Şimdi Ara

Cin'den Dreambox DM 800 HD getirtmek isteyenler? (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.613
Cevap
20
Favori
377.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: arguncakmak

1.sınıf dm800 hd cihazı 450 tl nakit satıyorlar fiyat nasıl?
    Çin den getirtince ne kadar oluyor?

nerde satıolar ?
  • selam arkadaşlar..
    Tina'dan herkes birer birer alıyor DM800'ü ama bir de aldıktan 2-3 saat sonra satmaya karar veren arkadaşlar görüyorum FORUM'da..
    Amaç ticaret olamaz diyorum çünkü gümrük riskine girmenin bir anlamı yok gibi geliyor..

Şimdi açıkça soruyorum; lütfen alan arkadaşlar açıkça cevaplasın, bu Tina'nın DM800HD'leri ne kalitede klon??
    Burada amaç paylaşmaksa, kötü durumlardan da bahsetmek lazım diye düşünüyorum. Birgün herkese lazım olabilir..

Teşekkürler..
  • sahibinden com da var arkadaşım
  • quote:

Orijinalden alıntı: zmart
    selam arkadaşlar..
    Tina'dan herkes birer birer alıyor DM800'ü ama bir de aldıktan 2-3 saat sonra satmaya karar veren arkadaşlar görüyorum FORUM'da..
    Amaç ticaret olamaz diyorum çünkü gümrük riskine girmenin bir anlamı yok gibi geliyor..

Şimdi açıkça soruyorum; lütfen alan arkadaşlar açıkça cevaplasın, bu Tina'nın DM800HD'leri ne kalitede klon??
    Burada amaç paylaşmaksa, kötü durumlardan da bahsetmek lazım diye düşünüyorum. Birgün herkese lazım olabilir..

Teşekkürler..

ben almadım ama sizin düşündüğünüzün tersini düşünüyorum, sonuçta dreambox ürünler herkese hitap etmiyor, içinde resmen işletim sistemi var. e haliyle gaza gelip alanın elinde patlıyor. ha riske girip getirmişsin, ucuza da almışsın, en mantıklısı üzerine kar koyup riske girmek istemeyenlere satmak olur.

aslında satabileceğimden emin olsam, birer birer al - sat yaparak kendi cihazımı bedavaya getirirdim.

• 350 tl nakit olarak satmak isteyen varsa alabilirim.
  • aşağıdaki linkten direkt satış yapıyorlar.
    Her şey dahil 250 usd
    detay almak için iletişim bölümünde msn adreslerini alabilirsiniz kişilerin

http://www.yaoxincn.com/productshow.asp?id=1128

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FOREVER_1907 -- 28 Aralık 2009; 17:21:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ato

Selam...

Gümrükte takildi benim kargo.. dhl sadece 300 tl istiyor çekim üçreti için ama asil gümrük masrafi eklenecek diyor konu ile bilgisi olan varmi ortalama gümrük ne tutar.. daha önce başina gelen varmi ? istanbuldan yardimci olucak bir arkadaşa ihtiyacim var....

Geçmiş olsun...
  • quote:

selam arkadaşlar..

Teşekkürler..

ben tr dende aldım 800HD klon..Sahibinden.com dan 500 tl ye..
    Şöyle diyeyim Tinanın cihaz çok daha iyi. Şu anda Tina nın klonu kullanıyorum. Orjinalinden az ısınıyor, hatta ılık, ses az...BL75...Daha iyisi tr de varsa 380 tl ye kaçırma...
    450-500 e alacağın cihaz muhtemelen daha dandik olacak...Benim aldıgımdan klavuz bile çıkmamıştı

• Türkiye'den alırken görüp denemeden almayın çünkü bizim türk milleti kaliteden çok ucuz olmasıyla ilgilenir.esnaf da en uygun fiyata kim veriyorsa çinde malı ordan çekiyor..çinli de fiyata göre kalitesiz malzeme kullanıyor
  • arkadaşlar cihazı dün aldım ve beğenmedim
    orjinaldir
    almak isteyenler yazabilirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ato

Evet Gümrükte Takilma Bedeli Belli Arkadaşlar...

