Şimdi Ara

Cin'den Dreambox DM 800 HD getirtmek isteyenler? (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.613
Cevap
20
Favori
377.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O zaman aras olayı ne iş ? EMS le alınanlar olmasın o aras la gelenler ? Yada DHL şubesi olmayan yeremi aras la yolluyorlar acaba ? Garip
    Neyse banada DHL ile gelecek heralde.. Yarın almış olurum tahminen

Cihazları deneyin bakalım ,varmı eksik, gedik, sorun vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

O zaman aras olayı ne iş ? EMS le alınanlar olmasın o aras la gelenler ? Yada DHL şubesi olmayan yeremi aras la yolluyorlar acaba ? Garip
    Neyse banada DHL ile gelecek heralde.. Yarın almış olurum tahminen

Cihazları deneyin bakalım ,varmı eksik, gedik, sorun vs

Bu benim 5. dreamboxum bundan önceki de klon dm-800 dü bugün tina dan geleni hemen kurdum network arama ile Türksat ta 497 kanal buldu hatta cccam cfg yi bile bu makineye attım şuan çalışıyor şimdilik herhangi bir problem yok....
  • Eğer Adresiniz istanbul Ankara izmir ise bildiğim kadarıyla buralarda şubeleri ve dağıtımları var.
    Ben Marmaris'teyim onun için anlaşmalı Kargo ile geldi bana. (Aras Kargo)
    Hepinizin Cihazları hayırlı Olsun.
    Güle güle kullanın.
    Sygılar..
  • Bende aradım yola cıkmış izmire yarin gelir büyük ihtimal ile büyük şehirlerde subeleri varmış ama olmayan yerlerde başka anlaşmalı kargo ile gönderiyorlarmış..
    EMS ile gelirse baglı bulundugun ptt gümrük ordanda ptt nin dagıtım aracı ile dagıtıma cıkıyor. Butür cihazları mümkün oldugu kadar DHL ,UPS gibi taşıma şilketleri ile getirin. çünkü bu şilketler fatura üzerinden işlem yapıyor. Ptt öyle degil istedigin kadar faturayı düşük tut mutlaka kutuyu acıp. internetten fiyat araştırması yapıyorlar.Ondan sonra gelsin vergiler bandroller ne tuttururlarsa.ellerinden gelen hangi vergi varsa cıkartıyorlar.ama cihazı geri gönderin. eger takip etmezseniz birdaha yerine ulaşmıyor. Vede kimse bilmiyor ne hikmetse..
  • Cihazı dün kullananlar yazabilirmi, ısı, ses vs olayları nasıl diye
  • Cihazı şimdi teslim aldım işyerindeyim test edemedim ama dış tan baktıgımkadarı ile kasa siyah pürüzlü civatalar orjinali gibi siyah ve metal şeklinde bana orjinal diye gösterdikleri cihaz ile aynı sadece içinde fan var. boot kontrol etme şansım suan için yok akşama...
  • vallaha ben fan taktım cihaza notebook fani termostat alıcam kara köyden 40 dereceye duyarlıbu şekilde kullanıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gprsnedir

vallaha ben fan taktım cihaza notebook fani termostat alıcam kara köyden 40 dereceye duyarlıbu şekilde kullanıcam

Limitör termik sigortada işini görür 45 derece olanı , termostat büyük gelirse tabiki bi alternatif..
  • Dün bende Tina'dan aldım bugün göndermiş Honkong - Istanbul East görünüyor! Paketin üzerine ne yazdın dedim sadece GIFT dedi umarım benim cihazda takılmaz gümrüğe.
  • Benimkide teslim edilmiş...Çok şükür.
    Artık akşam Nabilo yu atıp denemelere başlarım
  • Bu linkden al hem saglam cihaz hemde güvenilir bircok kişi burdan aldı benimde cihazım bugün bu şilketten geldi tavsiye ederim,

http://yaoxincn.en.alibaba.com/
  • Bu DM800 lerin SNOW editition olanları nasıl acaba malzeme kalitesi boot loader sim card ı falan benim niyetim snow olanından almak nasipse bide benim paypal hesabımda yapıkredi play kart var yapı krediyi aradım dedimki extremde reklam vardı yurtdısı alışverişlerinize 3 taksit yapıyoruz diye be paypal ile çinden bir sipariş verecem gecerlimi bu kampanya diye adam beni telefonda baya bir bekletti üstlerine danıstı falan evet gecerli dedi şimdi 3 taksit olarak satın alacağım bende paypal ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: boray1

Bu DM800 lerin SNOW editition olanları nasıl acaba malzeme kalitesi boot loader sim card ı falan benim niyetim snow olanından almak nasipse bide benim paypal hesabımda yapıkredi play kart var yapı krediyi aradım dedimki extremde reklam vardı yurtdısı alışverişlerinize 3 taksit yapıyoruz diye be paypal ile çinden bir sipariş verecem gecerlimi bu kampanya diye adam beni telefonda baya bir bekletti üstlerine danıstı falan evet gecerli dedi şimdi 3 taksit olarak satın alacağım bende paypal ile

play olayı çok iyiymiş, keşke play kartım olsa dedim valla :)

bir de bu cihazı kullanan arkadaşlara dnışmak isterim, harddisk taktığınızda yayını durdurma, ileri-geri alma durumlarında hiçbir şekilde donma/takılma yapıyor mu. ben uydu yayınlarını pcden izliyorum, ileri geri yaparken çoğunlukla donuyor(pc konfigürasyonum da kötü değil), dreamboxta böyle bir sorun var mı?

• arkadaşlar server la ilgili bilgisi olan kullanan bana ne olur pm atsın nerden alıcaz nasıl temin edicez
  • bana bu aletten anlayan biri varsa pm ile anlatabilrmi hic bisi bilmiorum cok sey ogrenmek istiorum kafayı yicem
  • Cihaz kaliteli klonmuş gerçekten. Önceden elimden geçen cihaza göre çok daha iyi geldi...

Şu anda Teledünya HD Info kanalındada Gökselle ilgili yayın var. Güzel şarkı ve kliplerini izleyebilirsiniz

zotokan ne ögrenmek istiyorsun ?
  • simdi biz bu aleti aldık çinden.. goruntuleri kesin olarak hd izleyebilyormuyuz futbol maclarını falan?

ayrıca apartmanda hangi çanaklar olması lazım?

bu serverları alınca bize kart gibi bisi mi veriolar takıp izlioruz yoksa baska turlumu izlioruz

ben mesela italya ingiltere fransa turkiye almanya . ayrıca sampıonlar ligi uefa butun macları izlemek istiorum cogunuda hd istiorum izliebilicemmi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zotokan -- 22 Aralık 2009; 23:05:33 >
  • HD kanallar genelde şifrelidir..Onları izlemen için yasal kart yada paylaşım için sunucu üyeliği alacaksın. O zaman izlersin.

2. çanak lazım

Türksat birinde
    Eutelsat ve Hotbird birinde...Hatta Astrada olabilir bunda

Server olayı kart vs degildir. Bir satır birşey veriliri. Orada server adresi ,kullanıcı adı, şifresi olur. Haliyle 800HD internete baglı olmalı

Sky HD den çogu maçı izlersin HD, tabii serverda bu kanallar olacak.
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.