Şimdi Ara

Cin'den Dreambox DM 800 HD getirtmek isteyenler? (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.613
Cevap
20
Favori
377.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yenibirkitap

Tinadan Gelen Cihazını Satmak isteyen varsa 250 dolara nakit alırım

Birader Kayserili olduğun belli Vatandaş riske girip 250 dolara malediyo zaten cihazı. O fiyatlara satanı zor bulursun. Ama belli de olmaz bahtın açık olsun ...
  • Arkadaşlar Benimde DM hd800 bugün gelmiş.
    Ancak bugüne kadar hiç Dreambox kullanmadığım için ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
    Ben ve benim gibilere makina geldikden sonra yapmamız gerekenleri sırası ile anlatabilirseniz bizleri mutlu edersiniz.
    Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmettr

Arkadaşlar Benimde DM hd800 bugün gelmiş.
    Ancak bugüne kadar hiç Dreambox kullanmadığım için ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
    Ben ve benim gibilere makina geldikden sonra yapmamız gerekenleri sırası ile anlatabilirseniz bizleri mutlu edersiniz.
    Saygılar

Aynı sorunu ben de yaşıyorum sanırım benim tinadan aldığım ve gümrükten geçen cihaz sinopta olduğum için pazartesi gelir bana takıp hemen kullanabilecek miyim. Yapmam gereken ayarlar var mı tabi kanalları taratmak dışında bir de büyük şehirlerin dışında dhl kargoyu kime aktarıyor
  • merhaba
    bende almak istiyorum ama yeni yılda bir sorun olurmu. gümrükte bazı şeyler değişti. ona göre sipariş vermeyi düşünüyorum
  • Bende Sipariş vereceğim tinaya neler yapmam gerekli veya tinaya özellikle söylemem gereken bir şey varmı sorun çıkmaması için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenibirkitap -- 2 Ocak 2010; 17:54:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmettr

Arkadaşlar Benimde DM hd800 bugün gelmiş.
    Saygılar

bende rica ediyorum lutfen
  • ya ilgili bilen arkadaşlar ben şubat 2 de çine gidiyorum. Eğer tedarik ettiğiniz yerin bana adresini ve kimle muhattap olduğunuzu söylerseniz çok ucra bir şehirde değilse gidip bir bakarım.
    bu konuda bilgisi olanlar pm atarmısınız?
  • hocam 250 dolar nakite senin için çinden getirteyim ama gümrükte takılırsa ya da arızası çıkarsa karışmam ona göre.. cihaz direk senin posta adresine gelecek

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi katr -- 3 Ocak 2010; 1:01:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhunturk

ya ilgili bilen arkadaşlar ben şubat 2 de çine gidiyorum. Eğer tedarik ettiğiniz yerin bana adresini ve kimle muhattap olduğunuzu söylerseniz çok ucra bir şehirde değilse gidip bir bakarım.

Hongkong'ta satılıyor.. Ancak baska sehirlerde de bulabilirsiniz..

Ben daha once Qingdao,Fangcheng,Dalian gibi sehirlere gitmistim oralarda da bulunuyor elektronik ancak kalite kotu
  • quote:

Orijinalden alıntı: katr

hocam 250 dolar nakite senin için çinden getirteyim ama gümrükte takılırsa ya da arızası çıkarsa karışmam ona göre.. cihaz direk senin posta adresine gelecek

quote:

ayni şartlarda bende getirteyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STRONG1 -- 3 Ocak 2010; 15:19:56 >
  • Tina'nın bulunduğu sehir Schenzen Hong Kong'a metro ile 40 dakika uzaktaymış. Benimde Çin'e giden tanıdıklarım var ama kalite farkları yüzünden tereddüt ediyorum.
  • Arkadaşlar bende karar verdim alcam ama Tina'dan mı yoksa biraz üstüne Tina orjinli bir DB'mı karar veremedim. Eğer cihazım sorunsuz Tina'dan aldım 450'ye veririm diyen olursa bana lütfen PM atsın. Bunun harici benim merak ettiğim konu şu, bu cihazın usb'sine direkt flash bellek takarak mkv izleme imkanımız var mı? 500S'de VLC ile mkv takılıyor, hiç PC devreye girmeden mkv oynatır mı bu cihaz bilen var mı?
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhunturk -- 3 Ocak 2010; 17:52:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coaxem

quote:

Orijinalden alıntı: Akhunturk

ya ilgili bilen arkadaşlar ben şubat 2 de çine gidiyorum. Eğer tedarik ettiğiniz yerin bana adresini ve kimle muhattap olduğunuzu söylerseniz çok ucra bir şehirde değilse gidip bir bakarım.

Hongkong'ta satılıyor.. Ancak baska sehirlerde de bulabilirsiniz..

Ben daha once Qingdao,Fangcheng,Dalian gibi sehirlere gitmistim oralarda da bulunuyor elektronik ancak kalite kotu

quote:

Orijinalden alıntı: izzy76

Tina'nın bulunduğu sehir Schenzen Hong Kong'a metro ile 40 dakika uzaktaymış. Benimde Çin'e giden tanıdıklarım var ama kalite farkları yüzünden tereddüt ediyorum.