300 TL DHL ( gümrük çekme, anrtrepo, ardiye masraflari
    200 TL Gümrük'e düşük mal beyani cezasi.... ( Yeni Çıkmış bu )
    85 Tl muayne ücreti
    60 TL trt bandrol bedeli
    40 TL gümrük komisyoncu vekalet ücreti
    143 TL kdv ve pul parasi
    225 TL gümrük komisyoncusunun aldiği para

Cihaz faturasi 36 $ gift ve gönderen şahiş hiç bir şekilde ticari mal değil.....

İsteyen olursa dhl nin bana gönderdiği listeyi gönderebilirim... mal alicak arkadaşlarin dikkatli olsun.....

Gecmis olsun birde ben sanssizimdir diyordum pespese verdigim 2 cihaz siparisi de 2 gun ara ile kazasiz belasiz geldi sans iste

• quote:

selam arkadaşlar..

Teşekkürler..

enistemde orjinal olani var 1200 kusure almisti taksitle ve cok fazla tune fail veriyor ben de tinadan aldim 390 tl paypal uzerinden 3 taksitle simdiye kadar hic tune fail hatasi vermedi gorunusu birebir ayni ilerde ne olur bilmiyorum ama su an bence aralarinda okadar fazla para verecek bir fark yok tinanin cihazi icin soyluyorum digerlerini bilemem

• quote:

Orijinalden alıntı: arguncakmak

sahibinden com da var arkadaşım

o cihazı bende gördüm satıcıya sormadım ama muhtemelen sim2 li değil yani dvb subtitle ve video enhancement plugini çalışmaz...
  • Slm arkadaslar sonunda dm800 hd cihazımı test etme ve bılgılerı sızlerle paylasma zamanı geldı sanırım en azından alacak arkadaslara referans olur .

oncelıkle ben klon cıhazımı ıstanbuldan karakoyden aldım fıyat olarakda 530 tl odedım .tahmınen 120 ıla 150 tl arasında cınden almaya gore fazla ucretle yanı ama bunu nıcın yaptım

1: gumrukde takılma derdı yok yanı extra 150 ıla 300 tl fark odemem gerekmemesı garantı :)
    2: cıhaz a satıcı fırma garantısı aldım 6 ay evet garantılı ve ılk aldıgım cıhazda sıkıntı olunca hemen degısım yapıldı :)

Bırazda cıhazdan bahsetmek gerekırse ozellıkle krıtık noktalardan
    1: oncelıkle cıhaz 1. kalıte klona sıyah puruzlu kasa ve orjınalden ayırd etmek kozmetık olarak ımkansız
    2: modem ustu dolu yanı gerek olursa aktıf bır modeme sahıp
    3: cıhaz fanlı ama fan otomatık devreye gırıp cıkıyor ve sanırım voltaj devrı yapabılıyor ( malesef tam devırde bır mıktar ses yapıyor ) ama belırlı kanallarda fan ıhtıyacı hasıl ozellıkle standar kanallarda sorunsuz :)
    4: bl :72 - enıgma2 - sım dm800 - v.s
    5: kumanda orjınalle aynı sorunsuz calısıyor

ilk aklıma gelenler bunlar bunlar dısında bır bılgı ısteyen yahut aldıgım yerle alakalı baglantı kurmak ısteyen olur ıse pm atabılır
    bu arada ccam 2.1.3 yuklu gayet ıı calısıyor sadece paylasım aldıgım sorver henuz test edemedım zıra Hd kanalların bagzı platformlarında sorun var gıbı ama henuz olaya vakıf degılım az daha test sart :)

neyse arkadaslar durum bu en azından ben olaya bu kadar hakım olabıldım ustalar banada bılgı verebılır bende sunu net olarak merak edıyorum klon almanın dez avatajı varmı orjınle yanı orjınde olabılecek bunda olmayan ne var teknık ve kullanım olarak bı bunu anlayamadım hala cozulemeyecek seylerden bahsedıyorum saygılar

• 2010 yılı için geçerli olmak üzere, ticari ithalat maksadı dışında yurt dışından getirilecek televizyon, radyo, uydu alıcısı gibi cihazlardan, bir defaya mahsus 10-215 avro arasında ücret alınacak.

bakanlar kurulunun konuya ilişkin kararı, resmi gazete`nin bugünkü sayısında yayımlandı.

buna göre, ticari ithalat maksadı dışında yurt dışından getirilecek renkli televizyon, siyah-beyaz televizyon, radyo, video, televizyon uydu alıcıları, birleşik cihazlar ile bunların dışında kalan radyo televizyon yayını almaya yarayan her türlü cihazlar için, bir defaya mahsus değişen tutarlarda ücret alınacak.

karar uyarınca, renkli televizyonlardan 51 ekrana dahil (51 dahil) 55 avro, 51 ekran-67 ekran arası (67 dahil) 85 avro, 67 ekran-85 ekran arası (85 dahil) 100 avro, 85 ekran-116 ekran arası (116 dahil) 120 avro, 116 ekrandan yukarı renkli televizyonlar için 150 avro, oto televizyonu için de 85 avro alınacak.

