Şimdi Ara

Cin'den Dreambox DM 800 HD getirtmek isteyenler? (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.613
Cevap
20
Favori
377.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

Aslında yok...4.5 BL72 lerede kuruluyor sanırım
    Esas önemli olan altyazı olayının sorunlu olması
    Altyazı desteği olan kanallarda göremiyorsunuz altyazıları. Kronik sorunu klonların. Bu düzeldimi acaba merak ediyorum

Benim cihazda altyazı sorunu yok.
    Altyazısı olan kanalda menü/altyazılar bölümünden altyazıyı etkinleştir dediğimde görebiliyorum.
    İmage ile alakalı olabilir, gemini 4.4 yüklüyken bakmadım, keske baksaydım. cevabını öğrenmiş olurduk.
    Şuanda bende nabilo Blackhole yüklü, altyazılar çalışıyor, buketten kanal gezerken film bilgisi (info) yanda çıkıyor.
    Daha kanalı açmadan, filmin özetini okuyabiliyor, EPG bilgisini görebiliyorsun. Ne zaman başladı, ne kadar kaldı (süre olarak)...
    BL72 lere Gemini 4.5 ancak Barry Allen ile kurulabiliyor.
    Barry Allen olmazsa Boot75 şart...

• gemini 4.4 vardı ve sinema kanalında altyazı gelmiyordu. Kanal bilgisi sorun degil, o çıkıyor.
    Önemli olan bir sinema kanalında orjinal seslendirme ve altyazı seçildiğinde altyazının gelip gelmemesi.
    Blackhole yeni düzgün bir imaj çıkardıysa olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 16 Aralık 2009; 13:19:12 >
  • bl75 e haydi haydi kurulur o zaman...öyle değil mi ,pek işe yaramasa da:)
  • Ben Nabilo dan oldukça memnunum, görüntü kalitesi bile farketti, Gemini den sonra.
    Geminiye göre çok daha kullanışlı...
    500 de hala Gemini yüklü. Gayet güzel kıyaslama şansım oluyor.
  • Bende bugün tinaya sipariş verdim paypal ile 250usd bl75 sim2 göndericeğini söyledi kargo olarak dhl istedim bakalım ne olucak inşallah takılmaz....
  • Şimdi bu Tina bi email adresi verdi paypal için. Buraya gönder dedi, tina-yaoxin bişey

Almadan önce emin olmak için Tinadan alan arkadaşlardan bilgi almak isterim

1- Yaoxin Tina dan gelenlerin kalite iyimidir ? (BL75 ve sim 2.01)
    2- Fan seslimi, devamlımı çalışıyor ?
    3- Gift ve 25$ yazıyor ve DHL ile yolluyor, receiver yazmıyor pakede ?

Teşekkürler..Son fiyat 250 dedi herşey dahil
  • quote:

Orijinalden alıntı: STRONG1

Bende bugün tinaya sipariş verdim paypal ile 250usd bl75 sim2 göndericeğini söyledi kargo olarak dhl istedim bakalım ne olucak inşallah takılmaz....

biz toplam 3 cihaz aldık. hiçbiri açılmamış bile. alırken adres olarak bir işyeri verirseniz elektronik magazasıda olabilir paket açılmııyor bile...
  • akadaşlar tinadan 800 hd alacakların dikkatine.yaklaşık 6 - 7 gün önce tina dan 2 tane dm 800 hd aldım.gümrüğe takılmadan geldi.ona sevindim.fakat gel gör hd yayınları seyredmiyorum.kendim sitelerden çözüm bulmaya çalıştım.2 kanal hd isveç ve mtvhdn buldum.onun dışında hiçbir hd kanal açmadı.SNR hep 0 göründü.izmirde oturuyorum.bu işlerin peşinde koşturacak vaktim de yoktu.çankayada uyducu ya götürdüm oda ne yaptıysa hd leri bulamadı.şimdi ise cihazın hatasının tuner olduğunu uyducu buldu ve kontrol edecek.tinaya göndermem olanak dışı.burada çözüm bulmaya çalışıyorum.bakalım ne olacak.tinayı biraz önce msn de yakaladım ve durumu anlattım.tuner de capasitorun çalışmadığını bozuk olcağını söyleyip tunerin fotoğrafını çekip göndermemi istedi.şimdi yorumu size bırakıyorum.3 4 gün sabahlara kadar uğraştığıma mı yanayım yoksa cebimden çıkan paraya mı yanayım.tinadan alıp sorun çıkmamış olanlar kendilerini şanslı sayabilirler....yorum sizlerin....

