Şimdi Ara

Cin'den Dreambox DM 800 HD getirtmek isteyenler? (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.613
Cevap
20
Favori
377.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://img138.imageshack.us/i/123ub.jpg/

Arkadaşar lütfen bana yardım edim. Bu paypaldan bi türlü para gönderemedim. Wolrd Card ile olmadı Bonusu denedim olmadı Sadece finansbank kaldı bana nasıl yapacağımı bi tarif edin ltf. Kredi kartını onaylıyorum. Para göndere tıklıyrum meblayı giriyorum. Ödemeniz gerçekleşmeyecek.Gerçekleştirmek için hesabınıza para eklemeniz ve Paypal bakiyeniz ile ödeme yapmanız gerekir. diyor . 2 gündür ödeme yapamadım hesaplarımdan çekilen işlem ücretleride cabası:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunusdemir -- 22 Aralık 2009; 21:41:12 >
  • Tinanin cihazini satmayi dusunen var mi aliciyim istanbuldan :)
  • Yunus, tanıttığın kartları onaylı hale getirdiğinden emin misin?
    (Komisyon olarak gönderdikleri işlemin açıklamasındaki 4 haneli kodu kullanarak?)

Verdiği mesaja göre kartlarını kullanılabilir duruma getirmemişin sanki,
    Kartı onayladıysan direkt karttan alması gerekiyor, sorun olmaması gerek.

PM at istersen birlikte bir bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet2001

Tinanin cihazini satmayi dusunen var mi aliciyim istanbuldan :)

kaç lira vereceksin ?
  • bende alabilirim tinanın cihazından arkadaşlar satmayı düşünen olursa,ve tabi cihaz BL 75 ve sim 2.0.1 olanını tercih ederim
  • slm arkadaşlar Tina dan aldığım dm-800 cccam le 2 gündür nonstop çalışıyor herhangi bir sorun yok görüntü ile ilgili bazı ayarlarımı sizlerle paylaşmak istiyorum öncelikle cihaza mutlaka autorelution plugini indirin bunun için yeşil tuş ile eklenti indir bölümünden system plugin bölümüne girip indirebilirsiniz kurululduğunda menü---->sistem---->içine geliyor ayarlarını ise şimdilik sd yayınlar için çıkan seçeneklerde hepsinde 576p olarak seçip kayıt ettim hd için ayarları default olark bıraktım yine görüntü iyileştirme ayarlarında ise kontrast:128 doygunluk:128 renk tonu:128 parlaklık:128 scaler sharpness:22 blok gürültü azaltma:0 mosquito reduction:0 sayısal çerçeve kaldırma:3 yaptım bana göre oldukça iyi görüntü aldım tavsiye ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotokan

bana bu aletten anlayan biri varsa pm ile anlatabilrmi hic bisi bilmiorum cok sey ogrenmek istiorum kafayı yicem

İyi bir uydu sitesine üye olmanı tavsiye ederim gerekli bilgiler fazlasıyla var
  • quote:

Orijinalden alıntı: anaxunamun

arkadaşlar server la ilgili bilgisi olan kullanan bana ne olur pm atsın nerden alıcaz nasıl temin edicez

server konusunu 2 şekilde halledebilirsiniz ya kendinize bir kart alıp bunu paylaşıma açıcaksınız ki bu durumda cihazı pek kapatmamanız gerekir yada ücretli bir servere üye olucaksınız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: badboyzzz

quote:

Orijinalden alıntı: mehmet2001

Tinanin cihazini satmayi dusunen var mi aliciyim istanbuldan :)

kaç lira vereceksin ?

siz kaca satiyorsunuz siz fiyati soyleyin illa ki anlasiriz bir rakamda .
    saygilar.
  • makul fıyata satısa cıkartan arkadas var ıse tabıkı evrsıon bl fan v.s duzgun olan orjıne yakın kalıtelı cıhazlardan ıstanbulda elden hemen teslım alabılırım bakırkoy bolgesıne yakınım tskler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: STRONG1

slm arkadaşlar Tina dan aldığım dm-800 cccam le 2 gündür nonstop çalışıyor herhangi bir sorun yok görüntü ile ilgili bazı ayarlarımı sizlerle paylaşmak istiyorum öncelikle cihaza mutlaka autorelution plugini indirin bunun için yeşil tuş ile eklenti indir bölümünden system plugin bölümüne girip indirebilirsiniz kurululduğunda menü---->sistem---->içine geliyor ayarlarını ise şimdilik sd yayınlar için çıkan seçeneklerde hepsinde 576p olarak seçip kayıt ettim hd için ayarları default olark bıraktım yine görüntü iyileştirme ayarlarında ise kontrast:128 doygunluk:128 renk tonu:128 parlaklık:128 scaler sharpness:22 blok gürültü azaltma:0 mosquito reduction:0 sayısal çerçeve kaldırma:3 yaptım bana göre oldukça iyi görüntü aldım tavsiye ederim..

