Şimdi Ara

Cin'den Dreambox DM 800 HD getirtmek isteyenler? (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.613
Cevap
20
Favori
377.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar,simdi aldigim bir habere göre Hong Kong dan bir arkadasim 14 adet dm500 siparisi etmis.cihazlara alman gümrügü el koymus. (arkadas almanyadan) + imha parasi ödeyeceksin demisler
    Arkadasa bu hafta sonu dream multimedyanin patent avukatlarindan mektup gelmis.yaklasik 1600 € ceza ver olay mahkemeye gitmeden kapansin,yoksa mahkemeden 50 bin € luk dava acacagiz demisler.
    su an itibari ile arkadasin cihaz parasi,imha parasi ve ceza olarak zarari 2500 €
    3-5 kurus kar yapacagim diye uzakdogudan büyük miktarda clon ürün siparis etmeyin.yoksa ayni durum sizlerin basinada gelebilir.
  • bu aleti alınca lig tv dsmart falan izleyebiliyormuyuz ayrıca kullananlar lutfen yorum yapabilirmi donma hızı varmı yoksa yokmu nedir ne deildir
  • @zotokan,
    paylasim aliyorsan izleyebilirsin.
    orginal kart takip izleyebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: necc7

şimdiden hayırlı olsun. güle güle kullanın. cihazlar güzel. sorun sadece çıkarsa gümrükte çıkar. dreambox kutusunu direk dhl poşeti içine koysun. gift sample yazıp 25 dolar göstersin. inşallah sorun çıkmadan gelir.

Şimdiye kadar verdiğin bilgiler, yardımların ve iyi dileklerin çok Teşekkürler.
    İnşallah sorunsuz ulaşır.
  • Vay be bende tam dm800 sparis vermeyi dusunuyordum (belcikada yasiyorum) Almanya daki arkadasinin basina gelenler cidden uzucu sanirim yurtdisinda Turkiye ye nazaran bu tur isler daha tehlikeli.Neyse bende azbox ile dm800 arasinda kalmistim sanirim en mantiklisi azbox hem donanimida daha iyi ve gelecek vaadeden bir cihaz.Turkiyede ki arkadaslara cihazlarini iyi gunlerde kullanmayi dilerim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: selkan28

arkadaslar,simdi aldigim bir habere göre Hong Kong dan bir arkadasim 14 adet dm500 siparisi etmis.cihazlara alman gümrügü el koymus. (arkadas almanyadan) + imha parasi ödeyeceksin demisler
    Arkadasa bu hafta sonu dream multimedyanin patent avukatlarindan mektup gelmis.yaklasik 1600 � ceza ver olay mahkemeye gitmeden kapansin,yoksa mahkemeden 50 bin � luk dava acacagiz demisler.
    su an itibari ile arkadasin cihaz parasi,imha parasi ve ceza olarak zarari 2500 �
    3-5 kurus kar yapacagim diye uzakdogudan büyük miktarda clon ürün siparis etmeyin.yoksa ayni durum sizlerin basinada gelebilir.

dreambox'un memleketinde ve avrupanın göbeğinde sahte ürün getirmek doğal olarak zaten risk...
  • sametyilanci

imkanın varsa ve alabiliyorsan zaten hiç düşünme AzBox mı diye. DM800HD nereee AzBox nere kalite konusunda. 800HD ancak mali nedenlerden dolayı terchi edilir AzBox a karşı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

sametyilanci

imkanın varsa ve alabiliyorsan zaten hiç düşünme AzBox mı diye. DM800HD nereee AzBox nere kalite konusunda. 800HD ancak mali nedenlerden dolayı terchi edilir AzBox a karşı

Azbox un görüntü kalitesi dm-800 den biraz daha iyi olabilir ama yazılım desteği olarak dm-800 çok önde hergün yeni yazılım çıkıyor Triple dragon da dreambox lardan görüntü ve hardware olarak güzeldi ama ne oldu bi türlü çıktığı ilk günden ten günümüze kadar sağlam bir image verilmedi cccam de verilmedi Azbox destek olarak şimdilik iyi görünüyor ama 4 sene sonra ne olur bilinmez..
  • @xavi06

a)Eğer paylaşım alıyorsanız ping süresi yüksek ise donma yapabilir.(ecm time)
    b)Şifreleme sistemi ile alakalı olabilir.Genelde nds şifreleme sisteminde yer yer donmalar,kırılmalar oluyor.(ecm time ile ilgisi yoktur)
    c)İnternet bağlantınızın hızı ile alakalı bir durum olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thom yorke -- 14 Aralık 2009; 12:18:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: STRONG1