• quote:

Orijinalden alıntı: rune

akadaşlar tinadan 800 hd alacakların dikkatine.yaklaşık 6 - 7 gün önce tina dan 2 tane dm 800 hd aldım.gümrüğe takılmadan geldi.ona sevindim.fakat gel gör hd yayınları seyredmiyorum.kendim sitelerden çözüm bulmaya çalıştım.2 kanal hd isveç ve mtvhdn buldum.onun dışında hiçbir hd kanal açmadı.SNR hep 0 göründü.izmirde oturuyorum.bu işlerin peşinde koşturacak vaktim de yoktu.çankayada uyducu ya götürdüm oda ne yaptıysa hd leri bulamadı.şimdi ise cihazın hatasının tuner olduğunu uyducu buldu ve kontrol edecek.tinaya göndermem olanak dışı.burada çözüm bulmaya çalışıyorum.bakalım ne olacak.tinayı biraz önce msn de yakaladım ve durumu anlattım.tuner de capasitorun çalışmadığını bozuk olcağını söyleyip tunerin fotoğrafını çekip göndermemi istedi.şimdi yorumu size bırakıyorum.3 4 gün sabahlara kadar uğraştığıma mı yanayım yoksa cebimden çıkan paraya mı yanayım.tinadan alıp sorun çıkmamış olanlar kendilerini şanslı sayabilirler....yorum sizlerin....

Geçmiş Olsun! Karının mötü baya kalktı zaten ve iyi satış yaptı bu topik sayesinde.
    Benim Tina'dan siparişim yolda, Gümrük korkusu varken geçecek mi diye şimdi Tuner bozuk mu çıkacak korkusu sardı.
    inşallah problem olmaz yeni alan herkese.
    inşallah Maduriyetini giderir şerefsiz karı...
    Saygılar...

• parayı yatırdıktan ne kadar zaman sonra size paketi takip edebiliceğiniz mail ya da takip numarası gibi birşey geldi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: timur95

parayı yatırdıktan ne kadar zaman sonra size paketi takip edebiliceğiniz mail ya da takip numarası gibi birşey geldi?

msn de görüştük. Telefon numaramı istedi. 2 saat sonra da Dhl takip numarası verdi.
    saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: timur95

parayı yatırdıktan ne kadar zaman sonra size paketi takip edebiliceğiniz mail ya da takip numarası gibi birşey geldi?

msn de görüştük. Telefon numaramı istedi. 2 saat sonra da Dhl takip numarası verdi.
    saygılar...
  • Ben tony den salı gün aldım hala ses yok.Bi dürtmeli mi acaba?
  • quote:

Nedir bu modem üzerinde devre, çip olup olmaması olayı ?
    Sim 2.01 mi, kontrol ettinizmi ? Ve bootloader ınıda edermisiniz ?
    Gemini 4.4 mü kuruluydu içinde ?

Tina nın yolladığı ile kıyaslayabilecek olan varmıdır ?

Para transferi ile aldınız sanırım, o iş yaş benim için. Paypal tarzı birşey arıyorum

Selam,
    modem üzerinde çip ve devre olmaması çalışmaması anlamında. Öylesine konmuş yani. Modemi kullanamazsınız.
    Evet sim 2.01, şuan üzerinde The Gemini2 Project 4.50 DM800_sim2 #75_ 2009.11.07 yüklü linki aşağıda
    Boot75 4.50 Linki (tıklayınız)
    Geldiğinde de üzerinde 4.50 yüklüydü.

Para transferi W/U ile oldu buda 29$ masraf demek. Paypal yok bu firmada.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pıncır

quote:

Nedir bu modem üzerinde devre, çip olup olmaması olayı ?
    Sim 2.01 mi, kontrol ettinizmi ? Ve bootloader ınıda edermisiniz ?
    Gemini 4.4 mü kuruluydu içinde ?

