Şimdi Ara

Cin'den Dreambox DM 800 HD getirtmek isteyenler? (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.613
Cevap
20
Favori
377.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: abilgen

quote:

Orijinalden alıntı: STRONG1

quote:

Herkese!
    Clone DM 800HD PVR makinam geldi Allah'a Şükür. Darısı gelmeyenlerin başına!
    Yardıma ihtiyacım var.
    Şu an çanaklar kurulu değil en geç Çarşamba günü Turksat, Hotbird, Astra ve olursa Thor'a Multifelt çanak kurduracağım.
    Benim yardıma ihtiyaç duyduğum konu ise, Şu an cihaz içine kurmam gereken programlar. .
    Bugün arkadaşın evinde ki çanağa bağladım Zaman ayarı yaptım.(arkadaşta Sadece Turksat var).
    Otomatik arama yaptırdım, Fakat 5 tane kanal buldu(Kıbrıs Genç TV, Radio kanalı gibi....)
    Cihazı sorunsuz kullanmam için yüklemem gereken ve ilk başta yapmam gereken ayarlar nelerdir?
    Ayrıca RS232 kablosu ve ileri de server'dan HD yayınlar almak için Ehernet kablosuna ihtiyacım var mı?
    Bana ilk aldığımdan itibaren yapmam gerekenler konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim. Çünkü çok acemiyim.
    Teşekkürler.
    Saygılar...

Hayırlı olsun bende tina ya çarşamba günü sipariş verdim bakalım ne olucak sorularınıza kısaca cevep veriyim Turksat, Hotbird, Astra ve Thor Türksa 42E,Thor1W diğer uydulara göre oldukça uzak multifeet olmayabilir olsada performans kötü olucaktır bunun yerine hareketli 120cm lik bir çanak daha verimli olur
    Otomatik aramada az kanal çıkabilir Türksatta ki tüm kanalları almak için 11962V 3333 frekansında network arama yapın tüm kanallar çıkar
    cihazı sorunsuz kullanım için turkey forum gibi bir siteye üye olmanızı tavsiye ederim
    rs-232 kablosu ve ethernet kablosu mutlaka gerekli aslında dm-800 de genel olarak herşey ethernet kablusu ile yapılabilir ancak cihaz tamamen çöktüğünde rs-232 kablo kesin gerekir..

Size de Hayırlı Olsun. Umarım sorunsuz eline ulaşır.
    Türksat ve Hotbird Ayrı birer çanak(Komşunun çanaklarına 2'li LNB alıp kendi evime de çekeceğim). Astra ve Thor uydusu için 2'li Multifelt yapmayı düşünüyorum.
    Daha sonra 4'lü diseqc ile evime çekeceğim.
    Diseqc, Çanak ve LNB marka olarak Ayrıca tavsiyeniz var mı?
    Saygılar...

Bende 150cm hareketli parabol anten var o yüzden diseq switch kullanmıyorum ama sabit çanaklarla dreambox kullanan arkadaşlarım var onlar en çok spaun ve goldmaster diseq switch lerden memnunlar çanak markası olarak bilsat çanaklar oldukça iyidir bulamazsanız next te olabilir lnb gardiner,sharp,smart titanıum,next olabilir ayrıca sistemde güzel bir kablo kullanın...

• quote:

Hayırlı Olsun Makinalarınız. Toplam 4 günde teslim ediliyor.
    Eğer ist. dışı ise 5 gün, Ya da Tina adresi yanlış yazdı ise (benimki gibi :(( ) 6 günde teslim ediliyor.
    DHL'den takip ederken Gümrük çekim işlemleri tamamlandı diye yazdıktan sonra korkmayın.
    Sonrasında anlaşmalı dağıtım şirketine(Aras Kargo) veriliyor ve mutlu son.
    Saygılar...

