Şimdi Ara

Cin'den Dreambox DM 800 HD getirtmek isteyenler? (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.613
Cevap
20
Favori
377.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamlar. paypal ödemesini bir türlü yapamadım. limitleri müsait 2 kredi kartı tanımladım ama olmuyor. limitinizi aştınız gibi bir hata veriyor paypal ödemesinde. bu konuda bilgili bir arkadas yarım edebilirmi yada sanal kredi kartımızla direk ödeme yapamıyormuyuz tina hanımefendiye acaba?
  • bende bugün sipariş verdim tina 'ya özellikle söylemem gereken bir şey varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin24

bende bugün sipariş verdim tina 'ya özellikle söylemem gereken bir şey varmı ?

sen ne yazarsan yaz o nasil isterse oyle yolluyor zaten 7 defa soyledim uzerine gift yaz diye gene sample set top box price 28 $ yazmis gift falan hic bir yerde yazmiyor ne konsimentoda nede kutuda ama gecti gumrukten
  • tina dan nasil sparis veremebilirim adresi yazabilirmi birisi nasil iletisim kurucaz ben bulamadim
  • quote:

Orijinalden alıntı: quikcem

tina dan nasil sparis veremebilirim adresi yazabilirmi birisi nasil iletisim kurucaz ben bulamadim

tina00_star@hotmail.com msn eklersin
  • Şöyle bir sorun oldu, başına gelen varmıdır ?

Nabilo Blackhole yüklüydü..1 haftadır sorunsuz kullanıyordum. Dün Nabilo Shutdown dedim, safe dedikten sonra fişi çektim...Sonra açarken ekranda error yazısı çıktı. Reset tuşuna basılı tutunca IP alabiliyor.
    Başka imaj atacağım bu akşam. Ama nedeni ne olabilir , belki daha önce benzer şey yaşayan olmuştur...
    Booting yazması gerekirken Dream Multimedia Error yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

Şöyle bir sorun oldu, başına gelen varmıdır ?

Nabilo Blackhole yüklüydü..1 haftadır sorunsuz kullanıyordum. Dün Nabilo Shutdown dedim, safe dedikten sonra fişi çektim...Sonra açarken ekranda error yazısı çıktı. Reset tuşuna basılı tutunca IP alabiliyor.
    Başka imaj atacağım bu akşam. Ama nedeni ne olabilir , belki daha önce benzer şey yaşayan olmuştur...
    Booting yazması gerekirken Dream Multimedia Error yazıyor

Aynısı bendede pldu ama fişi söküp takınca tekrar boot etti çalışmamazlık yapmadı
  • valla ben birkaç kere denedim olmadı..Sanırım imaj bozuldu..Tekrar atacağım akşam
  • ip alıyorsa sorun yok. benimki nemesis'de reset atmış ip de almamaya başlamıştı, seri kablo bulup hyperterminal ile second stage ve imaj atmam gerekti. el altında rs232 bulundurmakta fayda var.
  • Selam...

Gümrükte takildi benim kargo.. dhl sadece 300 tl istiyor çekim üçreti için ama asil gümrük masrafi eklenecek diyor konu ile bilgisi olan varmi ortalama gümrük ne tutar.. daha önce başina gelen varmi ? istanbuldan yardimci olucak bir arkadaşa ihtiyacim var....
  • nereden aldınız ? Kimden ?
    Varmı DHL linki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 28 Aralık 2009; 13:32:52 >
  • quote:

nereden aldınız ? Kimden ?
    Varmı DHL linki ?

yoyo'dan aldim dhl link derken konşimento numarasimi diyorsun.. ?
  • Yani DHL detayları diyecektim ama başka firmadan almışsınız. Tina prosedürü bildiği için alanlar sorun yaşamadı
    Sizinkinin fiyatı normal yazdı heralde paket üstüne. Digital receiver da dediyse takılmış olabilir
  • quote:

Yani DHL detayları diyecektim ama başka firmadan almışsınız. Tina prosedürü bildiği için alanlar sorun yaşamadı
    Sizinkinin fiyatı normal yazdı heralde paket üstüne. Digital receiver da dediyse takılmış olabilir

hayir receiver yazmiyor toplam fiyat 36 usd ve sahis olarak gönderildi.. içinde ürün ticari olmadiğina dair yazi var...daha önce aldiğimda bir sorun olmadi fakat bu sefer gümrük düşük değer diye bir şey cikartmiş düşük değerli 1 kilo üstü tüm paketleri açip içini kontrol ediyormuş gümrük ne kadar talebte bulunucağini DHL bilmediğini söyledi...
  • arkadaşlar anahtar teslim bu cihaz ne kadara geliyor çinden
  • quote:

Orijinalden alıntı: ato

Selam...

Gümrükte takildi benim kargo.. dhl sadece 300 tl istiyor çekim üçreti için ama asil gümrük masrafi eklenecek diyor konu ile bilgisi olan varmi ortalama gümrük ne tutar.. daha önce başina gelen varmi ? istanbuldan yardimci olucak bir arkadaşa ihtiyacim var....

300 + gümrük masrafı mı? bence hiç alma, bırak oluyorsa.
    aynı paraya yenisini sipariş verebilirsin ya da üzerine biraz ekleyip burdan dükkan garantili alırsın...
  • Evet Gümrükte Takilma Bedeli Belli Arkadaşlar...

300 TL DHL ( gümrük çekme, anrtrepo, ardiye masraflari
    200 TL Gümrük'e düşük mal beyani cezasi.... ( Yeni Çıkmış bu )
    85 Tl muayne ücreti
    60 TL trt bandrol bedeli
    40 TL gümrük komisyoncu vekalet ücreti
    143 TL kdv ve pul parasi
    225 TL gümrük komisyoncusunun aldiği para

Cihaz faturasi 36 $ gift ve gönderen şahiş hiç bir şekilde ticari mal değil.....

İsteyen olursa dhl nin bana gönderdiği listeyi gönderebilirim... mal alicak arkadaşlarin dikkatli olsun.....
  • Geçmiş olsun kardeş.
    Bende almayı düşünüyordum Yılbaşı arefesi gümrükten kolay geçer diye.
    Bu Tablodan gözüm korktu doğrusu...
    Neyse tekrardan geçmiş olsun.
    Bilgilendirme için teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ato

Evet Gümrükte Takilma Bedeli Belli Arkadaşlar...

300 TL DHL ( gümrük çekme, anrtrepo, ardiye masraflari
    200 TL Gümrük'e düşük mal beyani cezasi.... ( Yeni Çıkmış bu )
    85 Tl muayne ücreti
    60 TL trt bandrol bedeli
    40 TL gümrük komisyoncu vekalet ücreti
    143 TL kdv ve pul parasi
    225 TL gümrük komisyoncusunun aldiği para

Cihaz faturasi 36 $ gift ve gönderen şahiş hiç bir şekilde ticari mal değil.....

İsteyen olursa dhl nin bana gönderdiği listeyi gönderebilirim... mal alicak arkadaşlarin dikkatli olsun.....

kardeş senin cihaz garantili sıfır fiyatına gelmiş nerdeyse büyük geçmiş olsun

• 1.sınıf dm800 hd cihazı 450 tl nakit satıyorlar fiyat nasıl?
    Çin den getirtince ne kadar oluyor?
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.