Ben aslında tamamen farklı bir konu için gidecem gitmişkende hem alim diyorum hem de buradan arkadaşlara fikir vermek açısından sordum.
    Bu işlerin merkezi başta Hongkong olmak üzere Hongkong Shenzhen Guangzhou üçgeni arasında kalan kısım o bölgeye geçicem ama eğer Tina filan belli bir yer varsa bakayım fikrimiz olsun diye sormuştum.
    Ayrıca beni düşündüren konu kalite farkını nasıl anlıyacam. Açıkcası çok bir bilgi yok bu aletler hakkında bakalım artık:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhunturk -- 3 Ocak 2010; 17:54:19 >

• slm arkadaslar bende çinden aldım cihazı dm 800 hd.. bootloader 72 olan.. alalı oldu satmak ıstıyorum askere gıdecek olmamdan dolayı 15 ocakta askerım.. almak ısteyen ıletısıme gecebılır.. saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ato

İzmir Gümrük Dm 800...

150 tl DHL ordino ( bu tamamen dhl'nin soygun adi altinda aldiği bir para
    70 € ( çift kanal uydu alici için alinan tek seferlik vergi.. Çift kanali arkadaki lnb loop out ve in kismina göre değerlendiriyorlar )
    200 tl ( Vergi ama nasil ? internete giriyor muayne memuru dreambox 800 fiyat yaziyor enter tuşu ve fiyat araştirmasi yapiyor en yüksek
    rakima satan site üzerinden % 20 aninda yapiştiriyor....
    33 tl ( Gümrük masraflari.... yani muayne elemani ürünü kontrol etmesi internetten gerçek fiyati araştirmasi falan filan
    80 tl ( Trt bandrol... printerden herkezin basabileceği kalitede etiket )
    25 € ( DHL ardiye... buda haraç kısmına giriyor... )
    50 tl ( Benzin + otopark.... izmir adnan menderes git gel bedeli )

Toplam tutar 681,4 TL işin ilginç kismi bu bedeli tabiki ödemedim... sadece rakamlari merak ettiğim için üşenmeden gittim bu ülkedeki neden kaçakciliğin bitmeyeceğini bir kez daha anlamiş oldum... dhl görevlisine ordinonun orj. değil fotokopsini istedim ne kadar tutacağini öğrenmem lazim diye ve gümrükte hesaplattim... sonuçta ürünü almadim.. en ilginç kismina geliyorum.. 2010 itibariyle her ne olursa olsun gümrükte bir ürün cihaz herne birakirsaniz yok etme yada imha bedeli geliyormuş... neyseki imha bedelinden yirttim arkadaşlar...

bu araştirmayi cihaz getirmek isteyen arkadaşlar için sanirim faydali olur eğer cihaz takilirsa hiç uğraşmayin ne dhl nede gümrüğü aramayin birakin gitsin resmen soygunculuktan başla birşey değil... gümrük tamamen şans işi... şansiniz her daim yaninizda olsun.... her zaman söylediğim gibi çinden kaliteli cihaz getirtmek herşeye rağmen mantikli... hepinize iyi seneler....

bu arkadaş 681.4 liradan bahsederken diğer arkadaşlar toplam maliyet (her şey dahil) 250 dolardan bahsediyor,nasıl oluyor bu iş?

• mkv oynatmak için pc'ye gerek yok. flash bellekten bile oynatabilirsiniz

quote:

Orijinalden alıntı: Beholder

Arkadaşlar bende karar verdim alcam ama Tina'dan mı yoksa biraz üstüne Tina orjinli bir DB'mı karar veremedim. Eğer cihazım sorunsuz Tina'dan aldım 450'ye veririm diyen olursa bana lütfen PM atsın. Bunun harici benim merak ettiğim konu şu, bu cihazın usb'sine direkt flash bellek takarak mkv izleme imkanımız var mı? 500S'de VLC ile mkv takılıyor, hiç PC devreye girmeden mkv oynatır mı bu cihaz bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: boranyağız
    bu arkadaş 681.4 liradan bahsederken diğer arkadaşlar toplam maliyet (her şey dahil) 250 dolardan bahsediyor,nasıl oluyor bu iş?

Gümrüğe takılmış bir cihaz o :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: katr

mkv oynatmak için pc'ye gerek yok. flash bellekten bile oynatabilirsiniz

quote:

Orijinalden alıntı: Beholder

Arkadaşlar bende karar verdim alcam ama Tina'dan mı yoksa biraz üstüne Tina orjinli bir DB'mı karar veremedim. Eğer cihazım sorunsuz Tina'dan aldım 450'ye veririm diyen olursa bana lütfen PM atsın. Bunun harici benim merak ettiğim konu şu, bu cihazın usb'sine direkt flash bellek takarak mkv izleme imkanımız var mı? 500S'de VLC ile mkv takılıyor, hiç PC devreye girmeden mkv oynatır mı bu cihaz bilen var mı?

performans nasıl hocam? Altyazı desteği var mı? Altyazılardaki Türkçe karakterlerde sorun çıkarıyor mu? Altyazı büyüklüğü/rengi ayarlanabiliyormu?

Birde Linn'in cihazı ile Tina'nın sattığı cihazlar arasında fark var mı? Hangisi daha iyidir, neden?

Teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.