akadaşlar tinadan 800 hd alacakların dikkatine.yaklaşık 6 - 7 gün önce tina dan 2 tane dm 800 hd aldım.gümrüğe takılmadan geldi.ona sevindim.fakat gel gör hd yayınları seyredmiyorum.kendim sitelerden çözüm bulmaya çalıştım.2 kanal hd isveç ve mtvhdn buldum.onun dışında hiçbir hd kanal açmadı.SNR hep 0 göründü.izmirde oturuyorum.bu işlerin peşinde koşturacak vaktim de yoktu.çankayada uyducu ya götürdüm oda ne yaptıysa hd leri bulamadı.şimdi ise cihazın hatasının tuner olduğunu uyducu buldu ve kontrol edecek.tinaya göndermem olanak dışı.burada çözüm bulmaya çalışıyorum.bakalım ne olacak.tinayı biraz önce msn de yakaladım ve durumu anlattım.tuner de capasitorun çalışmadığını bozuk olcağını söyleyip tunerin fotoğrafını çekip göndermemi istedi.şimdi yorumu size bırakıyorum.3 4 gün sabahlara kadar uğraştığıma mı yanayım yoksa cebimden çıkan paraya mı yanayım.tinadan alıp sorun çıkmamış olanlar kendilerini şanslı sayabilirler....yorum sizlerin....
Bence Tina ile görüş sana Tuner yollasın. Böyle boktan iş olmaz. Eğer istersen ürünü PTT kargo ile geri gönder. (15 Günde varır. Yaklaşık 30TL) PTT'den sorarlarsa Açıklamaya Numune cihazdı dersin. Paypal'den 45 gün iitiraz hakkın var, Dispute açıp paranı geri alabilirsin.(Kargo parası hariç). Ayrıca benim P.tesi verdiğim sipariş, Şükür gümrükten geçmiş. Anlaşmalı Kargoya verilmiş. İnşallah arızalı bir ürün değildir. Saygılar...
teşekkürler arkadaşlar.tina ile msn de görüştüm cihazı geri gönder diyor.bende öyle yapıyorum.bakalım neler olacak.posta açıklamaların için teşekkürler...hayırlısı olsun diyorum.başka söyleyecek söz yok.
Bende verdim sipariş Tina ya....Bakalım macera nasıl sonuçlanacak, umarım hayırlısı ile problemsiz gelir, kullanırız
slm dostum sorunu o kadar büyütmeye gerek yok bir arkadaşın cihazındda aynı sorun vardı dream açılarak tunerin üzerinde bulunan kondesatör iptal edilip yerine başaka kondesatör takılınca sorun çözüldü o kondesatör çok ucuz 1 lira bile değil resmi vardı naasıl yapılacağına dair eğer bulursam buraya ekleyeyim sorunu 2 dakikada halloldu arkadaşın şimdi gönder bekle hem kargo masrafın hem zaman k kaybın olacak
şimdi tinaya sipariş verirken bl75 mi diyeceğiz dhl ile göndermesini ve başka?? hangi özellikleri yazmamız gerekir.
DHL BL 75 ve sim 2.01 20$ ve gift yazacak pakede bu kadar
bende verdim siparişi bakalım kaç günde gelecek
quote:
Orijinalden alıntı: Drizzt_tr
Bende verdim sipariş Tina ya....Bakalım macera nasıl sonuçlanacak, umarım hayırlısı ile problemsiz gelir, kullanırız
Hhayırlı Olsun. İnşallah sorunsuz ulaşır.
quote:
Orijinalden alıntı: questosera
bende verdim siparişi bakalım kaç günde gelecek
hayırlı olsun arkadaşım
DHL track için hangi seçeneği seçiyoruz ? Airway Billnumber seçeneğinimi ?
Airway BillNumber a denk geliyor bu seçenek. Tamamdır...Bi 10 saati bulur görmen için dedi..Bekliyoruz bakalım
evet, ilk görülmesi biraz zaman alıyor ama sonrası takip oldukça güncel. bendeki dolaşım Hong Kong - Frankfurt - Leipzig - Istanbul East şeklinde olmuştu. 3. gün "Gümrük çekim işlemleri tamamlandı Istanbul - Turkey" mesajını görünce rahatlamıştım...
Bende dün akşama doğru siparişi vermiştim. Bu sabah tina dhl takip numarasını gönderdi. Şimdi takip numarasını girdiğimde dhl in kargoyu teslim aldığını yazıyordu.
quote:
Orijinalden alıntı: Drizzt_tr
DHL track için hangi seçeneği seçiyoruz ? Airway Billnumber seçeneğinimi ?
www. dhl . com. tr adresinden girdiğinde ana sayfada türkçe olarak konşimento takip numarası yazan yere tinanın verdiği numarayı yazıyorsunuz.
Bu şapşal Tina ya sordum, ne yazdın pakede diye video splitter sample dedi. Hey Allahım ya, o kadar gift yaz 20$ olsun dedik. Havaya konuştuk sanki
almanyadan tinaya siparis verenler icin kesinlikle tavsiye etmem. ayin 10 da siparis verdim. bugün 18 i ve daha paketin almanyaya gelip gelmedigi belli degil. paketi tina dhl ile gönderecegim diye söz verim ems ile göndermisti. soruyorum ems nin almayadaki baglantisi hangi paket servisi diye. yes demeden baska bisey bilmiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: selkan28
almanyadan tinaya siparis verenler icin kesinlikle tavsiye etmem. ayin 10 da siparis verdim. bugün 18 i ve daha paketin almanyaya gelip gelmedigi belli degil. paketi tina dhl ile gönderecegim diye söz verim ems ile göndermisti. soruyorum ems nin almayadaki baglantisi hangi paket servisi diye. yes demeden baska bisey bilmiyor.
Sana Tracking numarası vemedi mi? eğer göndermeiyse, Payal'den İptal edip paranı geri alırsın. Yeni alacak arkadaşlara duyrulur, Eğer DHL ile göndermmezsen iptal ederim diye baştan konuşun. Yoksa Karı 5-10$ fazla kar etmek için EMS ile gönderiyor. Saygılar.
Selam,,bugün satıcı bana takip numarası verdi,, fakat dhl den bakıyorum gözükmüyor,,nezaman aktif olur acaba_?
quote:
Orijinalden alıntı: gunesser
Selam,,bugün satıcı bana takip numarası verdi,, fakat dhl den bakıyorum gözükmüyor,,nezaman aktif olur acaba_?