DHL getirmiyormu eve ? Yurtiçinde Aras mı taşıyor paketlerini ?
    Neyse daha iyi, en azından daha yaygın. Evde olmadıgımızda kendimiz gider alırız en kötü. Peki Aras tan nasıl hangi no ile takip ediyoruz ?
  • "Gümrük çekim işlemleri tamamlandı Istanbul - Turkey 09:48 Istanbul - Turkey"

Olması gereken müjdeli haber bumuydu arkadaşlar

Cin'den Dreambox DM 800 HD getirtmek isteyenler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 21 Aralık 2009; 10:28:19 >
  • öncelikle alan arkadaşların cihazları hayırlı olsun.Bende bugün saat 11 gibi sipariş verdim ama parayı yatırdıktan sonra kıl oldum Tina'ya.Yarın gönderecekmiş benim cihazı,parayı yatırana kadar hemen cevap veriyordu satış sonrası hizmet sıfır =) Sizde nasıl oldu bu durum ? Paketin üzerine gift + 25usd yazmasını istedim bide DHL ile göndercek! Şimdiden heyecanlanıyorum, cihaz gümrüğe takılmadan gelirse uykusuz geceler bekliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

"Gümrük çekim işlemleri tamamlandı Istanbul - Turkey 09:48 Istanbul - Turkey"

Benim cihazla senin cihaz ayni konteyner ile geldi ve ayni anda gümrükten geçti bu yüzden tertip oldular

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STRONG1 -- 21 Aralık 2009; 12:17:35 >

• Valla adamlar kıllanacak yakında...Dreambox satanlar yakında taş koyarlar bu olaya, alan alsın hemen
  • hiç anlamıyorum fazla ama beşiktaşta elden teslim eden biri var , herşeyi yüklü geliyo 550 tl ye , uğraşmadan burdan alıcam bi sakıncası olurmu acaba fikirleriniz nelerdir ?

bide arkadaşlar kaç gb HDD taktınız ? kayıt sorunu yaşayan oldumu kolaymı ?
  • Alırken sorun bootloader versiyonunu ve sim i..BL75 ve sim 2.01 olmasında fayda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: anaxunamun

hiç anlamıyorum fazla ama beşiktaşta elden teslim eden biri var , herşeyi yüklü geliyo 550 tl ye , uğraşmadan burdan alıcam bi sakıncası olurmu acaba fikirleriniz nelerdir ?

bide arkadaşlar kaç gb HDD taktınız ? kayıt sorunu yaşayan oldumu kolaymı ?

kaç gb ye kadar destekliyor tam olarak bilmiyorum ama 320 gb sata takıp sorunsuz kullananlar var yanlız şunu özellikle belirtiyim usb flash belleğe hd film kayıt edip oynattığınızda donmalar oluyor fakat ayni problem hdd üzerinden hd film oynattığınızda yok.
  • Hayırlı olsun benim cihazda sizden bir saat sonra gümrükten geçmiş hepimize gecmiş olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufis -- 21 Aralık 2009; 12:36:41 >
  • Tina'nın yarın göndereceğim dediği makine BL 75 ve sim 2.0.1

Resimleri ise bunlar;

• quote:

Orijinalden alıntı: Tiésto

Tina 250$ istiyor

kafayımı yemiş bu

kendide beraber mi gelecekmiş

Ben henüz hd cihaz almak için erken olduğunu düşünüyorum. 800 HD modelini inceleme fırsatım oldu, biraz yavaş geldi ve çok dandik buldum yazılımını, menülerde oldukça iğrenç idi. Tabii farklı image yüklenebilir diyeceksiniz ama bence henüz bu tür cihazlara yatırım yapmak için erken. 500 S ile mutlu mesut geçinip gidiyoruz. Server konusunda yardımcı olabilirim (:

• quote:

"Gümrük çekim işlemleri tamamlandı Istanbul - Turkey 09:48 Istanbul - Turkey"

Asıl mesele anlaşmalı dağıtım şirketine yönlendirildi ondan sonra mutlu son,
    Görünüşe göre benim cihaz gibi sabah 9'da gümrük işlemleri tamam.
    12.30 gibi dağıtım şirketine yönlendirilmiştir. Yurtiçinde takip etmek isteyenler DHL'i arayıp konşimento numarasını versin oradan aras kargo takip numarası veriyor.
    Ama ''anlaşmalı Dağıtım şirketine yönlendirildi'' uyarısını aldıktan 2 saat sonra arayın DHL'yi. FT135... gibi aras Takip nıo'su verildi.
    Hadi Hepinize Hayırlı Olsun.
    Saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Kumandan

quote:

