Şimdi Ara

Cin'den Dreambox DM 800 HD getirtmek isteyenler? (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.613
Cevap
20
Favori
377.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dreambox 1-uykusuz geceler demek 2- masraf demek
    :)
    eger calisiyorsaniz ve evde tek cihaz varsa aksam once evde dizilerin bitmesini bekleyeceksiniz sonra baslayacaksiniz dreambox oyuncagiyla oynamaya.
    bende daha once baska bir iki cihaz kullanmistim ama dream hic kullanmamistim yaklasik 2 ay once orjinal dm800hd almaya karar verdim ama fiyati cok yuksek gelince 2.el cok temiz orjinal philips tunerli kucuk siyah kumandali bir dreambox500s aldim ilk hafta diseq ayarlarini bile yapamazken iki ay icinde image yukleme kanallari editleme komple yedek alma vs pc hdd sini cihaza tanitma ag uzerinden pc icindeki mp3 leri mpeg dosyalari oynatma vs herseyi ogreniyorsunuz tabii bircok uykusuz gece feda edilmis oluyor.
    ikinci mesele ise server olayi . 1-2 ay free serverlarla idare etmeye calisiyorsunuz bakiyorsun olmuyor en son bir yerden full cccam alinir dream keyfi o zaman ortaya cikiyor ben gecen hafta 12 aylik bir cccam full server aldim hersey acik hersey super ama gel gor simdi bu topicde cinden 250 dolara dm800 hd olunca haydaa yine is cikti yine masraf yeni cihaz yeni hd li server yok bu isin sonu yok anladim :)

• üstadlar bana yardım cı olabilecekleri arıyorum yurtdışı alışveriş tecrübem hiç olmadı bana yardımcı olabilecekmisiniz
    bu ürünü almak istiyorum dediğiniz bayanla catpat ing ile görüştüm ne denir nasıl istenir bilmiyorum gift filan diyorsunuz bana westernunionla yatır filan dedi paypal daha güvenli heralde bana yardımcı olabilecek ler yardım lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: andronex

Rom; daha yüksek BL olan imajları, orijinal olarak yükleyemezsin.
    Klonlar için, daha düşük BL'ler ile de çalışabilecek şekilde patchlenmiş versiyonlarını yüklemelisin.

Tüm popüler imajların, klonlar için patchlenmiş sürümleri bulunabiliyor, aşağıdaki siteyi takip etmeni öneririm.
    Patched NFI Images for DM800

Bilgiler için sağol o zaman image yükleme için buradan onay alarak yükseltiriz.
    Çünkü çoğu kişi aynı cihazı kullanıyor burada..

İlk sorunumu daha çözemedim aşağıda ki resimleri çektim..
    Sanırım cihaz usb flashı filan gördü ama kumandadan kırmızı tuşa basınca ikinci resimdeki gibi hata veriyor..
    Anladığım kadarıyla cihazın belleğine kaydetmek istiyor..Şimdi ben usb e nasıl yönlendireceğim kayıt için..

Cin'den Dreambox DM 800 HD getirtmek isteyenler?

teşekkürler..

• Tina'dan , bugün verdiğim siparişin takip numarasını istedim ... önce yarın bu kadar hızlı değil dedi.
    Bende bugün göndereceğini söylemiştin ama deyince biraz bekletip 301 ile başlayan on haneli bir numara verdi. DHL gönderilerindeki numara bu şekildemi oluyor genelde ? DHL in sayfasından bakınca gözükmüyor .
  • DHL hizmet anlayışına hayran kalıyorum.Salı günü akşam cihaz teslim alınmış ve cihazım şuan Leipzing'te aktarmada sanırım yarın gelebilir istanbula.Umarım gümrüğe takılmaz!

• quote:

Orijinalden alıntı: BLINDER

Tina'dan , bugün verdiğim siparişin takip numarasını istedim ... önce yarın bu kadar hızlı değil dedi.
    Bende bugün göndereceğini söylemiştin ama deyince biraz bekletip 301 ile başlayan on haneli bir numara verdi. DHL gönderilerindeki numara bu şekildemi oluyor genelde ? DHL in sayfasından bakınca gözükmüyor .

