Şimdi Ara

Cin'den Dreambox DM 800 HD getirtmek isteyenler? (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.613
Cevap
20
Favori
377.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

Hadi geçmiş olsun o zaman

inşallah diğer arkadaşlarınkide sorunsuz gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: badboyzzz

quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

Hadi geçmiş olsun o zaman

inşallah diğer arkadaşlarınkide sorunsuz gelir.

Banada hayla ürünü kurye getiricek baya geç oldu bu saaten sonrada geliceğini pek sanmıyorum
  • Pazartesi günü Tina'dan aldığım ve salı günü gönderim yaptığı DM 800HD bugün saat 1 civarı DHL tarafında evime getirildi.Öncelikle DHL hızlı hizmeti çok iyi ve kaliteli.Bende cihaz gelir gelmez resimledim ve sizle paylaşıyorum.Paketleme çok iyi yapılmış kutuyu açmak neredeyse 4-5 dakikamı aldı :) Bıçakla bile zor kestim! Kutu biraz ezilmiş ama cihazda herhangi bir problem yok.Şuan maşallah sorunsuz çalışıyor.Orjinalden bi farkı yok ama kumanda kalitesi 2.sınıf! Cihazın için fan sürekli çalışıyor ama sessiz! HD görüntüler mühteşem.Bahçemde 2.5mt motorlu çanak var şuan sorun herşeyi izliyorum!

Cin'den Dreambox DM 800 HD getirtmek isteyenler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badboyzzz -- 25 Aralık 2009; 22:54:26 >

• bugün Tina ile görüstüm. Tükiyeden oldugumu söyleyince ben cok satıs yaptım ve hergün satış yapıyorum dedi:) bende onlar benim forum arkadaslarım dedim. 250$ fiyat verdi DHL cargo dahil. Üzerine hediyedir ve düsük fiyat yazabilirmisin deyince zaten öyle gönderiyorum dedi. Bende düsünmeye basladım. 250$ = 380 TL - türkiyede klonlar 550 TL civarı - yeni cıkacak dm500 HD 300€ = 650 TL . gümrüğe takılma riski yoksa Tinadan almak daha mantıklı görünüyor. Acaba hediye yazan ve 30$ yazan bir pakete gümrük vergisi koyulma olasılıgı varmıdır?
  • cihaza bak be 2 kumanda yanyana gelince bi cihaz ediyo :D
  • badboyyz cihazin hayirli olsun cihaz siparisini bu pazartesi mi verdin 2-3 gunde geliyor mu cihaz super :)
  • bu arada klon cihazindan memnun olmayan satmayi takas etmeyi dusunen varsa arizasi vs yoksa tabii :) asagidaki su teklifimi sunuyorum takas olarak.
    orjinal alman mali philis tunerli siyah kucuk kumandali + gumus orjinal kumandali kutusu almanca evraklari vs tam icerik dreambox500s.
    ve gecen hafta satin aldigim 12 aylik full ccccam server. hem cihaz hem server ikisini verip tinanin dm800 hd ile takas edebilirim. istanbuldayim. saygilar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet2001

badboyyz cihazin hayirli olsun cihaz siparisini bu pazartesi mi verdin 2-3 gunde geliyor mu cihaz super :)

pazartesi türkiye saati ile öğleden sonra 1 gibi fln verdim.Tina ancak ertesi gün gönderebileceğini söyledi sanırım saat farkından dolayı ertesi gün gönderdi.Salı günü akşam DHL teslim almış ve perşembe ögleden sonra 1de bendeydi cihaz.Sadece cfg dosyamı,kanal listemi yükledim ve pozisyoner ayarlarını yaptım.4 gün önce bende orjinal dm7000s vardı onu takasladım sırf klon dm800 almak için. dm7000s karşılık sıfır dm500s ve üzerine para aldım.isteyen arkadaş olursa 4 gün kullandığım klon dm500s satabilirim.Cihazın sıfırdan farkı yoktur sadece 4 gün kullandım.Fiyat isteyen olursa sadece 130 lira ve 1 yıl firma değişim garantili =) Belgesi kaşelidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badboyzzz -- 24 Aralık 2009; 21:09:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: caution

quote:

Orijinalden alıntı: rom11

quote:

Orijinalden alıntı: andronex

Rom; daha yüksek BL olan imajları, orijinal olarak yükleyemezsin.
    Klonlar için, daha düşük BL'ler ile de çalışabilecek şekilde patchlenmiş versiyonlarını yüklemelisin.

Tüm popüler imajların, klonlar için patchlenmiş sürümleri bulunabiliyor, aşağıdaki siteyi takip etmeni öneririm.
    Patched NFI Images for DM800

Bilgiler için sağol o zaman image yükleme için buradan onay alarak yükseltiriz.
    Çünkü çoğu kişi aynı cihazı kullanıyor burada..

