Şimdi Ara

Cin'den Dreambox DM 800 HD getirtmek isteyenler? (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.613
Cevap
20
Favori
377.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ato

Evet Gümrükte Takilma Bedeli Belli Arkadaşlar...

300 TL DHL ( gümrük çekme, anrtrepo, ardiye masraflari
    200 TL Gümrük'e düşük mal beyani cezasi.... ( Yeni Çıkmış bu )
    85 Tl muayne ücreti
    60 TL trt bandrol bedeli
    40 TL gümrük komisyoncu vekalet ücreti
    143 TL kdv ve pul parasi
    225 TL gümrük komisyoncusunun aldiği para

Cihaz faturasi 36 $ gift ve gönderen şahiş hiç bir şekilde ticari mal değil.....

İsteyen olursa dhl nin bana gönderdiği listeyi gönderebilirim... mal alicak arkadaşlarin dikkatli olsun.....

kardeş ne yaptın? malı çekecekmisin ya da cekmeme gibi bir sansın varmıymış. anlatırsan bizde fikir sahibi oluruz. tekar geçmiş olsun. su ana kadar başka gümrüğe takılan da olmadı galiba..

• Bugün Tinaya sipariş verdim gümrüğe takılırsa yandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: derodol

Bugün Tinaya sipariş verdim gümrüğe takılırsa yandım

bu tina hic msne girmez mi yaw :) bende siparis verecegim. bir turlu ulasamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihat1551

dm800hd NabiloBlackHole_DM800_012_bl72 örnek hd kanallar

Cin'den Dreambox DM 800 HD getirtmek isteyenler?

bu kanalların hepsi bir server üzerinden mi geliyor eger öyle ise fiyat için pm atarmısın tesekkürler

• arkadaşlar bu sim kartı nasıl update edicez bir yolu yokmu yenisini alsak kaç para? 2.01 olanı?
  • arakdaşlar orjinal simkart clon makinada çalışırmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekart

quote:

85 Tl muayne ücreti
    60 TL trt bandrol bedeli
    143 TL kdv ve pul parasi

Cihaz faturasi 36 $ gift ve gönderen şahiş hiç bir şekilde ticari mal değil.....

İsteyen olursa dhl nin bana gönderdiği listeyi gönderebilirim... mal alicak arkadaşlarin dikkatli olsun.....

kardeş ne yaptın? malı çekecekmisin ya da cekmeme gibi bir sansın varmıymış. anlatırsan bizde fikir sahibi oluruz. tekar geçmiş olsun. su ana kadar başka gümrüğe takılan da olmadı galiba..

DHL ile uzun telefon trafik'inden sonra izmire bedelsiz trasnferini gerçekleştirdim... ( lokasyonum izmir olduğu için ) 300 tl lik bir yirtma durumu sözkonusu... fakat izmirde gümrük ne kadar isteyecek bilmiyorum elbette gümrüğe birakicam kargo dahil 400 tl olan bir ürüne 50 tl bile vermek anlamsiz... izmir gümrüğünde nasil bir talepte bulunucaklarini, en azindan cihaz getiripde gümrüğe takildiğinda neler olacağini diğer arkadaşlarin bilmesi amaciyla konuyu takipteyim... ama bu tamamen şans diyorum piyango gibi...

• Banada sağlam ucuz server lazım arkadaşlar olan varsa pm atabilirmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeon

Banada sağlam ucuz server lazım arkadaşlar olan varsa pm atabilirmi ?

sağlam ucuz server bulman imkansız hepsi olsun istiosan parana kıyıcaksın..Ucuz etin yahnisi diye birşey var türkçede bilmem daha önce duydunmu
    Resimler iğrenç ötesi SD kanallar bile daha güzel gözükür ya gerçekten o kadar kötü mü gösteriyor Dm 800? O tırtıklar ne öyle
  • quote:

quote:

quote:

85 Tl muayne ücreti
    60 TL trt bandrol bedeli
    143 TL kdv ve pul parasi

DHL ile uzun telefon trafik'inden sonra izmire bedelsiz trasnferini gerçekleştirdim... ( lokasyonum izmir olduğu için ) 300 tl lik bir yirtma durumu sözkonusu... fakat izmirde gümrük ne kadar isteyecek bilmiyorum elbette gümrüğe birakicam kargo dahil 400 tl olan bir ürüne 50 tl bile vermek anlamsiz... izmir gümrüğünde nasil bir talepte bulunucaklarini, en azindan cihaz getiripde gümrüğe takildiğinda neler olacağini diğer arkadaşlarin bilmesi amaciyla konuyu takipteyim... ama bu tamamen şans diyorum piyango gibi...

bilgilendirme için tesekkürler. yinede yukarda saydıgın masraflardan cok daha düsük bir bedel cıkarsa cihazını bırakma bence. örneğin düşük bedel cezası seninle alakalı olmamalı. ben yazdırmadım diyebilmelisin. birde komisyon masrafı cıkarsa aradan cihazın izmire gelmiş sanırım ürünü cekeblirsin diye düsünüyorum. bilgilendirmeye devam edersen seviniriz. saygılar

• düşük bedeli nasıl hesaplıyorlar. bunuda yazabilirmisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saay

düşük bedeli nasıl hesaplıyorlar. bunuda yazabilirmisin.

arkadas DHL nin listesinde belirtmiş. 200 TL malı düşük fiyatla gösterme cezası sanırım.
  • hayır bir malın bedelini nasıl düşük bedel diye damgalıyorlar.1 kg ağırsa pahalımı oluyor yani
  • quote:

hayır bir malın bedelini nasıl düşük bedel diye damgalıyorlar.1 kg ağırsa pahalımı oluyor yani

malın cinsine bakarlar. paketi açıp uydu cihazı oldugunu görüp 25$ dan fazla oldugunu anlarlar yani. sanırım böyledir.
  • quote:

düşük bedeli nasıl hesaplıyorlar. bunuda yazabilirmisin.

Paketi açtiklari için elektronik ürünü görür görmez 200 tl yapiştiriyorlarmiş... Yarin izmir gümrüğüne gidip orasinin ne kadar para isteyeceğini öğreneceğim.. makul rakamsa ödemeyi düşünüyorum ama abarti rakam olursa dewletime hediye edip daha sonra o cihaz dandik bir cihazla değişip gümrük müdürünün ya odasini yada evinin salonunu süsleyeceği kesin...

Sipariş vericek olan arkadaşlarin dikkatli olmalarini ama bu iş tamamen şans olduğunu tekrar belirtmek isterim .. kimseyi teretütte birakmak istemiyorum.. herşeye rahmen cinden dm 800 getirmek mantikli....
  • server hakkında merak eden arkadaslar, server icin bana pm atabilirsiniz.

tanıdıgım birkac server var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coaxem -- 30 Aralık 2009; 21:14:53 >
  • quote:

var arkadaşım.
  • @freeon
    Hocam server'la falan uğraşma al bir yasal kart gir paylaşıma daha makul.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thom yorke -- 30 Aralık 2009; 22:19:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: derodol

Bugün Tinaya sipariş verdim gümrüğe takılırsa yandım

İnşallah benimki gümrüğe takılmaz hiç te ümidim yok özellikle son yazılanlardan sonra
  • hediye yada sample urunlere fıyat bıcılırmı adı ustunde...adam 10 adet getırtmıyorkı...sample urunu karsıdakı ıstedıgı fıyata verebılır denemedir cunku..bizimkilerin hüsnükuruntusu...
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.