Şimdi Ara

Cin'den Dreambox DM 800 HD getirtmek isteyenler? (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.613
Cevap
20
Favori
377.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kk06

arkadaşım bu jane ile uğraşma benden tavsiye bizede ilk başta 211 dolardan verecekti,,sonra yok olmaz 250 den vereyim dedi sonra çok yuksek istiyorsun dedik tamam 211 den vereyim dedi en son 237,11 dolarda anlaşmıştık ben vazgeçtim çok fazla uğraştırıyor ve bir dediği bir dediğini tutmuyor,yinede sen bilirsin.

quote:

Orijinalden alıntı: katr

evet bana da 230$+10$ paypal dedi

quote:

Orijinalden alıntı: baranusta

quote:

Orijinalden alıntı: katr

üstad hangi firma 240$ fiyat verdi?

quote:

Orijinalden alıntı: baranusta

Selam Arkadaslar,

Daha önce almis oldugumuz DM800 Bl72 ler icin simcard 2.01 fiyatini sordum $37 dediler.
    Aramizda simcard 2.01 degistiren var mi Dm800 de üygunmudur,bosyere ismarlamayalim.
    Bu cindeki yazistigimiz arkadaslar pek teknikden anlamiyor sanirim.

Bu arada verdigi fiyat DM800 BL75 sim2.01 icin $240 DHL ile PayPal ödemesi fiyata dahil

Üstadim link i veriyorum ingilizce si fena degil Adi: Jane Zuhuang
    Birde sen sor bakalim nekadar diyor...
    http://www.alibaba.com/product-gs/274049874/dm800_dreambox_set_top_box.html

Evet kk06 arkadasim haklisin galiba uzak durmak lazim.
    Bugün Jane le Msn le yazisirken ayni anda Alibaba dan da Jane le yazisma ya basladik ikisi farkli kisiler
    Msn deki Jane diyorum ki tamam simdi almiyacam düsünecem diyorum, Alibaba daki Jane Paypal i nezaman ödüyorsunuz diyor.
    dedim ki ya siz iki Jane yada bir yamukluk var bu iste, yokmok dedi tek Jane m dedi,pek inanamadim.
    sildim gitti bu adresi.

Burda tecrübelerimizi yazarsak yeni DM800 alacak arkadaslar a yardimci olmus oluruz.DM800 almayi düsünen arkadaslar bu firmaya dikkat edin sakata gelmiyelim sonra
    Gönderir göndermez onu bilemem günahlarini almayayim.
    HLT (Shenzhen) Electronic Sales Department

saygilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranusta -- 13 Ocak 2010; 21:06:57 >

• Jane ninde klonunu yapmışlar
  • bu adamlar sakat free member olarak gorunuyorlar gold supplier lardan sasmayın

www.yeterli.net te de belirttigim uzere gumruk mevzuatlarını,kargo takip bilgilerini vs koydum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coaxem -- 13 Ocak 2010; 2:40:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhunturk

Jane ninde klonunu yapmışlar

buda iyidi
  • quote:

Orijinalden alıntı: abbet

fiyatıda çok uygunmuş.

Stabilmi üstad bu. CCam kullanırken sorun çıkartıyo mu ?

ben kullandım sorun yok gayet güzel calışıyor.server alırken vede server verirken sorun olmadı.
  • Forumda yeniyim sizden görüşlerinizi rica ediyorum.
    Çindeki Dreambox DM8000 HD PVR DVB clone uydu alıcısı aşağıda linkide var acaba konuşup sorsanız fiyatı kaça gelir tr ye.
    Meşhur Tina'ya sormanızı rica ederim :D
    http://www.yaoxincn.com/productshow.asp?id=1174
  • quote:

Orijinalden alıntı: josekutinyo

Forumda yeniyim sizden görüşlerinizi rica ediyorum.
    Çindeki Dreambox DM8000 HD PVR DVB clone uydu alıcısı aşağıda linkide var acaba konuşup sorsanız fiyatı kaça gelir tr ye.

şimdiye kadar defalarca soruldu zaten, en ucuz getirten 245$ a getirtiyor tinadan. kargo dahil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coaxem

Bu Tinada anlama özürü var.. EMS dedik yine gitmiş DHL ile göndermiş... inşallah izmir'deyim bende ato'nun başına gelen gelmez.

Bu arada Tina'dan alan ve izmirde oturup sorunsuz gelen varmı?

İzmirde oturuyorum ve Tina'ya yılbaşından 1 hafta önce sipariş verdim. Akılsız hatun paketin üstüne "electronic receiver gift" yazmasına rağmen DHL ile büyük şans eseri takılmadan geldi. Umarım sizinkide takılmadan gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: simetri

quote:

Forumda yeniyim sizden görüşlerinizi rica ediyorum.

şimdiye kadar defalarca soruldu zaten, en ucuz getirten 245$ a getirtiyor tinadan. kargo dahil.

Benim sorduğum model DM8000 HD çıkmış ürün listelerinde gözüküyor bu doğrumudur? Fiyatı nedir?
    Üstelik listede dreambox 500HD PVR DVB satellite receiver bile var !...
    Neyse ben Tina'ya sordum anlaşmak biraz zor da olsa şimdilik fiyatın belli olmadığı söyledi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi josekutinyo -- 14 Ocak 2010; 11:29:01 >

• quote:

Benim sorduğum model DM8000 HD çıkmış ürün listelerinde gözüküyor bu doğrumudur? Fiyatı nedir?