Tina 250$ istiyor

kafayımı yemiş bu

Ben henüz hd cihaz almak için erken olduğunu düşünüyorum. 800 HD modelini inceleme fırsatım oldu, biraz yavaş geldi ve çok dandik buldum yazılımını, menülerde oldukça iğrenç idi. Tabii farklı image yüklenebilir diyeceksiniz ama bence henüz bu tür cihazlara yatırım yapmak için erken. 500 S ile mutlu mesut geçinip gidiyoruz. Server konusunda yardımcı olabilirim (:

Sizce erken olabilir ama bizce değil eğer cccam kullanıyorsanız astra,hotbird,eurobird,thor gibi uydularda 30-40 tane full hd yayın var ki bu şimdilik yeterli dm-800 enigma2 kullandığından dm-500 den biraz yavaş olabilir ancak daha stabil bir cihazdır örneğin dm-500 de kanal değiştirirken bazen liste en başa döner yada cccam kullanırken günde 1 kez cihaza reset atmalısınız yoksa cihaz kasmaya başlıyor bu gibi sorunlar dm-800 de kesinlikle yok menüleri ise tam tersi çok daha güzeldir harika skinleri vardır eğer uydu forumlarını takip ediyorsanız gemini,nabilo,newenigma,edg nemesis,ozon,eurocam,mhd,dream forum,pli gibi takımlar hergün cihaza yeni imajlar sunuyor ayrıca google map,you tube player,wiriless lan gibi pluginleri çok kullanışlıdır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STRONG1 -- 21 Aralık 2009; 14:58:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kumandan

quote:

Tina 250$ istiyor

kafayımı yemiş bu

Fiyat olarak su anda en uygunu dreambox klonlar, tabiki başka cihazlarda var . next 2000 hd 600 ytl, Hiremco turbo hd 250 ytl. HDbox 1000pvr 1200 ytl.
    yumatu HD 400 YTL fab fiyatı, Daha bircok alternatif var bunların içinde en iyi calışan ve server yazılım görsellik geliştirme konusunda tabiki dreambox
    Ki ben ilk cıktıgından bu yana next 2000 hd kullanam birisi olarak vede yukarda verdigim cihazları denemiş kişisel bilgiye sahip olarak .
    HD kanallardan sonra SD kanallar eski karasal karıncalı yayın gibi geliyor insana... Tabiki tv de önemli ...

• quote:

Orijinalden alıntı: STRONG1
    kaç gb ye kadar destekliyor tam olarak bilmiyorum ama 320 gb sata takıp sorunsuz kullananlar var yanlız şunu özellikle belirtiyim usb flash belleğe hd film kayıt edip oynattığınızda donmalar oluyor fakat ayni problem hdd üzerinden hd film oynattığınızda yok.

hdd üzerinden HD filmi nasıl oynatıyorsunuz? günlerdir forumlarda araştırıyorum, "mpeg-1, mpeg-2 dışındaki formatları hdd üzerinden oynatamaz, işlemcisi yeterli gelmez" gibilerden yorumlar okudum sadece.

divx bile oynatılamıyormuş, ki ben de normal yöntemlerle başaramadım bunu. ek bir plug-in falan gözüme ilişmedi bununla ilgili.

cihaza usb ya da e-sata ile bağlı hdd üzerinden divx, xvid, mpeg-4, mkv gibi formatları oynatabilen var mı? varsa nedir yöntemi ?

not: VLC ile bilgisayar diskinden gösterimi kastetmiyorum, bu şekilde mkv bile oynatılıdığını biliyorum. ts'e çevirmek de işime gelmiyor.

• Arkadaşlar geçen çarçamba tinaya sipariş ettiğim dm-800 şuan elime ulaştı.
  • vay be ne hız ya DHL deki
    Araslamı geldi şimdi ? Kim getirdi ?
  • benim cihazda elime ulaştı
  • quote:

vay be ne hız ya DHL deki
    Araslamı geldi şimdi ? Kim getirdi ?

Hayır bizzat dhl aracı ile geldi gerçekten kalite dhl...
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.