Şimdi Ara

çin den laptop alacağım yardım edin lütfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben 1 ay içinde çin den bir laptop alacağım.durumum kısıtlı.tr den istediğim özellikte bir laptop 2,000 usd +kdv den ağaşı gitmiyor.çinden en fazla 1,500 usd ye rahat rahat oyun oynayabileceğim,macromedia dream weaver kullanabileceğim,kasmadan photoshop kullanacağım,dvd leri seyredip yazabileceğim kaliteli bir laptop nerden bulabilirim hangi özelliklerde olmalı hangi fiyat aralığındadır. lütfen bir cevap yazarmısınız?

marka model önemli değil.

• Marka model onemli degil demissin ama tashibanin modellerine bakarsan uygun birseyler bulursun diye dusunuyorum
  • toshiba forever
  • toshiba derim kalite bakımdan cünkü geri dönüşümü olmayan bir ürün
  • monster al derim biraz daha ucuz....
  • Arkadaş marka önemli değil demiş,özellik ve fiyat sormuş,tüm önerileriniz marka üzerine..sanırım bu forumda bitiyor artık...
  • masiva sana katılıyorum,herkes bilip bilmeden,okumadan yorum yapar oldu,özellikle 5101 model laptopun kullanıcları heryere yazmaya başladı,Laptop bölümüne giresim kalmıyor artık

@lionking_ua
    Arkadaşım artık eskimeye başlasada hala Türkiyede olmayan(ya da pahalı olan) ekran kartlı modellere bakmanı tavsiye ederim.
    7800gt gibi kartlı sistemlere bak,işlemci için c2d nun minimum 1.83ghz bir modelini düşün,ram çok önemli değil Türkiyede de ucuzlamaya başladı ramler.Fark verilerek geçiliyorsa ve bulabilirsen 9 veya 12 cell li bataryaları seç(BU BENCE ÇOK ÖNEMLİ).
    Eğer geçiş yoksa ve sattıkları batarya 6cell ise bütçen el veriyorsa bir batarya daha al(burada piller pahalı)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @tsk önerilerini dikkate alıcam. bide çinde çin malı laptoplar varmış mesala adamlar toshiba nın abc modelini yapıyolar bi üstüne toshiba markası basıp satıyolar bide çin markası koyup satıyolar. ikisini ayırt etmek zor.aranızdan hiç çinden laptop alan varmı varsa bilgilendirsin. marka söleyen arklara da teşkkür ediyorum ama ben marka değil özellik sordum.
  • ya kardeşim topice bakarak yorum yazın.adam çinden nasıl monster alsın bee

• quote:

Orjinalden alıntı: hayrul52 Tarih 7 Nisan 2007; 16:27:30
    monster al derim biraz daha ucuz....

Adam Çin'den alacağım diyor, hayrul52 Monster al diyorl
  • Çinlilerin Yaptığı Aşırı Özellikli Çakma Ürünlerden Almada Hangisini Alırsan Al
  • quote:

Orijinalden alıntı: GaMeLeCtROniCa

Çinlilerin Yaptığı Aşırı Özellikli Çakma Ürünlerden Almada Hangisini Alırsan Al
    14 yıl sonra her şeyimizi çinden alır olduk niye kur pahalı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.