Şimdi Ara

Cin'den Dreambox DM 800 HD getirtmek isteyenler? (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.613
Cevap
20
Favori
377.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    dostum iki kez basınca ustteki satırlarda gostermesi lazım dosyaları..orada ok tuşlarıyla kayıt yerini normal şartlarla girip ok leyip ayarlamanız lazım..
  • Önümüzdeki ay heryıl yaptığım Çin seyahatimi tekrarlayacağım. Gitmişken elden direk bir dream Box alayım diyorum. Bu konulara çok aşina değilim ancak bu konuyu başladığı günden beri itina ile izliyorum.

Ben direk Dm8000 alayım diyorum, klonları henüz çıkmamıştı, bu konuda bir gelişme var mıdır? Olmadı Dm800 alıp gelicez artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepkurt

Önümüzdeki ay heryıl yaptığım Çin seyahatimi tekrarlayacağım. Gitmişken elden direk bir dream Box alayım diyorum. Bu konulara çok aşina değilim ancak bu konuyu başladığı günden beri itina ile izliyorum.

Ben direk Dm8000 alayım diyorum, klonları henüz çıkmamıştı, bu konuda bir gelişme var mıdır? Olmadı Dm800 alıp gelicez artık.

En son gelen bilgiye göre;
    Nisan Mayıs 2010 gibi 8000 in klonları çıkacakmış.
    Ama çıkar çıkmaz alınır mı?
    Seneye bu zamanlar bakarız....

• Arkadaşlar Paypal dan ödeme nasıl yapılıyor. Ben Ebay'dan alışverişimde paypalı kullandım onu biliyorum. Tina'dan Dreambox u alacagım. Ödemeyi nasıl yapacağım. Paypal üzerinden bana sadece mail adresini verdi ödeme için. Kendi adresimi mail yoluylamı verecegim.

İzlenecek yolu anlatabilirmisiniz Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmettr -- 25 Aralık 2009; 17:05:07 >
  • PayPal'dan para göndermek için, alıcının mail adresini bilmeniz yeterli.
    Para Gönder dedikten sonra, e-mail adresini girip, alt satıra tutarı gireceksiniz.

Paranın ne için gönderildiğini soran kısma, "online satın alma - ürünler" işaretliyorum genelde ben.

Devam dediğinizde konfirmasyon sayfası gelir,
    alt satıra alıcıya iletilmek üzere notunuz varsa ekleyip, gönder demeniz yeterli.

İşlemi tamamladığınızda, karşı tarafa da, mail adresiniz, adınız, adres bilgileriniz olan bir mail gider.

Devamında satıcı ile dilediğiniz kanaldan iletişime geçip; adres/kargo bilgilerinizi teyit ettirip, siparişinizi tamamlayabilirsiniz.
  • PayPal ödemeleri için bir eklemem olacak.

Eğer bağladığınız kredi kartının YP ekstre kesebilme özelliği var ise,
    alışverişlerinizde PayPal dönüştürme işlemini tercih etmemeniz daha uygun olur.

Bu durumda ne gönderiyorsanız, kartınıza aynısı USD olarak yansır.

Yoksa PayPal USD'yi kendi yüksek kurlarından hesaplayıp; Türk Lirasına çevirerek işlem yapar.

Şu anda piyasa kurları 1.51 civarında olmasına rağmen,
    25.Ara.2009 tarihi itibarıyla PayPal'ın döviz kuru: 1 Yeni Türk Lirası = 0,641736 ABD Doları (1 USD = 1,56 TRY) olarak görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightbird

quote:

Önümüzdeki ay heryıl yaptığım Çin seyahatimi tekrarlayacağım. Gitmişken elden direk bir dream Box alayım diyorum. Bu konulara çok aşina değilim ancak bu konuyu başladığı günden beri itina ile izliyorum.

8000 icin beklenir yani :) muthis bir cihaz dm8000 hd .

• quote:

Orijinalden alıntı: caution

rom11
    dostum iki kez basınca ustteki satırlarda gostermesi lazım dosyaları..orada ok tuşlarıyla kayıt yerini normal şartlarla girip ok leyip ayarlamanız lazım..

Yok dostum dediğim gibi hiçbir tepki vermedi flash bellekte..
    Bende en son kullandığım ext.hard diski içine taktım..

Video tuşuna basınca direk hdd nin belleğini görüyor..

Bu arada bizim cihazlarda ki fan stand by modunda nasıl kapatabiliriz..Sürekli çalışıyor..

Var mı bir ayarı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightbird

quote:

Çin yılbaşında, yani Şubat ayının ortasında giderim diyordum, çok iyi oluyor o dönemde.

Neyse çıkmamış olursa gider DM800HD alırız o zaman. Kısmet diyelim.

