Şimdi Ara

Cin'den Dreambox DM 800 HD getirtmek isteyenler? (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.613
Cevap
20
Favori
377.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rom11

quote:

Orijinalden alıntı: abilgen

Ama Resimlerdeki Siyah Kutularda Jan-janlı Dreambox DM 800 HD yazısı var. Bende şaşırdım şimdi.
    Bunu belirttiğiniz iyi oldu. Siparişi verdim bugün, Ürün inşallah sorunsuz gelirse, Kutuyu o halde görsem kazıklandım sanırdım heralde.
    Saygılar..

Hayırlı olsun dostum..
    Bende almayı düşünüyorum acaba hangi satıcıdan sipariş verdin?
    Tina ya mail attık bakalım ne cevap gelecek..

Sonunda dm olayına da el atacam gibi..:)

Tina tam bir kılpaçino chat programında bile sorularınıza zor cevap veriyor maile yanıt verir mi bilmem...
  • quote:

quote:

Ama Resimlerdeki Siyah Kutularda Jan-janlı Dreambox DM 800 HD yazısı var. Bende şaşırdım şimdi.
    Bunu belirttiğiniz iyi oldu. Siparişi verdim bugün, Ürün inşallah sorunsuz gelirse, Kutuyu o halde görsem kazıklandım sanırdım heralde.
    Saygılar..

Hayırlı olsun dostum..

Teşekkürler. İnşallah Sorunsuz, Gümrüksüz gelir.
    Ürünü Tina'dan aldım. Öce Tina'nın İş arkadaşı Tony ile görüştüm herşey dahil 245$ dedi.
    Sonra tina ya mail atmıştım onun cevabı geldi. 240$ yazmış. MSN de online yakalayınca sordum.
    DM 800 HD alacağım dedim. Herşey dahil (DHL Kargo) bu sefer 250$ dedi. Mail de 240 yamışın deyip kopyala yapıştırla MSN de gösterdim.
    Yanlışlık olmuş dedi. En son 245$ olur dedi. 240$'a ısrar edince Olur ama bl72 gönderirim 75 deil dedi şerefsiz.
    Tamam 245'e bl75 gönder dedim. Fakat DHL ile gönder yoksa iptal ederim, Paypal'den dedim.
    Arkadaşıma DHL ile deyip EMS ile göndermişsin dedim. Tamam DHL ile göndereceğim dedi.
    Anladığım kadarıyla Ems ile göndereceği için ilk başta 240$ yazdı, ben DHL'i ısrar edince 245 $ dedi.

Tina'nın ayrıca MSN'si: tina00_star@hotmail.com

Saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

Şimdi bu Tinada Paypal yok degilmi ? Wire transfer yapınca masraf çok olmuyormu ? Paypal da direk karttan çekiyor. Paypal kullanan güvenli, kalite klon gönderen kim peki ?

Tony ve iş arkadaşı Tina (YAo XİN Elektronics) Paypal kabul ediyor. Paypal ödeme için 12$ masrafı ekliyor içine.
    190$ DM800 + 43$ DHL + 12$ Paypal Komisyon = Toplam 245 $
    Saygılar...
  • quote:

Şimdi bu Tinada Paypal yok degilmi ? Wire transfer yapınca masraf çok olmuyormu ? Paypal da direk karttan çekiyor. Paypal kullanan güvenli, kalite klon gönderen kim peki ?

Tinada paypal var ben ödemeyi paypal ile yaptım.
  • quote:

quote:

quote:

Saygılar..

Hayırlı olsun dostum..

Ürünü Tina'dan aldım. Öce Tina'nın İş arkadaşı Tony ile görüştüm herşey dahil 245$ dedi.
    Sonra tina ya mail atmıştım onun cevabı geldi. 240$ yazmış. MSN de online yakalayınca sordum.
    DM 800 HD alacağım dedim. Herşey dahil (DHL Kargo) bu sefer 250$ dedi. Mail de 240 yamışın deyip kopyala yapıştırla MSN de gösterdim.
    Yanlışlık olmuş dedi. En son 245$ olur dedi. 240$'a ısrar edince Olur ama bl72 gönderirim 75 deil dedi şerefsiz.
    Tamam 245'e bl75 gönder dedim. Fakat DHL ile gönder yoksa iptal ederim, Paypal'den dedim.
    Arkadaşıma DHL ile deyip EMS ile göndermişsin dedim. Tamam DHL ile göndereceğim dedi.
    Anladığım kadarıyla Ems ile göndereceği için ilk başta 240$ yazdı, ben DHL'i ısrar edince 245 $ dedi.