Afedersin, ben 800 zannederek cevap vermişim.
  • en son bu şekilde herhalde gümrükten sorunsuz geçmiş oluyor değil mi

Perşembe, Ocak 14, 2010 Time LocationGümrük çekim işlemleri tamamlandı Istanbul - Turkey11:04 Istanbul - Turkey
    Konteyner çıkış noktasından ayrıldı Leipzig - Germany04:49 Leipzig - Germany
    Piece 1:JD014541864330088339
    Gönderi bir sonraki operasyonel işlem için yönlendirildi Leipzig - Germany00:05 Leipzig - Germany
    Çarşamba, Ocak 13, 2010 Konteyner varış noktasında Leipzig - Germany15:20 Leipzig - Germany
    Konteyner çıkış noktasından ayrıldı Hong Kong - Hub - Hong Kong04:21 Hong Kong - Hub - Hong Kong
    Gönderi bir sonraki operasyonel işlem için yönlendirildi Hong Kong - Hub - Hong Kong04:13 Hong Kong - Hub - Hong Kong
    Salı, Ocak 12, 2010 Konteyner varış noktasında Hong Kong - Hub - Hong Kong20:29 Hong Kong - Hub - Hong Kong
    Konteyner çıkış noktasından ayrıldı Hong Kong - Hong Kong19:22 Hong Kong - Hong Kong
    Gönderi bir sonraki operasyonel işlem için yönlendirildi Hong Kong - Hong Kong19:12 Hong Kong - Hong Kong
    Gönderi, DHL tarafından teslim alındı 15:30 Hong Kong - Hong Kong

• ufis

Arkadaşım bu aletten bendede var. ben bir türlü Ip adresinde sorun yaşadım. Herşeyi yapıyorum ama Test ettirdiğimde IP adresinin doğrulanmadığını yazıyor.

Acaba sen nasıl yaptığını anlatabilirmisin

TEŞEKKÜRLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmettr

ufis

Arkadaşım bu aletten bendede var. ben bir türlü Ip adresinde sorun yaşadım. Herşeyi yapıyorum ama Test ettirdiğimde IP adresinin doğrulanmadığını yazıyor.

Acaba sen nasıl yaptığını anlatabilirmisin

TEŞEKKÜRLER

dhcp yi iptal et kendin ip no ver cihazı kapat ac düzelir..
  • tinadan dün cihazım geldi arkadaşa sipariş verdik ama işin ilginç olanı SD kanallarda sorun yok ama HD kanalları bulmuyor motorlu kullanıyorum daha önceki cihazda böyle sorunum olmadı . sizce sorun nedir yada böyle bi sorunla karşılaşan varmı..
  • Arkadaşım dediklerini yapıyorum ama olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmettr

Arkadaşım dediklerini yapıyorum ama olmuyor

Ag ayarlarından kablosuz etkinleştir digerini devre sışı bırak bendede ip hatası verdi ama baglandı. birde şifreleme tipine dikkat et senin cihazla aynı kullanması lazım ben WEP kullandım bide öyle dene ama modemide WEP yapmayı unutma..
  • arkadaşlar benim ürün gümrüğe takılmış ne yapmam gerekiyor.... bilgilendiriseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: astra-Elegance

arkadaşlar benim ürün gümrüğe takılmış ne yapmam gerekiyor.... bilgilendiriseniz sevinirim

Geçmiş olsun... hiç bir şey yapma... cihaz başina 650 tl den fazla para talep edicekler... sanirim 2 cihaz sipariş verdin... eğer tek verseydin şansin varsa geçiyor ama 2 cihaz varsa pakette kesin takiliyor.... hiç üzerinde durma dhl seni arayacak sana 150 tl ordino masrafi ve 130 tl kil tüy masrafi var diyecek bununla bitmilyor bu sadece dhl nin aldiği para gümrükde bir okadar para aliyor haberin olsun.... benim başimada geldi gümrükte biraktim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ato

quote:

Orijinalden alıntı: astra-Elegance

arkadaşlar benim ürün gümrüğe takılmış ne yapmam gerekiyor.... bilgilendiriseniz sevinirim

Geçmiş olsun... hiç bir şey yapma... cihaz başina 650 tl den fazla para talep edicekler... sanirim 2 cihaz sipariş verdin... eğer tek verseydin şansin varsa geçiyor ama 2 cihaz varsa pakette kesin takiliyor.... hiç üzerinde durma dhl seni arayacak sana 150 tl ordino masrafi ve 130 tl kil tüy masrafi var diyecek bununla bitmilyor bu sadece dhl nin aldiği para gümrükde bir okadar para aliyor haberin olsun.... benim başimada geldi gümrükte biraktim...

yok arakdaşım 1 adet ürün aldım fakat neden böyle bi olay oldu anlamadım herkesinki gelirken neyse yarın bi yeşilköye gitsemmi acaba yalvar yakar alabilrimiyim veya cüzzi bi miktara ne yapayım sizce

• Vay be adamlar DM8000 HD yide yapıyorlar artık demekki ama gümrükçüler uyandı sanırım geçmiş olsun ürünü takılanlara
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.