Selam Strong!
    Ben daha cihazı kuramadım. Çanakların kurulmasını bekliyorum.
    sana bir iki sorum olacak?
    Cihaz içinde imaj Gemini 4.5 ve Sanırım Newcamd yüklü.
    Bu Gemini iyi mi? Bu şekilde mi kullanayım yoksa tecrübelerinden tavsiyen var mı?
    Ccam'ı kendin mi yükledin?
    Ccam'ı yüklerken Newcamd'ı kaldırıyormusun? Ccam hangi versiyonu ve nasıl yükledin? Forumun birinde 2.1.3'ü yüklememek gerektiğini okudum.2.1.2 ve altı yüklenmeliymiş Klon cihazlar da. Hata yapıp Cihaza da yazık etmek istemiyorum
    Eğer saçma sorular soruyorsam kusura bakmayın?
    Çok meraklıyım ama Gerçekten çokta acemiyim.
    Teşekkürler.
    Saygılar...

• Gelelim akşamki çalışmalara

Öncesinde multiboot u kurdum, sonra usb flash diske blackhole kurdum. O şekilde boot ettim.
    Ama bu yöntemi begenmediğim için BlackHole u bu sefer direk flasha yükledim. Açılışta imaj seç, açılsın filan gereksiz geldi..

Neyse Blakchole açıldı, klavuz çıktı, video fine tuning, network vs ayarlarını yaptım..

Sonrasında tuner ve uydu ayarına geldi. 3 çanak var. Türksat, Hotbird santralden , Eutelsat bagımsız çanaktan geliyor ve switch de birleşip benim cihaza geliyor.
    Bunları ayarladım, AA/AB/BA şeklinde...
    Uydu geçişlerindede tune failed hatası vermeyecek şekildede opsiyonları hallettim.
    Ok ledim, geçtim kanal listeye, açılmadı kanallar. Kabloyu tak çıkar vs derken, cihazı powerdan kapadım tekrar açtım ve geldi. Restart gerekmiş..

Sonrasında Nabilo menüden CCcam 2.0.11 i kurdum, konfigleri attım...Mutlu son....Herşey kurulu ve tıkır tıkır vaziyette hazırdı...

Şöyle söyleyeyim, Nabilo Blackhole imaja hasta oldum. O ne güzel imajdır...Kullanımı, arayüzleri,fonksiyonları harika..Başka imaj yüklemeye gerek bile yok...O derece güzel

Cihaza gelirsek, ısınma durumu çok iyi. 500s kadar ya var ya yok..Önceki klon 800HD daha fazla ısınıyordu..
    Fan sesi duyulmuyor gibi birşey. Oda güzel

Kısacası Tina sağolsun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: abilgen

quote:

Orijinalden alıntı: STRONG1

slm arkadaşlar Tina dan aldığım dm-800 cccam le 2 gündür nonstop çalışıyor herhangi bir sorun yok görüntü ile ilgili bazı ayarlarımı sizlerle paylaşmak istiyorum öncelikle cihaza mutlaka autorelution plugini indirin bunun için yeşil tuş ile eklenti indir bölümünden system plugin bölümüne girip indirebilirsiniz kurululduğunda menü---->sistem---->içine geliyor ayarlarını ise şimdilik sd yayınlar için çıkan seçeneklerde hepsinde 576p olarak seçip kayıt ettim hd için ayarları default olark bıraktım yine görüntü iyileştirme ayarlarında ise kontrast:128 doygunluk:128 renk tonu:128 parlaklık:128 scaler sharpness:22 blok gürültü azaltma:0 mosquito reduction:0 sayısal çerçeve kaldırma:3 yaptım bana göre oldukça iyi görüntü aldım tavsiye ederim..

