Şimdi Ara

Çin'den Windows Tablet Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba. Windows tablet ihtiyacım var lakin piyasa fiyatları çok kabarık. 1gb ram yeter mi windows tablete. Yetse de yetmese de sizlerden 8-9 inç ve üstü Çin'den windows tablet önerisi rica ediyorum. Hatta Mümkünse 9 inç ve üstü. Birde bu tabletlerde Rt diye bir model varmis. Bunlara exe uzantılı programlar kurulamıyormuş galiba. Ben tablette hafif işlemler yapacağım lakin aynı bilgisayar gibi kullanabilmek istiyorum. Oyunla falan işim olmaz pek.

İlgi gösteren arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok mu arkadaşlar yardımcı olacak birisi. Eğer bulamazsam bunu alacağım.

http://www.hepsiburada.com/piranha-windows-tab-8001-intel-atom-z3735g-16gb-8-tablet-p-BD601540

Bunun modeli rt mıdır belirtilmemis. Kullanan arkadaşlar var mı? 1 gb ram ve işlemci yeterli mi sizce?

• Ben cihazı kuzenime hediye aldım ve denedim, Cube Iwork U diye bir model, 10,6 inch ekran wacom desteği, X5-Z8500 işlemci 4GB ram ve lisanslı windows 10. bulabilirseniz tavsiye ederim. Klavyeli kılıfı ile birlikte 2000 yuana aldım, eski atom işlemcili tabletlere boşuna fazla para ödemeyin, en fazla 300TL'ye bulunabiliyor klavyeli kılıfları ile bitlikte.

8inch de işimi görür derseniz Mi Pad 2 düşünebilirsiniz, 1299 yuan fiyatı var, ne zaman bulunabileceğinide bugün mağazalarına gittiğimde sorar yazarım tekrar.

• DarthLuca D kullanıcısına yanıt
    Alakanız için teşekkür ederim hocam. 10 inç ideal lakin enfazla 2 gb ram kafi bana. Bunu dememin sebebi bütçe. Yani şöyle 200 liraya klavyesiyle birlikte 2 gb ram li 10" ekranlı rt olmayan bir tablet olsa güvenilir çok iyi olacak. İps ekran olursa tadından yenmez tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: selcuklukaratay

Alakanız için teşekkür ederim hocam. 10 inç ideal lakin enfazla 2 gb ram kafi bana. Bunu dememin sebebi bütçe. Yani şöyle 200 liraya klavyesiyle birlikte 2 gb ram li 10" ekranlı rt olmayan bir tablet olsa güvenilir çok iyi olacak. İps ekran olursa tadından yenmez tabi.

Arkadaşın dediği 2000 yuan 300 dolar yapıyor, lira değil. 200 liraya dediğiniz özelliklerde bir tablet bulamazsınız ne yazıkki. 150 dolar gibi bir fiyata ancak bulabilirsiniz.
  • Peki 1gb ram kafi midir windows tablet için. Ekrandan taviz veremem ama işlemci ram çok da mühim değil. Ofis uygulamalari internet tarayıcısı ve bir kaç küçük program(format factory gibi) kullanacgim. 250-300 liraya yok mudur 10 inç.

• selcuklukaratay kullanıcısına yanıt
    Yok diyebiliriz.http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_174921.html 120 dolara en ucuzu bu hatta. 2gb ram en az olması gereken windows tablet için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anladım hocam. İlginiz için teşekkür ederim. Sanırım dolar kurunun sıkı takipçisi olacağım bu durumda.

• Hocam bende linkteki vi10 tablet var kullanıyorum ve memnunum. Önerim şu ki kesinlikle 300tllik windows tablet almayin hele türkiyeden.1gb ram de sizi bir hayli üzer. 2gb minimum olması gerekiyor ayrıca işlemcinin de z3736 ve üzeri olması gerek. z3736f z3740f z3775f gibi. Diğer türlü kalitesiz bir seye para vermiş ve kısa vade düşünmüş olursunuz. Vi10u fiyat performans açısından öneririm. Asus transformer book dh025h var bir de ve vi10 onunla yarışır işlem ve tepki açısından

• fimi kullanıcısına yanıt
    Size de çok teşekkür ederim. Hem bana hem deme benim gibi arayışta araştırmada olan kişilere yardımcı olacak bilgileri verdiniz. Şu anda 5 inç lik gm 4g idareten işimi görüyor. Kur düşene kadar beklemek durumundayım. En azından 300 civarlarında alabilirsem bu tableti iyi olacak. Peki yukarıda verilen siteyle aliexpres in farkı ne. Hangi site ve satıcidan aldınız siz. Ben daha önce çinden hiç alışveriş yapmadım. Bu konuda çekincelerim var.

• Arkadaşlar yok mu kimse Bi yardımcı olsanız. Aşağıdaki seçeneklerden tavsiyeniz hangisi olurdu.

Teclast x80 hd

Cube i10

Pipo w4s

Chuwi vi8

• quote:

Arkadaşlar yok mu kimse Bi yardımcı olsanız. Aşağıdaki seçeneklerden tavsiyeniz hangisi olurdu.

Teclast x80 hd

Cube i10

Pipo w4s

Chuwi vi8

Ben de alacağım için takip ediyorum hocam.
  • Poyrito P kullanıcısına yanıt
    Hocam ben forumda da konusu olan chuwi vi8 i tercih edeceğim. Alan arkadaşlar memnun baya. Banggood dan almayı düşünüyorum daha güvenli olur diye. Kılıf klavye mini hdmi i da bir iki ay sonra alacağım paket kabarmasın diye. Malum gümrük sorun olabiliyor.

Micro hdmi kablosunu türkiyeden alabilirsiniz. Oldukça ucuz fiyata satanlar var.
  • Hangi siteyi tavsiye edersiniz hdmi kablo için

N11 üzerinden almıştım ben. Aldığım yer burası

http://urun.n11.com/kablolar/mikro-micro-hdmi-to-hdmi-kablo-goruntu-aktarim-P58836406

Aldığımda 4.40 mış o bile zamlanmış.
  • Eyvallah hocam sağolun

• Eyvallah hocam sağolun

• quote:

Eyvallah hocam sağolun

Dostum Chuwi hiçbiryerde stokta bulamadım ben siz bulabildiniz mi?
  • Poyrito P kullanıcısına yanıt
    Chuwi vi8 banggood da var su anda. 87 dolar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.