Tina nın yolladığı ile kıyaslayabilecek olan varmıdır ?

Para transferi ile aldınız sanırım, o iş yaş benim için. Paypal tarzı birşey arıyorum

Selam,
    modem üzerinde çip ve devre olmaması çalışmaması anlamında. Öylesine konmuş yani. Modemi kullanamazsınız.
    Evet sim 2.01, şuan üzerinde The Gemini2 Project 4.50 DM800_sim2 #75_ 2009.11.07 yüklü linki aşağıda
    Boot75 4.50 Linki (tıklayınız)
    Geldiğinde de üzerinde 4.50 yüklüydü.

Para transferi W/U ile oldu buda 29$ masraf demek. Paypal yok bu firmada.

modemsiz bu cihaz ne işe yarar ki? hangi firmanın cihazında modem yok acaba? benim ilk klonumda böyle bir sorun yoktu ama cccam ile kulanırken cihazın sürekli online olmasından dolayı fan bozulmuştu..

• Modem gereksiz bencede...Ne yapacaksınızki modemi ?
  • merhaba arkadaşlar ben bu tinayla uğraşmıyım satmak isteyen varsaalmak isterim. teklifleri pm yoluyla yaparsanız sevınırım.
  • Valla bizim çinli arkadaşla telefonda konuşturttum Tina yı, 250 den aşağı inmedi. Inatçı kızmış vesselam
  • quote:

Orijinalden alıntı: rune

akadaşlar tinadan 800 hd alacakların dikkatine.yaklaşık 6 - 7 gün önce tina dan 2 tane dm 800 hd aldım.gümrüğe takılmadan geldi.ona sevindim.fakat gel gör hd yayınları seyredmiyorum.kendim sitelerden çözüm bulmaya çalıştım.2 kanal hd isveç ve mtvhdn buldum.onun dışında hiçbir hd kanal açmadı.SNR hep 0 göründü.izmirde oturuyorum.bu işlerin peşinde koşturacak vaktim de yoktu.çankayada uyducu ya götürdüm oda ne yaptıysa hd leri bulamadı.şimdi ise cihazın hatasının tuner olduğunu uyducu buldu ve kontrol edecek.tinaya göndermem olanak dışı.burada çözüm bulmaya çalışıyorum.bakalım ne olacak.tinayı biraz önce msn de yakaladım ve durumu anlattım.tuner de capasitorun çalışmadığını bozuk olcağını söyleyip tunerin fotoğrafını çekip göndermemi istedi.şimdi yorumu size bırakıyorum.3 4 gün sabahlara kadar uğraştığıma mı yanayım yoksa cebimden çıkan paraya mı yanayım.tinadan alıp sorun çıkmamış olanlar kendilerini şanslı sayabilirler....yorum sizlerin....

2 cihaz almışsınız ikidemi sorunlu ? eğer tina tuner yolarsa kendiniz değişebilirsiniz çünkü tuner lehimli değil ayrıca yanlız tuner de satılıyor alibaba da göremedim ama ebay da var

• quote:

Orijinalden alıntı: STRONG1
    2 cihaz almışsınız ikidemi sorunlu ? eğer tina tuner yolarsa kendiniz değişebilirsiniz çünkü tuner lehimli değil ayrıca yanlız tuner de satılıyor alibaba da göremedim ama ebay da var

Ebay de ben ayrı tuner satıldığını göremedim.
    Sadece bir tane çıkıyor, o da Tüm Dreamboxlara uyumlu demiş.
    Zaten buradan kaybediyor, HD tuner ile SD tuner aynı mı?
    500 ün tuneri 800 e uyar mı?
    Satan adam zaten 11 işlem yapmış, güvenilir bir alışveriş değil.
    Açık arttırmada ve kaça biteceği belli değil.
    Ben cihazı Tina'dan alırken en büyük korkum tuner arızasıydı, eğer tuner bozuk çıkarsa bulma şansınız çok zor.
    Çok şükür böyle bir problem yaşamadım. Yetkili servisten de alamazsınız, klon cihazıma tuner verin diyecek halimiz yok
    karaköydeki uyducular da artık nasıl öperdi bizi belli değil.

Çinden cihaz almanın en büyük riski tuner veya simkart arızası.

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.