Şimdi Ara

Cin'den Dreambox DM 800 HD getirtmek isteyenler? (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.613
Cevap
20
Favori
377.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu uydu alıcısı ile şifreli kanalların hepsi açılıyormu.Bu konuda bilgi yok o yüzden soruyorum.Nasıl açılıyor internettmi gerekiyor yosa yazılımlar kendi açabiliyormu bu konuda beni biraz aydınlatırsanız çok sevinrim.Hotbird e çok güzel kanallar var çoğu şifreli.Bunları izleyebilirmiyiz.???
  • quote:

Orijinalden alıntı: S@rKs-PoWeR

Arkadaşlar bu uydu alıcısı ile şifreli kanalların hepsi açılıyormu.Bu konuda bilgi yok o yüzden soruyorum.Nasıl açılıyor internettmi gerekiyor yosa yazılımlar kendi açabiliyormu bu konuda beni biraz aydınlatırsanız çok sevinrim.Hotbird e çok güzel kanallar var çoğu şifreli.Bunları izleyebilirmiyiz.???

Açar internet üzerinden,,yalnız para ile server alman lazım
  • Peki satın almanız lazım demişşsiniz.Fiyat ne kadar acaba ???
  • quote:

Peki satın almanız lazım demişşsiniz.Fiyat ne kadar acaba ???

Konuda okumuştum yardım edebilecek arkadaşlar var,,Bir incele istersen
  • DREAMBOX DM-500S DİJİTAL UYDU ALICISI + 6 AY SERVER HEDİYELİ

Bu ürünü buldum hepsiburadada.Gümrük işleriyle pek anlamam.O yüzden fiyatı ve özellikleri yii geldi bana.Sizce nasıl ??

Link burada:

http://www.hepsiburada.com/dreambox-dm-500s-dijital-uydu-alicisi-6-ay-server-hediyeli/productDetails.aspx?categoryid=155057&productid=evdreamdm500server
  • quote:

DREAMBOX DM-500S DİJİTAL UYDU ALICISI + 6 AY SERVER HEDİYELİ

Bu ürünü buldum hepsiburadada.Gümrük işleriyle pek anlamam.O yüzden fiyatı ve özellikleri yii geldi bana.Sizce nasıl ??

Link burada:

http://www.hepsiburada.com/dreambox-dm-500s-dijital-uydu-alicisi-6-ay-server-hediyeli/productDetails.aspx?categoryid=155057&productid=evdreamdm500server

alet iyidir ama hd değil ayrıca hb'de fiyat yüksek daha uygun fiyata bulabilirsin başka sitelerden

• Yanlışım varsa düzeltin.
    1-) Dreambox DM500S artık üretilmiyor. Yani bu cihazın sıfırı yok. Piyasada olanlar hep klonları. Hepsiburada'da orjinal olmayan bir ürün nasıl satılır ?
    2-) Server üyeliği kesinlikle yasal değildir. Hepsiburada'da satılan server kimindir? Nasıl garantisini verir ?
    3-) Hepsiburada'da cihazın özelliklerinde şöyle bir yazı var
    "Serverda bütün platformlar mevcuttur. "
    Bu ne demek şimdi ? Türkiye'de para ile satılan platformlar bu server'da mevcut mu şimdi ?
  • DSATV Digital Technology Co., Ltd. de dm 800 hd 234 dolara satılmakta hersey dahil.burdan urun alan oldumu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crossfire

Yanlışım varsa düzeltin.
    1-) Dreambox DM500S artık üretilmiyor. Yani bu cihazın sıfırı yok. Piyasada olanlar hep klonları. Hepsiburada'da orjinal olmayan bir ürün nasıl satılır ?
    2-) Server üyeliği kesinlikle yasal değildir. Hepsiburada'da satılan server kimindir? Nasıl garantisini verir ?
    3-) Hepsiburada'da cihazın özelliklerinde şöyle bir yazı var
    "Serverda bütün platformlar mevcuttur. "
    Bu ne demek şimdi ? Türkiye'de para ile satılan platformlar bu server'da mevcut mu şimdi ?

bende ona şaşırdım
  • yani güvenilir değil.Ozaman vazgeçtim bu üründen.Söyledikleriniz çok mantıklı geliyor.Peki orjinal dreambox nereden bulunabilinir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: questosera

quote:

Orijinalden alıntı: quikcem

tinadan siparis vericem bende suan online goremiyorum msn de nasil siparis verdiniz

ocak ayının 5 ine kadar yokmuş kendisi
    msn de ç.dışı öyle yazıyor
    yarın sipariş verirsin

ben bl75 ve sim 2 olarak sipariş vermiştim
    gift (hediye) olarak gönderiyor zaten gümrükte takılması zor bir ihtimal

valla ben 2 tane aldım tinadan üzerinde hiç bir yerinde gift falan yazmıyordu birinde sample set top box 28$ diğerinde ise network adaptor 38$ yazıyordu kime şimdiye kadar gift yazdı bilmiyorum
  • quote:

yani güvenilir değil.Ozaman vazgeçtim bu üründen.Söyledikleriniz çok mantıklı geliyor.Peki orjinal dreambox nereden bulunabilinir ?
    Kaya Center
  • turkiye yetkili satıcısı kaya center , orjinal 800 hd cihazlar yaklasık 1200-1300TL aralığında

Bu arada server pahalı birsey degil aylık 10$ ancak 6 ayda 40$ civarında odeniyor.
  • quote:

yani güvenilir değil.Ozaman vazgeçtim bu üründen.Söyledikleriniz çok mantıklı geliyor.Peki orjinal dreambox nereden bulunabilinir ?

bende orjinal dreambox var ikinci el diger urunlerde linki yeni ekledim bakabilirsiniz.
    saygilar.
  • Merhabalar,

DM800 için hd Lnb mi almak gerekiyor acaba HD yayınlar için? Yani DT'nin kendi lnb'si ile HDTV yayınları izleyebilir miyim, yoksa değiştirmem mi gerekiyor.
  • Eğer DT nin LNB si MDU lnb lerdense bi sürü frekans ayarı felan yapmak gerekiyor çok karışık ve zor iş. Bi tane universal lnb al yeterli. lnb nin hd si normali yok hepsi aynı işi görüyor. Bende dt lnb sini değiştirdim universal taktım izliyorum sorunsuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beholder

Merhabalar,

DM800 için hd Lnb mi almak gerekiyor acaba HD yayınlar için? Yani DT'nin kendi lnb'si ile HDTV yayınları izleyebilir miyim, yoksa değiştirmem mi gerekiyor.

Hd için lnb piyasada var ancak fazla bir farkı yokmuş. gürültü seviyesi az olan herhangibir universal lnb 0.3db işinizi görür
  • artik simcard larinada destek vermeye baslamislar klon dreambox 800 lere sim 2.00 2.01 e upgrade dosyasi yayinlanmis http://www.dm800sim2.com/sim2/content/53/20100102/270.html
  • cihazın sim 2.0 olduğunu nasıl öğrenicez
  • mesela benim cihazım bl72 geldi bu cihaz sim 2mi
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.