Acele etme bence çünkü yarın dediyse gönderir.Bende pazartesi aldım ama saat farkından dolayı DHL kapalı oluyor sanırım o yüzden ertesi güne atıyor gönderimi.Bide zaten hatun parayı gönderdin daha sonra geç cevap yazıyor sanırım çok yogun
  • Dm 800 için hangi marka access point önerirsiniz ne alayım yada usb bağlantısı . Adsl modem Pikatel Airmax 101 kablolu ve kablosuz modem var evde 1 etnernet çıkışı var oda dolu. Kablosuz bağlantıyıda laptopta kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: simetri

quote:

Orijinalden alıntı: badboyzzz

quote:

quote:

bir de bu cihazı kullanan arkadaşlara danışmak isterim, harddisk taktığınızda yayını durdurma, ileri-geri alma durumlarında hiçbir şekilde donma/takılma yapıyor mu. ben uydu yayınlarını pcden izliyorum, ileri geri yaparken çoğunlukla donuyor(pc konfigürasyonum da kötü değil), dreamboxta böyle bir sorun var mı?

Bu soruma yanıt verecek yok mu arakadaşlar, en çok kafama takılan nokta burası

hayır yok.

Sorunlu musun birader?
    herkesin adına sen mi karar veriyorsun, cevabın yoksa ortamı neden kirletiyorsun.

ustat sanırım yanlış anlaşılma oldu.Ben dreamboxta hardiskten kayıt anlamında hayır yok demek istedim.Tekrar kusura bakma yanlış anlaşılma olmuş!

• slmmarkadaslar bende dayanamayarak bu gun k.koyden bır adet 1. kalıte klon bır cıhaz aldım hatta o kadarkı orjınden her halıyle gorsel olarak ayırmak ımkansız gereklı kurulumlarıda yaptırdım sımdı eve geldım kurdum ama tv ımaj acıldıkdan sonra desteklenmeyen mod yazıyor delı olacam bılısı olan varsa cok sevınırım arkadaslar saygılar

not buyuk olasılık aletde sıkıntı yok bende yada ayarlarda emınım zıra orda calıstırmıstık
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunusdemir

Dm 800 için hangi marka access point önerirsiniz ne alayım yada usb bağlantısı . Adsl modem Pikatel Airmax 101 kablolu ve kablosuz modem var evde 1 etnernet çıkışı var oda dolu. Kablosuz bağlantıyıda laptopta kullanıyorum.

Ya Port çıkışı fazla olan bir modem yada Sanırım Bilgisayardan da bağlanabiliyorsun. Ama bunun için Sana Ethernet girişi lazım Masaüstü PC ve ya Laptop'ta boş ethernet girişi yoksa USB to Ethernet çeviriciler var. Sanırım böyle bağlantıyı sağlayabilirsin. Bu şekilde bir araştır.
    Saygılar...
  • En ucuz çözüm 8 portlu bir switch alıp dolu olan tek ethernet girişine takmaktır.Böylece tek ethernet girişini 8 e çıkartmış olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keyman2

slmmarkadaslar bende dayanamayarak bu gun k.koyden bır adet 1. kalıte klon bır cıhaz aldım hatta o kadarkı orjınden her halıyle gorsel olarak ayırmak ımkansız gereklı kurulumlarıda yaptırdım sımdı eve geldım kurdum ama tv ımaj acıldıkdan sonra desteklenmeyen mod yazıyor delı olacam bılısı olan varsa cok sevınırım arkadaslar saygılar

not buyuk olasılık aletde sıkıntı yok bende yada ayarlarda emınım zıra orda calıstırmıstık

benzer olay bendede olmuştu
    Başka hdmi porta taktım, önce tv de o kanala geçtim sonra açtım 800HD yi..O zaman gördü
    sarı-kırmızı-beyaz baglantı ilemi yapmıştım neydi

• quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

quote:

Orijinalden alıntı: keyman2

slmmarkadaslar bende dayanamayarak bu gun k.koyden bır adet 1. kalıte klon bır cıhaz aldım hatta o kadarkı orjınden her halıyle gorsel olarak ayırmak ımkansız gereklı kurulumlarıda yaptırdım sımdı eve geldım kurdum ama tv ımaj acıldıkdan sonra desteklenmeyen mod yazıyor delı olacam bılısı olan varsa cok sevınırım arkadaslar saygılar

benzer olay bendede olmuştu
    Başka hdmi porta taktım, önce tv de o kanala geçtim sonra açtım 800HD yi..O zaman gördü
    sarı-kırmızı-beyaz baglantı ilemi yapmıştım neydi

denedım ama malesef sonuc vermedı zaten saatde gec oldu ve yarın ılave canak montajımda olacak o arada artık olayı toparlarız mevcut canaklarla yayında alamadım zaten onuda skart baglayıp yaptım kısaca bu aksam malesef bır artı yok yarın ınsallah sızlerlede yasadıklarımı paylasırım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: badboyzzz
    quote:

Bu soruma yanıt verecek yok mu arakadaşlar, en çok kafama takılan nokta burası

hayır yok.

quote:

Sorunlu musun birader?
    herkesin adına sen mi karar veriyorsun, cevabın yoksa ortamı neden kirletiyorsun.

ustat sanırım yanlış anlaşılma oldu.Ben dreamboxta hardiskten kayıt anlamında hayır yok demek istedim.Tekrar kusura bakma yanlış anlaşılma olmuş!

Soruma yanıt verecek var mı dediğimin altına "hayır yok" diye çok kısa bir mesaj atmışsın. Yanlış anlamaya çok müsait olmuş. Sert çıkmamam gerekirdi yine de, özür dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: rom11

quote:

Klonlar için, daha düşük BL'ler ile de çalışabilecek şekilde patchlenmiş versiyonlarını yüklemelisin.

Tüm popüler imajların, klonlar için patchlenmiş sürümleri bulunabiliyor, aşağıdaki siteyi takip etmeni öneririm.

Sanırım cihaz usb flashı filan gördü ama kumandadan kırmızı tuşa basınca ikinci resimdeki gibi hata veriyor..
    Anladığım kadarıyla cihazın belleğine kaydetmek istiyor..Şimdi ben usb e nasıl yönlendireceğim kayıt için..

teşekkürler..

USB'yi Dreambox içerisinden formatlayarak ilerlemeyi denemiş miydin?

(Bazı yerlerde 4GB üzeri USB memorylerde sorun yaşayanlara dair birşeyler de okumuştum.
    Çözemezsen 1-2 GB'lık bir stick varsa onunla denemeni öneririm)

• Çekik gözlülerle, paypal'la vs uğraşamam, yolda başına geleceklerin, gümrük kontrollerinin riskine de girmek istemem diyen varsa;
    Tina'dan yeni aldığım 1. Kalite DM800'ü satabilirim. 500ü veren alır :)

Ne idüğü belirsiz klonların bile uyducularda, sitelerde 550 liraya satıldığını görünce,
    bildiğiniz kar amaçlı satış girişiminde bulunmaya karar verdim :)

Cihaz sorunsuz, proforma faturası ve de tüm parçaları dahil orijinal kutusuyla teslim edeceğim.
    Ciddi alıcıysanız pm atın lütfen, diğer detaylar için forumu meşgul etmek istemem.
  • Alibaba'daki Kosda / Geton firmalarının cihazlarından alan var mı?
    Kendi cihazlarının BL#72 olduğunu, BL#75'lerin orijinal olmadığını ve gemini 4.5 ile sorun çıkarttığını iddia ediyorlar da. Ne dersiniz?

DHL gönderimli, Paypal ödemeli gördüğüm kadarıyla en uygun fiyat veren yerler;

Geton : 250 USD BL#72, Gemini 4.4
    http://www.aliexpress.com/product-gs/271073343-Satellite-Receiver-DM800-dreambox-wholesalers.html

Lonrisun: 245 USD BL#75, Gemini 4.5
    http://www.aliexpress.com/product-gs/267110148-DM800-Dreambox-DM800-Dreambox-wholesalers.html

Yao Xin: 250 USD BL#75, Gemini 4.5
    http://www.aliexpress.com/product-gs/238823849-Dreambox-800-new-products-Satellite-Receiver-Dream-box-800hd-DM-800-dm800-wholesalers.html

Not: Aliexpress içerisinde fiyatlar genelde daha yüksek görünüyor, paypal ödemeli sorduğunuzda bu fiyatlara iniyorlar.

• Kurye aradı biraz önce 20dk içinde getircekmiş adresi sordu yakınlarda ne var diye :)

• quote:

Orijinalden alıntı: rom11

quote:

teşekkürler..

iki kez video tuşuna basın yol gosterme menusu gelecektir.

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.