Saygılar...

Sağol dostum bende az önce siparişi verdim paypal aracılığıyla..msnden görüştüm dhl den gönder filan dedim..
    bl 75 gemini 4.5 göndericem dedi..250 $ dan aşağı inmedi bende aldım..
    Nese sorunsuz bir şekilde gelsinde..

Saygılar bizden..

• hayırlı olsun güle güle kullanın.
  • Anladığım kadarıyla bu Tina ya süzme yada çakal...DHL deyip EMS yollayabiliyor, gift yazmayabiliyor , duruma göre BL72 gönderebiliyor...Böyle türlü şekil yamuklukları var heralde
    Peki en kalitelisi bundamı, neden ısrarla Tina dan alıyorsunuz ? En iyi opsiyon bu yaoxinmi oluyor ?
  • quote:

Anladığım kadarıyla bu Tina ya süzme yada çakal...DHL deyip EMS yollayabiliyor, gift yazmayabiliyor , duruma göre BL72 gönderebiliyor...Böyle türlü şekil yamuklukları var heralde
    Peki en kalitelisi bundamı, neden ısrarla Tina dan alıyorsunuz ? En iyi opsiyon bu yaoxinmi oluyor ?

Şimdilik kalite olarak en iyi bu görünüyor.
    Bu topik sayesinde iyi satış yaptı, eğer prim usulü çalışıyorsa iyi para kazandırdık.
  • tinanin gönderdigi paketlerde "dreambox" diye yaziyormu yoksa paketin icerigini belirten bir not varmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: selkan28

tinanin gönderdigi paketlerde "dreambox" diye yaziyormu yoksa paketin icerigini belirten bir not varmi?

DHL Kargo ile gönderiyorsa DHL poşetine koyuyor ve düşük fiyat yazıp hediye veya numunedir ibaresi yazıyor. Genede siz teyit ettirin. Bu arada bu Tina' yı TR ' ye çağıralım arkadaşlar yaz tatilinde...!
  • gemini 4.4 ile 4.5 arasında ne fark var bilen var mı?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Saygılar..

Hayırlı olsun dostum..

Saygılar...

Sağol dostum bende az önce siparişi verdim paypal aracılığıyla..msnden görüştüm dhl den gönder filan dedim..
    bl 75 gemini 4.5 göndericem dedi..250 $ dan aşağı inmedi bende aldım..
    Nese sorunsuz bir şekilde gelsinde..

Saygılar bizden..

Hayırlı Olsun.
    İnşallah sorunsuz elimize ulaşır...
    Saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

quote:

Orijinalden alıntı: selkan28

tinanin gönderdigi paketlerde "dreambox" diye yaziyormu yoksa paketin icerigini belirten bir not varmi?

DHL Kargo ile gönderiyorsa DHL poşetine koyuyor ve düşük fiyat yazıp hediye veya numunedir ibaresi yazıyor. Genede siz teyit ettirin. Bu arada bu Tina' yı TR ' ye çağıralım arkadaşlar yaz tatilinde...!

gelirken de bos gelmesin bl 75 ten getirsin bir bavul :)
    bu arada klon cihazindan memnun olmayan var mi bende orjinal philis tunerlu kucuk siyah kumandali dm500s var takas yapabiliriz uste fark veririm .
    saygilar.
  • hala altyazıda sorun var degilmi ? Yeni patchlenmiş imajlarda kar etmedi dogrumudur ?
  • Sizleri ibretle izliyorum. Yayın paylaşımı ve kalite için kıran kırana bir mücadele vermektesiniz :)

Sayın Tina hanım ile bir dizi mesajlaşmamız sonrası. Üstleri ile temasa geçebildim. Eğer koşullar sağlanırsa, ufak bir distribütörlük sağlıyacağız.. ;)

Nasıl olucak hemfikir değiliz. Ama aşılıcak gibi duruyor.
  • bu arada card sharing ile d-smart izlenebiliyor mu arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pıncır

Boot75 gemimi4.5 sim 2.01 filan diyenler doğru diyor

Ben bir adette Jia-Tian (http://www.dongjia-hk.com/index.asp) firmasından DM800 aldım. Yo-yo isimli satıcı çok ilgili ve ingilizcesi süper. Tina gibi anlaşamama derdiniz olmaz. Yanlız bu firmada paypal yok. Cihaz 1.sınıf clone ve sim 2.01 boot75 gemini2 4.5 yüklü olarak geliyor. Üzerinde fan var ama çalışıp çalışmadığını anlamıyorsunuz. O derece sessiz. Zaten cihazda ısınma sorunu falan yok. Fan olmasada olurmuş. Yo-yo Türkiyedeki müşteriler fanlı istediği için takılıyor demişti.

