Şimdi Ara

Cin'den Dreambox DM 800 HD getirtmek isteyenler? (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.613
Cevap
20
Favori
377.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fiyatlar için birşey diyemem ama bende kendim kurdum. sistemi hemde hiç uydu işi yapmamışken. o yüzden elinizden geliyor ise sizde kurabilirsiniz. ama baya zaman alır. yinede tanıdık uyducu var ise hiç ugraşmayıp kurdurabilirsiniz. sonuçta bilgi emek söz konusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: necc7

fiyatlar için birşey diyemem ama bende kendim kurdum. sistemi hemde hiç uydu işi yapmamışken. o yüzden elinizden geliyor ise sizde kurabilirsiniz. ama baya zaman alır. yinede tanıdık uyducu var ise hiç ugraşmayıp kurdurabilirsiniz. sonuçta bilgi emek söz konusu.

Elimden ufak tefek işler gelir montaj felan yapıp kablo, Diseqc bağlantıları yaparım
    fakat uydu bulma olayını nasıl yaparım bilmiyorum. Bu konu da yardımınız olursa neden olmasın
    Marmaris'te tanıdık uyducu yok Zaten olsa da herkes tuttuğunu öpüyor.
    Mutlaka bilgi, emek fakat Dükkandan içeri giren kişiyi $ işareti olarak görmeye başlamışlar.
    Tek Çanak 100TL, 2 Çanak 200TL diye hesap yapıp önüne sunan vardı bugün.
    Bende emekçiyim burada Marmaris zengini değilim ki! Kira dayım, Yazın çalışıp Kışın geçinen bir insanım Aşırı fiyatlar insanın zoruna gidiyor.
    O yüzden bu kadar ince eleyip sık dokumam. Teşekkürler.
    saygılar...

• quote:

fiyatlar için birşey diyemem ama bende kendim kurdum. sistemi hemde hiç uydu işi yapmamışken. o yüzden elinizden geliyor ise sizde kurabilirsiniz. ama baya zaman alır. yinede tanıdık uyducu var ise hiç ugraşmayıp kurdurabilirsiniz. sonuçta bilgi emek söz konusu.

Ayrıca sizde Şu an hangi Uydular ile Kaç Çanaklı bir sistem kurulu.
    Kanal bakımından Uydu ve Çanak sayısı tavsiyeniz var mı?
    Yardımların için Ayrıca Tekrar tekrar Teşekkürler...
    Saygılar...
  • bende 3 uydu var. turksat hotbird ve eutelsat 3 çanaklı sistem kurulu. bence bu soruların cevabını tüm forumlarda araştırman lazım. yada hiç ugraşmayıp hareketli motor kullanman yer konum uygun ise daha iyi olabilir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • motorlu çanak kurulumu diye aratırsan bulursun. çok fazla çanak kurmayacaksan iki veya üç tane kuracaksan kendin kurarsın. tek tek adım adım yaparsan kolaydan zora kurdukça ustalaşırsın. bence önce tek çanak diseq baglamadan türksatı kur. sonra hotbird kur. sonra diseq bağla test et. sonrasında ister multifet kullan ister 3. çanak. yalnız bu konuda biraz bilgi toplaman lazım. mesela uydu kuşağı var clark mıydı tam hatırlamıyorum.
    bulunduğun yere göre google da ararsan. hangi uydu hangi yön ve derecede ona göre kurulum yapacaksın.
    tek çanak motorlu kurmak istersende yine clark kuşagına oturtman lazım. ama bence önce bulunduğun yer konum olarak hangisinde başarılı. ona göre sistem belirle.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baranusta

Selam arkadaslar Almanya icinden cin e siparis vermek isteyenler icin
    bir kac önemli öneri belki yardimci olur...
    iki önceki yazdiklarima düzeltme olarak sadece irsaliye ye bakilmis demistim
    fakat yaklasik 2 hafta sonra gümrükten bir mektup aldim 20 DVB+30ups=$50 gift olarak yazilmis
    kargo ya 19 euro gümrük istediler tabiki ödedik ve ucuz kurtardik diyorum...
    hong a ben "gift to my brother" yaz demistim aynen öyle yapmis.
    gümrük belgesinde cihaz in bedeli 439,99 euro olarak belirtilmis.(Bu bedeli hic üsenmeden kendileri internet ten arastirip yaziyorlarmis ups in söför ünün bana söyledigi bu).bunun gümrügü ile braber fiyat olarak toplam da orjinal cihazi gecerdi...

yani ismarlarsaniz kesinlikle toplamda kargo ile $50 i kesinlik le gecirmeyin
    sadece gift olmasi birsey degistirmiyor ondan bile demek ki gümrük aliyorlar...

iyi sanslar...