İlk sorunumu daha çözemedim aşağıda ki resimleri çektim..
    Sanırım cihaz usb flashı filan gördü ama kumandadan kırmızı tuşa basınca ikinci resimdeki gibi hata veriyor..
    Anladığım kadarıyla cihazın belleğine kaydetmek istiyor..Şimdi ben usb e nasıl yönlendireceğim kayıt için..

teşekkürler..

iki kez video tuşuna basın yol gosterme menusu gelecektir.

İki kez video tuşuna basıyorum hiçbir tepki yok yine..

NabiloBlackHole-12-SIM201e-BL75 imajına yükleyip denedim onda da sonuç değişmedi..

Yine flash belleğini gösteriyor /media/hdd/movie klasorünü gösteriyor..

Bir türlü o "yol gösterme menüsü" görünmüyor..

Son çare 2.5 lik hdd takıcam içine..
    Daha çok PVR ozelliği için almıştım dm 800 ama şu kayıt işini yapamazsam cihazdan soğucam gibi..

Nabilosat Blackhole 12
    Gemini 4.5

Yukarıda ki iki imajıda denedim aynı..

Acaba sizin kullandığınız hangisi?

• badboyzzz üstadım cihaz hayırlı olsun.Tina'nın cihazları çok kaliteli gerçekten hd yayınlarda görüntü'de donma karelenme gibi sorunlar var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: |BOSS|

badboyzzz üstadım cihaz hayırlı olsun.Tina'nın cihazları çok kaliteli gerçekten hd yayınlarda görüntü'de donma karelenme gibi sorunlar var mı?

hayır yaşamıyorum.Gayet net ve güzel gösteriyor! SD yayınlardanda memnunum.Enigma 1'de pli jade favorimdi, enigma 2 içinse gemini oldu diyebilirim.
  • Tşk hocam...DM 500 cihazımı satabilirsem bende alıcam.Paypal için kredi kartı gerekiyor.Kredi kartı olmadan nasıl alabiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: |BOSS|

Tşk hocam...DM 500 cihazımı satabilirsem bende alıcam.Paypal için kredi kartı gerekiyor.Kredi kartı olmadan nasıl alabiliriz?

banka havalesi veya western union.
  • arkadaşlar ben cihazımı satılığa çıkarmak zorunda kalıyorum.1saat önce babam eve geldi ve cihaza baktı ona çok karışık geldi.Bende düşündüm şubatta askere gideceğim zaten.Annemle babamda eski cihaz daha basit ona alıştık diyince bende satmaya karar verdim.Nakit tek fiyat 500TL! Fiyat konusunda yorum yapan arkadaşlar Tina'dan 250$ alabilir gümrük riskini göze alarak!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badboyzzz -- 24 Aralık 2009; 23:32:49 >
  • Arkadaşlar cihazı tina'dan alıcam banka havalesi ne derece güvenli sizce yada tina
  • bende siparisimi verdim tina ya kalite olarak ISO9001 ve 14000 belgeleri varmis sirketin paypal a tanimli word play kartim ile cekim yaptirdim once paypal 391.73 TL cektim dedi kredi karti bekleyen islemler listesinde 406 TL olarak gozuktu cekilen islem bende paypal komisyonu kesti herhalde banka dedim bugun islem bekleyen islemler listesinden cikmis ve kredi kartimdan paypal in cektigi kadar para yani 391.73 tl 3 taksite bolunmus 130 TL olarak 3 ayda odeyecegim artik cihaz pazartesi gunu bir aksilik olmazsa gelir herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: boray1

bende siparisimi verdim tina ya kalite olarak ISO9001 ve 14000 belgeleri varmis sirketin paypal a tanimli word play kartim ile cekim yaptirdim once paypal 391.73 TL cektim dedi kredi karti bekleyen islemler listesinde 406 TL olarak gozuktu cekilen islem bende paypal komisyonu kesti herhalde banka dedim bugun islem bekleyen islemler listesinden cikmis ve kredi kartimdan paypal in cektigi kadar para yani 391.73 tl 3 taksite bolunmus 130 TL olarak 3 ayda odeyecegim artik cihaz pazartesi gunu bir aksilik olmazsa gelir herhalde

benimde iş bankası maximum kartında aynı durum.Sanırım banka paypal komisyonu alıyor extra ücret!
  • hayır o fazla cekildi olarak gözüken para bekleyen işlemlerde idi asıl kart işlemlerine ise paypal dan cekilen rakam gösterilmiş 406 değil 391.73 kesilmiş kredi kartından
  • Başka bir forumda 500HD'nin çıkış tarihi 15 ocak 2010 tarihinde olacağı söyleniyor!

500HD'nin işlemci hızının 400 Mhz. olacağı özellikle vurgulanmış! (800 HD= 300 Mhz.)

Sanırım hızlı HD cihazları 2010'dan itibaren görebileceğiz...

Umarım 500HD'nin klonlarıda tez zamanda çıkar.
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.