır.
  • reciever yazan ürünler gecti gümrükten ama vergiden gecemezler demek istediğim bu.
  • quote:

reciever yazan ürünler gecti gümrükten ama vergiden gecemezler demek istediğim bu.

peki, ben yanlış biliyormuşum o zaman. bilgilendirme için teşekkürler
  • Arkadaşlar DT'deki hd kanalların üzerine geldiğim zaman yayın yok, ekran siyah oluyor ve snr değeri 0 gösteriyor. birkaç saniye sonrada "Transporder'da yayın yok PAT zaman aşımı oluştu" hatası geliyor. Ben DT'deki HD kanallarının hiç birini seyredememmi şimdi?

Birde bu cihaz sanki yavaş gibi geldi, Gemini 4,60 yüklü, sebebi ne olabilir.
  • Arkadaşlar dreambox için motorlu çanak kullanmak daha mantıklı değil mi acaba? Bir de benim bildiğim Dubai'de de üretiliyor. Oradan inceleme frsatınız oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beholder

Arkadaşlar DT'deki hd kanalların üzerine geldiğim zaman yayın yok, ekran siyah oluyor ve snr değeri 0 gösteriyor. birkaç saniye sonrada "Transporder'da yayın yok PAT zaman aşımı oluştu" hatası geliyor. Ben DT'deki HD kanallarının hiç birini seyredememmi şimdi?

10886 V 30000 5/6 DVB-S2/QPSK tek tp olarak tarat..Sinyal gelicektir..

http://www.flysat.com/eutelsatw3a.php

• quote:

Orijinalden alıntı: rom11

quote:

Orijinalden alıntı: Beholder

Arkadaşlar DT'deki hd kanalların üzerine geldiğim zaman yayın yok, ekran siyah oluyor ve snr değeri 0 gösteriyor. birkaç saniye sonrada "Transporder'da yayın yok PAT zaman aşımı oluştu" hatası geliyor. Ben DT'deki HD kanallarının hiç birini seyredememmi şimdi?

10886 V 30000 5/6 DVB-S2/QPSK tek tp olarak tarat..Sinyal gelicektir..

http://www.flysat.com/eutelsatw3a.php

Cevap için teşekkürler ama o ayarlarla tarama yapmaya çalışınca "HATA - arama başarısız(error standing scanning) iletsi geliyor.

• düzeltiyorum, şimdide dediğiniz kanalları tekrar aramak istediğimde yeşil ekranın üzerine enigma hata verdi restart edecek diyor. Neden olabilir?
  • quote:

quote:

zaten yakalanırsa cihazı bırak git, bu bilinen birşey. amaç yakalatmadan gümrükten geçirebilmek. millet boşuna mı gift yazdırıyor.

O zaman bu tinadan ya da diğerinde filan sipariş vermek artık yalan oldu.. Herşekilde 180 € ödeme çıkacak öylemi? Ben gidip hongkongtan alsam valizime atsam da bir tane tinadan lipten filan kimden alırsam alim gümrükten geçsede 180 € olayı karşıma çıkacak bu yorumdan bunu mu anlayalım???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhunturk -- 6 Ocak 2010; 1:57:32 >

• 2010 yılı ve 1 defalığına diyor bu vergide..şu ana kadar ötv de geçiciydi ne oldu:))))
    buda tek yıllık ve gecici ...sizce gelecek yıl ne olcak????
  • Arkadaşlar sizlerden yardım istiyorum.

Tina dan almış olduğum makinama Gemini 4.60 yükledim ama çalışmadı Eroor Hatası verdi. Makina açılmıyor.

Elinde Tinadan aldığı gibi yazılımı olan varsa rica ediyorum. Birde nasıl düzeltebilirim. Lütfen yardımcı

olurmusunuz. SAYGILARIMLA
  • paypal odemede sorun yasıyorum
    Maalesef ödemeniz gerçekleşmeyecek. Gerçekleştirmek için hesabınıza para eklemeniz ve PayPal bakiyeniz ile ödeme yapmanız gerekir.

cozumunu bulamadim
    isbankasi maximum kart limit problemi yok
    yardim edebilicek biri vami tessekkurler
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.