Not:cihaz da kanal dan kanal a gecerken basarisiz yaziyorsa
    ya da bir uydu dan diger bir uyduya gecerken ki ben i delirtmisti takiliyordu bazen arada donuyordu kanal da
    ama onunda üstesin den geldim diseqc degistirdim amacim filan reklam degil ama cok etkiledi cihazin gecislerini
    cünkü 3 ayri imaj kurup kaldirdim düzelmedi, bütün boardlari alt üst ettim.(eski diseqc le vantage hd 8000s kesinlikle bugune dek problem yapmamisti)
    spaun 411f diye bir diseqc aldim aninda degisti cihaz
    tavsiye edebilirim almanya da kargo dahil 23,50 euro filan

iyi sanslar...

Selam bu yazdigin olay acaba Belcika icin de gecerli mi bende almayi dusunuyorum.Birde bu cihazda mkv film oynatan var mi eger varsaisinma durumu cok oldu mu?

• Selam!
    Şu an Tina'nin iş arkadaşıyla TONY ile görüştüm. 190usd/pcs + 43usd for dhl +12 usd for paypal = 245usd Fiyat verdi.
    Boot 75 Gemini 4.5 diyor
    Sizce Tina'dan mı almalıyım. Makinalar aynı mı? Tina 273 usd fiyat çıkarmış.
    Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abilgen -- 13 Aralık 2009; 14:58:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abilgen

Selam!
    Şu an Tina'nin iş arkadaşıyla TONY ile görüştüm. 190usd/pcs + 43usd for dhl +12 usd for paypal = 245usd Fiyat verdi.
    Boot 75 Gemini 4.5 diyor
    Saygılar...

cihazlar aynı olması lazım yinede sor kalite olarak nasıl daha önce tinadan alan arkadaşlarım var. cihazlar aynı kalitemi diye sor bence.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: abilgen

Selam!
    Boot 75 Gemini 4.5 diyor
    Saygılar...

cihazlar aynı olması lazım yinede sor kalite olarak nasıl daha önce tinadan alan arkadaşlarım var. cihazlar aynı kalitemi diye sor bence.

Sordum cihaz aynı, kaliteli diyor. Tina benim iş arkadaşım diyor. Daha önce bu elemandan alan var mı? diye?
    Gift, 25$ ve DHL ile gönderirmisin diye sordum. Tamam dedi.
    Nasipse yarın sipariş vericem. Ayın 19'unu bekleyemedim. Kredi Kartı Hesap kesimim vardı.
    Saygılar...

• iş arkadaşı ise aynı firma olması gerekir...
  • şimdiden hayırlı olsun. güle güle kullanın. cihazlar güzel. sorun sadece çıkarsa gümrükte çıkar. dreambox kutusunu direk dhl poşeti içine koysun. gift sample yazıp 25 dolar göstersin. inşallah sorun çıkmadan gelir.
  • Merhaba arkadaşlar 800 hd pvr da hdmı girişi yok.Bağlantıyı DVI kablosuylamı sağlıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: |BOSS|

Merhaba arkadaşlar 800 hd pvr da hdmı girişi yok.Bağlantıyı DVI kablosuylamı sağlıyoruz.

dvi çıkış var. dvi to hdmi kablo cihaz ile beraber geliyor. ve ses görüntü bu kablo üzerinden aktarılıyor.
  • Peki bir karşılaştırma yapmak istesek hdmı ve dvı arasında görüntü kalitesi açısından bariz bir fark var mı?
  • bu kısmı kullanan arkadaşlara sormak lazım. ama bildiğim kadari ile çok fazla bir fark olmadığı yönünde.
  • Benim bildiğim en kaliteli görüntü hdmı ile alınmakta ama kullanan arkadaşlar bu konuda daha net bir cevap verebilir.
  • selamlar.. bende bu dreamboxtan almak istiyorum mantıklı olan cinden almakmı yoksa amerikadanda alınırmı ucuza bir arkadasım amerikadada..

cinden bir suru alan kisi olmust burada asagı yukarı kargoyla beraber kaliteli dm 800 fiyatı ne kadar oluyor biri bana yardım edebilirmi bende almak istiyorum
  • Konunun tamamını inceledim.Dreambox'un anavatanı Çin(yanlışım varsa düzeltin) alan arkadaşlar farklı fiyatlara almışlar.Ama şuan en güncel fiyat herşey dahil 250$(klon) tercih sizin tabiki bende almayı düşünyorum.
  • 150 euro gümrük limitine kargo ücreti dahil değil. Sadece ürünün fiyatı söz konusu.
  • arkadaslar bır sorum olacak ben cıhazı problemsız kullanıyorum yalnız hd kanalları ızlerken 30 sanıyelık donmalar yasıyorum tam randıman alamıyorum yayınlardan..bu paylasım sorunumudur?baglantı hızımla mı alakalı yoksa dıseq lnd ıle mı alakalı?
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.