|
Bildirim
Beterin beteri vardır , çin amerikadan daha acımasız , Doğu Türkistana bakarsan olayı anlarsın ,
|
Anlayamadi |
Çin'den ve ABD'den nefret ederim ancak gemilerin hedef maketinin yapılması güzel bir şey.ABD'yi hırpalamak lazım.
Deccalin ülkelerinden ve en büyük şer olan ABD'nin canının acıtılması için bu ve daha fazlası lazım. Ayrıca inananlar için,deccal hakkında,Hz.Muhammed(S.A.V) efendimizin doğru hadislerini tavsiye ederim. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliceqper -- 8 Kasım 2021; 19:54:21 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2CE7A5AE6 -- 8 Kasım 2021; 20:8:20 > |
Valla bana kalsa yesinler birbirini, abd çin rusya ingiltere fransa vs işte ama bunlar birbirini yese diğer ülkelerede bir şekilde zararı olacak, ama bu dünya düzeni de böyle gitmiyor işte, en azından birbirlerini zayıflatmalarını umuyorum abd eski gücünde değil çin maddi olarak ve askeri olarak dengeliyor bakalım ne olacak |
|
Anlayamadi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Sen benim yazdığımı iyi anladın mı?Doğu Türkistandaki zulmü biliyorum.Zaten onun için -Çinden de ABD'den de nefret ederim- dedim zaten. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Senin,benim yazdığımı anlayamadığın gibi ben de kesin anlamamışımdır arkadaşı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RockConn -- 8 Kasım 2021; 20:41:45 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|