51 ekrana kadar siyah-beyaz televizyonlar için 25 avro, 51 ekrandan yukarı siyah beyaz televizyonlar için 30 avro alınırken, cep tipi radyo alıcıları için 10 avro, oto radyo alıcıları için 15 avro, rack tipi birleşik cihazlardan (tuner) radyo alıcı kartları için 180 avro istenecek.

videolar, video kameralar (televizyon yayınları alma ve kaydetme özelliği olanlar) için 180 avro, tek kanallı televizyon uydu alıcı cihazları için 30 avro, çok kanallı televizyon uydu alıcı cihazları için 70 avro alınacak.

kombine cihazlarda ise televizyon ağırlıklı birleşik cihaz getirmek isteyenler 95-215 avro, radyo ağırlıklı bileşik cihaz getirmek isteyenler de 10-180 avro arasında değişen ücretler ödemek zorunda kalacak.

tüner kartlarına da tv için 15 avro, fm için 10 avro ödenecek. söz konusu cihazlar dışında kalan, radyo-televizyon yayını almaya yarayan her türlü cihaz için 180 avro ödenmesi gerekiyor.

• yuh diyorum...Devlet vatandaşını soymaya devam ediyor
    Vergileri düşürde yurtiçinden alalım, dışarıya akmayalım. Madem derdin bu..Hem içeride geçir, hem dışardan getirince geçir

HAtırlarım, 1-1.5 sene önce US den 30GB HDD li kamera getirdim, 500tl verdim..Aynı kamera burada 1200tl idi..Gelde dışarıdan alma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 29 Aralık 2009; 13:46:02 >
  • @ato
    büyük geçmiş olsun arkadaşım.

benim tinadan sipariş verdiğim cihazda bugün sorunsuz bir şekilde teslim edildi. Ama akılsız hatun , üzerine Electronics Receiver Gift yazmış gümrüğe takılmaması büyük şans doğrusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darendeli

Türkiye'den alırken görüp denemeden almayın çünkü bizim türk milleti kaliteden çok ucuz olmasıyla ilgilenir.esnaf da en uygun fiyata kim veriyorsa çinde malı ordan çekiyor..çinli de fiyata göre kalitesiz malzeme kullanıyor

evet haklısınız ama kalıtesız klonlar o kadar barız bellıkı ıanın daha dısından bellı ben baya arastırdım resmen cıhaz baska bır sey bırazcık gozunuz cıhaza resımlerden bıle asına ıse hemen fark bellı oluyor her seyı farklı ekran kayık kapak sorunlu boyası baska delıklerı havalandırma eksık v.s v.s ustelık esnaftan bıle bellı oluyor adamlar resmen safa yatıyor bak al muhabetı yapıyor zaten garantıyı agızlarına bıle almıyorlar yasadım bılıyorum :)
  • Merhaba arkadaslar DM 500s'den Dm 800hd ye gecmeye karar verdim ancak sayfaları okuyup pek anlayamadım

Zira cihazlarda

quote:

Dreambox 800 hd,DM800 HD
    1).Second stage bootloader is #75
    2).GP4.5.0 installed,sim2.01 inside
    3).one year warranty

gibi ibareler bulunmakta . bl #72 ve #75 farkı nedir? gp versiyonu kac olmalıdır? sim 2.01 nedir?

tina veya diger guvenilir satıcıların adresi nedir? ve son olarak kargo dahil kaca maloluyor?

Bu arada cccam serveri olan bir arkadasim var ihtiyaci olan olursa gayet hesaplı, full paketleri var.Ben seyrediyorum memnunum
  • dm800hd NabiloBlackHole_DM800_012_bl72 örnek hd kanallar

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.