• bu tina msnde genelde tr saati ile kaçta online oluyor..
  • YP ekstre kesebilme özelliği nedir?Kartımızın bu özelliği olup olmadığını nasıl anlarız?
  • paypal ödemesini yapı kredi bankası sanal kredi kartı ile yaptım 3 taksit yapmışlar
  • Arkadaşım nasıl taksitlendirme yaptın anlatabilirmisin
  • arkadaslar sonunda aletı kurdum ama mesela sım versıon boodloader enıgma versıon v.s gıbı seylerı nasıl kontrol edecez bılen bır arkadas yokmu ?
    yada kumandadakı ozel yerler v.s v.s bır ıkı temel bılgı verecek ben ve benım gıbı bu alete yabancı olan ama kullanmaya baslayan arkadaslara oncelıle duzgun guncel bır alet alıp almadıgımızı test edebılecegımız sunu surdan bunu burdan bakın boyle cıkar gıbı ve aldıgımız paylasımlarla ılgılı bılgı verebılecek mesela ben ccam bı paylasım aldım ama asırı kopma var cogu acılmıyor turkce kanallar rezalet kı ben ozellıkle belgesel meraklısıyım ama malesef sonuc alamadım sımdı kabahat paylasımdamı alettemı nedır neredendır ve ozellıkle bız klon aldık dıe orjınlerle bır kalıte farkmız oldumu boyle bır cok soru var kafamda ustelık bu topıgın 17 sayfasınıda en az 2 kere okudum ama soyle toplu bır bılgıye rastlamadım genelde alımla alakalı ve arada bır ıkı teknık bılgı var toparlı bır sekılde bır arkadasımız yazar ıse buyuk sevap ısler tskler sımdıden ustalar...

• bu arada ılaveten bendekı aletın fanı durup calısıyor devır bıle yapıyor ama ses fena buna bır cozum varmıdır ozellıkle fansız saglam bır sogutucu koysak nasıl olur yahut bır leptap fanı ve sogutucusu koysak nasıl olur bu arada bendekı klon garantılı :) garantısı bozulmadan bır sey apmak lazım buda TR den almanın avantajı 3 krs fazla ama sıkıntı oldugunda mudahle sansı var kı ılk aldıgım alet versıon eskı dıe bıle degıstı satıcı sagolsun 100-150 fazla oldu ama banko oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: keyman2

arkadaslar sonunda aletı kurdum ama mesela sım versıon boodloader enıgma versıon v.s gıbı seylerı nasıl kontrol edecez bılen bır arkadas yokmu ?
    yada kumandadakı ozel yerler v.s v.s bır ıkı temel bılgı verecek ben ve benım gıbı bu alete yabancı olan ama kullanmaya baslayan arkadaslara oncelıle duzgun guncel bır alet alıp almadıgımızı test edebılecegımız sunu surdan bunu burdan bakın boyle cıkar gıbı ve aldıgımız paylasımlarla ılgılı bılgı verebılecek mesela ben ccam bı paylasım aldım ama asırı kopma var cogu acılmıyor turkce kanallar rezalet kı ben ozellıkle belgesel meraklısıyım ama malesef sonuc alamadım sımdı kabahat paylasımdamı alettemı nedır neredendır ve ozellıkle bız klon aldık dıe orjınlerle bır kalıte farkmız oldumu boyle bır cok soru var kafamda ustelık bu topıgın 17 sayfasınıda en az 2 kere okudum ama soyle toplu bır bılgıye rastlamadım genelde alımla alakalı ve arada bır ıkı teknık bılgı var toparlı bır sekılde bır arkadasımız yazar ıse buyuk sevap ısler tskler sımdıden ustalar...

1. Ön kisimda Power dügmesini Basik tutun ve ceyrani takin.

2. oled ekranda STOP yazıp bir ip numarası vericek

3. başlat çalıştıra telnet yazıp bir boşluk bırakın ve oled ekrandaki ip numarası yazıp entere basın

Simdi dreamboxun biosuna baglanmis olacaksiniz burdan cihazın bootloader version numarasını ,board numarası mac numarasını görebilirsiniz

cccam deki kopmalar ise serverle alakalı olabilir...

• tinanin cihazini cinden elden alsak ne kadar ? bir arkadasim yilbasindan sonra cine gidecek gitmisken getirsin kargo dhl parasi odemeyelim . kargosuz ne kadar bu cihaz tina da acaba ? saygilar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet2001

tinanin cihazini cinden elden alsak ne kadar ? bir arkadasim yilbasindan sonra cine gidecek gitmisken getirsin kargo dhl parasi odemeyelim . kargosuz ne kadar bu cihaz tina da acaba ? saygilar.

Ben Bişkek/KIRGIZİSTAN'da yaşıyorum. Buradaki Çin'liler elektronik donanımların üretim üssünün Çin'in ShenZhen şehri olduğunu söylemişlerdi. Klon Dreambox'ları ShenZhen'de 150 dolar'a satıldığını öğrendim. Toplu alımlarda fiyat daha da aşağılara geliyormuş! Bişkek'ke DORDOİ pazarda teslim edilmek şartıyla ve en az 50 adet olmak üzere, tanesi 170 dolardan tır ile getirmeyi teklif ettiler!...

Çin çok büyük topraklara sahip bir ülke olduğu için devlet içinde devlet gibi yapısı var! Yani malı orijininden aldıracaksanız, fiyatlar belirttiğim gibidir. Çeşitli elektronik donanımların Beijing(Pekin), Urumçi gibi büyük şehirlerde ise daha yüksek fiyattan satıldığı, o coğrafyanın bir gerçeğidir.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

• bir tane arkadaş için tina'dan aldım İnşallah gümrükte takılmaz
  • tina nin adresini alabilirmiyim nasil iletisim kurabilirim tsk ler
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.