Cihaz fişe takarken reset tuşuna basılı tutun, ekranda stop yazana kadar bekleyin. Gördüğünüz IP ye baglanın, atın imajı. Düzelir
Beholder
LNB normalmi, DT LNB simi ? MDU özellikli ise farklı olacaktır. Ayrıca o tp yi tararken DVB-S2 olacak, DVB-S degil...10886V 30000 idi sanki...
Cihazı fişe takarken basıyorum ama hiç birşey değişmiyor Error birkaç birşey daha yazıyor. Stop yazısı çıkmıyor. Bunu nasıl aşacağım.
Birde vermiş olduğunuz linkte iki tane 4.60 dosyası var üsttekimi alttakimi hangisini
Teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: quikcem
paypal odemede sorun yasıyorum Maalesef ödemeniz gerçekleşmeyecek. Gerçekleştirmek için hesabınıza para eklemeniz ve PayPal bakiyeniz ile ödeme yapmanız gerekir.
cozumunu bulamadim isbankasi maximum kart limit problemi yok yardim edebilicek biri vami tessekkurler
Mrb.. kartınız onaylamaız gerekmekte. kredi kartı extrekleriniz bakın...size kod gönderilmiş olması lazım..4 rakam ...
arkadaslar biraz önce yeni yılın ilk siparisini verdim..ins emanet sağ salim gelir..:-))
Tina dan alanlar BL75, Sim 2.01 olan patchli imajları kurabilirler...
quote:
Orijinalden alıntı: Drizzt_tr
Beholder
LNB normalmi, DT LNB simi ? MDU özellikli ise farklı olacaktır. Ayrıca o tp yi tararken DVB-S2 olacak, DVB-S degil...10886V 30000 idi sanki...
LNB çiftli universal, orjinal değil. Ne zaman taratsam ya %0da yada %100'lerde (henüz bitmeden ama) yeşil hata mesajı çıkıyor, Tüm ekran yeşil, ve lame.db'ye yazılamadı diyor, restart ediyor makine :(
Peki ben hangi DT HD yayınlarını seyredebilirim. Müşteri temsilcisi aboneliğimle tüm DT HD kanallarını açabileceğimi söyledi, kart HD'ye açıkmış ama açıkçası bana biraz saçma geldi. Açıkçası Lig TV HD olsa yeter sadece.
orjinal dt kartınızla çalışmaz diye biliyorum, çünkü kartla digiturk plus kutuları eşleniyor, ve o kutudan başka bir receiver ile izlenemiyor..
quote:
Orijinalden alıntı: Heavy1
orjinal dt kartınızla çalışmaz diye biliyorum, çünkü kartla digiturk plus kutuları eşleniyor, ve o kutudan başka bir receiver ile izlenemiyor..
bendeki kart cw ama, sdler çıkıyor, HD olmazmı şimdi?
quote:
Orijinalden alıntı: Beholder
quote:
muhtemelen olur, kartını değiştirtmeden aboneliğini değiştirteceksin. plus kutu satmaya çalışacaklar ama baskın olup diretirsen kullanabilirsin. ya da card sharing yapacağını zannederek izin vermeyecekler.
quote:
Orijinalden alıntı: simetri
quote:
quote:
muhtemelen olur, kartını değiştirtmeden aboneliğini değiştirteceksin. plus kutu satmaya çalışacaklar ama baskın olup diretirsen kullanabilirsin. ya da card sharing yapacağını zannederek izin vermeyecekler.
Dm800 almadan önce aramıştım, sizin aboneliğiniz zaten hd'yide kapsıyor demişlerdi. Bir yanlışlık var galiba. Hayır şu transporder ayarlarını girsem görecemde makine crash ediyor uydu arama yapınca.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: simetri
quote:
quote:
Dm800 almadan önce aramıştım, sizin aboneliğiniz zaten hd'yide kapsıyor demişlerdi. Bir yanlışlık var galiba. Hayır şu transporder ayarlarını girsem görecemde makine crash ediyor uydu arama yapınca.
hazır bir HD li setting yükleyin cıkar.
quote:
Orijinalden alıntı: dekart
İlk yaptığım oydu zaten. Herhangi bir HD kanala geldiğimde o kanalın SNR değeri 0 oluyor transporder zaman aşımı hatası veriyor.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: dekart
İlk yaptığım oydu zaten. Herhangi bir HD kanala geldiğimde o kanalın SNR değeri 0 oluyor transporder zaman aşımı hatası veriyor.
ilginç. önceki gün bende vardı ama su an bende aynı snr 0 görünüyor.
Arkadaslar bu vergi olayı zaten gectigimiz senelerde de varmis hatirlarsaniz TRT bandrolü adı altında alınıyordu
bakalım yılın ilk siparişini veren arkadaşı bekliyoruz. inşallah hayırlı sonuçlanır. bu seneki ilk kargom içerisinde iphone 16gb vardı gümrükte kaldı. içim kan ağlıyor. inşallah kimsenin başına gelmez....
quote:
Orijinalden alıntı: digitbook
bakalım yılın ilk siparişini veren arkadaşı bekliyoruz. inşallah hayırlı sonuçlanır. bu seneki ilk kargom içerisinde iphone 16gb vardı gümrükte kaldı. içim kan ağlıyor. inşallah kimsenin başına gelmez....
hocam iphone kesin takılır..Bu arada gumrukte ne satıslar donuyo :) keske akrabam olsa da takılan urunleri ucuza kapatsam. senede 2-3 defa acık arttırma ile satıyolar ama genelde ise yaramayanlar :(
ya benim iphone u gayrımeşru yolla götürene sağlam beddua ettim.
DT HD kanal transponderları değişti...
Yenisi 10886 v 30000
Yeşil ekran nedir anlamadım, bu durumda en güzeli yeni bir imaj atmak gibi geliyor.
arkadaşlar tina dan yılbaşından sonra sipariş veripte eline ulaşan varmı bende sipariş vericemde ulaşan varsa sorunsuz lütfen buraya yazsın
Bu bandrol,vergi olayı yeni değilmiş..Daha önceden de varmış. Ebay forumda okudum 2007de getirilen dreamboxlarda problem olmuş.. En iyisi gift vs. diye geçirmek
Ha mesela ben wifi için anfi getirmiştim 500mW Türkiyede yasak olan, üzerindeki değer 90$ paketin üzerinde de hem ingilizce hemde türkçe elektronik tamir parçası yazdırdım.kutu hiç açılmadı izmir gümrükte