Azbox un görüntü kalitesi dm-800 den biraz daha iyi olabilir ama yazılım desteği olarak dm-800 çok önde hergün yeni yazılım çıkıyor Triple dragon da dreambox lardan görüntü ve hardware olarak güzeldi ama ne oldu bi türlü çıktığı ilk günden ten günümüze kadar sağlam bir image verilmedi cccam de verilmedi Azbox destek olarak şimdilik iyi görünüyor ama 4 sene sonra ne olur bilinmez..

Stabil çalışan yazılımları kurduktan sonra önemli degil bence gerisi. ısınma, ses, tuner kalitesi daha önemli. Zaten klon DM800HD leri kastetmiştim. Orjinal 800HD yi kesinlikle tercih etmem Azbox a karşı. O malzeme kalitesindeki cihazı 1000 tl ye satmaları zaten normal birşey degil
  • quote:

Orijinalden alıntı: |BOSS|

@xavi06

b)Şifreleme sistemi ile alakalı olabilir.Genelde nds şifreleme sisteminde yer yer donmalar,kırılmalar oluyor.(ecm time ile ilgisi yoktur)

tesekkurler ustad cevapların ıcın..
  • quote:

@zotokan,
    paylasim aliyorsan izleyebilirsin.
    orginal kart takip izleyebilirsin

orjinal kart takmak ne oluyor :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: xavi06

quote:

Orijinalden alıntı: |BOSS|

@xavi06

tesekkurler ustad cevapların ıcın..
    Ne demek her zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thom yorke -- 14 Aralık 2009; 21:10:33 >
  • Arkadaslar,Tinadan gelen paketlerde Dreambox olduguna dair pakette birseyler yaziyormu?
  • quote:

Arkadaslar,Tinadan gelen paketlerde Dreambox olduguna dair pakette birseyler yaziyormu?

hayır yazmıyor. sadece yaoxin şirket adı yazıyor. birde bana gönderdiğinde gift receiver yazmış ona rağmen geçmişti gümrükten.
  • Ama Resimlerdeki Siyah Kutularda Jan-janlı Dreambox DM 800 HD yazısı var. Bende şaşırdım şimdi.
    Bunu belirttiğiniz iyi oldu. Siparişi verdim bugün, Ürün inşallah sorunsuz gelirse, Kutuyu o halde görsem kazıklandım sanırdım heralde.
    Saygılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: abilgen

Ama Resimlerdeki Siyah Kutularda Jan-janlı Dreambox DM 800 HD yazısı var. Bende şaşırdım şimdi.
    Bunu belirttiğiniz iyi oldu. Siparişi verdim bugün, Ürün inşallah sorunsuz gelirse, Kutuyu o halde görsem kazıklandım sanırdım heralde.
    Saygılar..

Hayırlı olsun dostum..
    Bende almayı düşünüyorum acaba hangi satıcıdan sipariş verdin?
    Tina ya mail attık bakalım ne cevap gelecek..

Sonunda dm olayına da el atacam gibi..:)
  • Şimdi bu Tinada Paypal yok degilmi ? Wire transfer yapınca masraf çok olmuyormu ? Paypal da direk karttan çekiyor. Paypal kullanan güvenli, kalite klon gönderen kim peki ?
  • quote:

Şimdi bu Tinada Paypal yok degilmi ? Wire transfer yapınca masraf çok olmuyormu ? Paypal da direk karttan çekiyor. Paypal kullanan güvenli, kalite klon gönderen kim peki ?

Paypal var olmazmı :)
  • quote:

Şimdi bu Tinada Paypal yok degilmi ? Wire transfer yapınca masraf çok olmuyormu ? Paypal da direk karttan çekiyor. Paypal kullanan güvenli, kalite klon gönderen kim peki ?

evet tina da paypal var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STRONG1 -- 15 Aralık 2009; 10:49:06 >
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.