Selam Strong!
    Ben daha cihazı kuramadım. Çanakların kurulmasını bekliyorum.
    sana bir iki sorum olacak?
    Cihaz içinde imaj Gemini 4.5 ve Sanırım Newcamd yüklü.
    Bu Gemini iyi mi? Bu şekilde mi kullanayım yoksa tecrübelerinden tavsiyen var mı?
    Ccam'ı kendin mi yükledin?
    Ccam'ı yüklerken Newcamd'ı kaldırıyormusun? Ccam hangi versiyonu ve nasıl yükledin? Forumun birinde 2.1.3'ü yüklememek gerektiğini okudum.2.1.2 ve altı yüklenmeliymiş Klon cihazlar da. Hata yapıp Cihaza da yazık etmek istemiyorum
    Eğer saçma sorular soruyorsam kusura bakmayın?
    Çok meraklıyım ama Gerçekten çokta acemiyim.
    Teşekkürler.
    Saygılar...

Öncelikle şunu belirtiyim daha evvelce dreambox modellerinden en birini kullanmayanlar dm-800 alınca hemen image yüklemeye kalkışmasın hiç birşey için acele etmeyin öncelikle cihazı tanımaya çalışın sonrası kendiliğinden gelir tina dan alınan bl 75 li cihazlarda Gemini imajların son versionu olan 4.5 yüklü geliyor ve gemini kolay menüleri ile acemiler için idealdir ccam blue panelden download edip kurabilirsiniz acemiler için cccam 2.0.11 daha iyi 2.1.3 te cfg de bazı özel ayarlar var bence ilk iş olarak cihazın internet ayarlarını yapın buhttp://ul.to/suc2lg proglamla cihaza bağlanıp cccam cfg dosyasını editleyebilirsiniz cihaza bağlanmak için programın login bölümüne kullanıcı adı:root passworld:dreambox yazın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STRONG1 -- 23 Aralık 2009; 10:22:06 >

• Dreambox ı bende beğendim.
    İlk kez bir dremabox a sahip oldum..
    önceleri nasıl yaparım diye çekiniyordum ama gerek forumlardan gerekse kendim kurcalayarak çoğu ayarları yaptım.

Şuan için yapamadım bir şey var fat32 formatlı ext. hard disk i tanımadı acaba biçimlendirmeli miyim dreambox için?
    İçinde bilgiler olduğu için yapmadım..

Birde bizim bl 75 ve SIM 2.01 clon cihazlarımız ileride çıkacak olan bl76 vs.. imageleri yükleyemeyecek miyiz?

teşekkürler..
  • Selam Arkadaşlar,
    foruma yeni üye oldum ama epey zamandır takip ediyordum. Bu konudaki yazılanlarıda okuyunca gaza gelerek Tina'ya biraz önce sipariş verdim.
    Sizlerde hayır dualarınızı esirgemezsiniz artık :)

Saygılar.
  • Hatun köşe oldu vallahi bu işten

Yılın elemanı seçilecek bu gidişle
  • Rom; daha yüksek BL olan imajları, orijinal olarak yükleyemezsin.
    Klonlar için, daha düşük BL'ler ile de çalışabilecek şekilde patchlenmiş versiyonlarını yüklemelisin.

Tüm popüler imajların, klonlar için patchlenmiş sürümleri bulunabiliyor, aşağıdaki siteyi takip etmeni öneririm.
    Patched NFI Images for DM800
  • quote:

Orijinalden alıntı: simetri

bir de bu cihazı kullanan arkadaşlara danışmak isterim, harddisk taktığınızda yayını durdurma, ileri-geri alma durumlarında hiçbir şekilde donma/takılma yapıyor mu. ben uydu yayınlarını pcden izliyorum, ileri geri yaparken çoğunlukla donuyor(pc konfigürasyonum da kötü değil), dreamboxta böyle bir sorun var mı?

Bu soruma yanıt verecek yok mu arakadaşlar, en çok kafama takılan nokta burası
  • quote:

quote:

bir de bu cihazı kullanan arkadaşlara danışmak isterim, harddisk taktığınızda yayını durdurma, ileri-geri alma durumlarında hiçbir şekilde donma/takılma yapıyor mu. ben uydu yayınlarını pcden izliyorum, ileri geri yaparken çoğunlukla donuyor(pc konfigürasyonum da kötü değil), dreamboxta böyle bir sorun var mı?

hayır yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: badboyzzz

quote:

quote:

hayır yok.

Sorunlu musun birader?
    herkesin adına sen mi karar veriyorsun, cevabın yoksa ortamı neden kirletiyorsun.

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.