Gönderilmesinde herhangi bir problem olmaz, yani güvenilir bir satıcı ve firma, ama ödemeyi W/U ile yapmak gerekiyor. Oda 29$ masraf demek. Cihazın satış fiyatı 195$ DHL kargo 50$ toplam = 245$
    2 tane alırsanız DHL kargo 2 si için 80$ olur demişti.

W/U ile ödeyerek toplamda 274$'a temin edebilirsiniz. Aliexpress üzerinden de satın alınabilir ama Aliexpress üzerindeki fiyatları 312.83$ 'a geliyor (epey pahalı).

Aşağıda firma bilgileri ve alibaba sitelerinin likleri var.

http://jiatiankj.en.alibaba.com/
    http://www.dongjia-hk.com/index.asp

Yo-yo ya aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
    http://www.alibaba.com/product-gs/261910711/Dreambox_DM800_HD_satellite_receiver_PVR.html

Buda aliexpress üzerindeki ilanları (312.83$ olan)
    http://wholesale.alibaba.com/product-gs/269528715-Dreambox-800-HD-satellite-receiver-PVR-set-top-box--wholesalers.html

Tina'nın tekelini kırmak ve alternatifler yaratmak adına yazıyorum bu mesajı, firmadan yada kişiden herhangi bir kazancım yoktur

Şu sıralar epey yoğunum tam katılamıyorum, fırsat bulduğunda cihaz yorumlarımı yazacağım. Ama herhangi bir sorunu yok 1 haftadır saat gibi çalışıyor.

Arkadaşlar bu firmadan aldığım cihazın resimlerini incelemeniz için ekliyorum.

Kargodan gelen kutu,

Kutunun dıştan görünümü,

Açılmış hali,

Kutu içeriği,

Kutunun dışındaki hologram etiket,

Cihazın önden görünümü,

Üst panel görüntüsü (dış boyası diğer klonlar gibi düz siyah değil pürüzlü),

Cihazın içinde fan var ve sürekli çalışıyor, fakat tamamen sessiz. Cihaz fan olmasada zaten ısınmıyor.

Alps tuner, simkart düz değil üzerinde hologram var bombeli ve boot 75 ile yüklü geliyor.

Kondansatörler ve modem kartı (modem üzerinde devreler ve çip yok)

Cihazın alt kısmında "DREAM" hologramı ve "DREAM SIM 2.01 inside" yazılı küçük parlak hologram var.

Cihazın arka panelinde civatalar orjinal renklerde (2 beyaz civata var-diğerleri siyah)

Adaptör ve kablosu,

Adaptör bilgileri,

DVI to HDMI kablo gayet kaliteli,

Kumandası,

Sonuç olarak bu cihaz gayet kaliteli ben beğendim, Lawrence'tan aldığım diğer cihazdan bir sınıf yukarıda. Ama fiyatıda yukarıda Fiyat açısından 2 side güzel cihazlar, almayı düşünen arkadaşlara 2 firmayıda öneriyorum

• Nedir bu modem üzerinde devre, çip olup olmaması olayı ?
    Sim 2.01 mi, kontrol ettinizmi ? Ve bootloader ınıda edermisiniz ?
    Gemini 4.4 mü kuruluydu içinde ?

Tina nın yolladığı ile kıyaslayabilecek olan varmıdır ?

Para transferi ile aldınız sanırım, o iş yaş benim için. Paypal tarzı birşey arıyorum
  • gemini4.4 veya 4.5 olmasının çok önemi var mı?
  • Aslında yok...4.5 BL72 lerede kuruluyor sanırım
    Esas önemli olan altyazı olayının sorunlu olması
    Altyazı desteği olan kanallarda göremiyorsunuz altyazıları. Kronik sorunu klonların. Bu düzeldimi acaba merak ediyorum
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.