Şimdi Ara

Çin, füze denemeleri için çölde ABD uçak gemilerinin maketlerini inşa etti: İşte uydu görüntüleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çin, füze denemeleri için çölde ABD uçak gemilerinin maketlerini inşa etti: İşte uydu görüntüleri

Çin'in Sincan bölgesindeki Taklamakan Çölü'nde, ABD donanmasında yer alan uçak gemisi ve muhrip gemi modellerinin maketlerinin inşa edildiği ortaya çıktı. Bire bir ölçekte yapılan maketlerin, Çin tarafından tatbikatlar için hedef olarak kullanıldığı belirtiliyor. Çin Halk Kurtuluş Ordusu'nun (PLA) çölde genellikle balistik füzeleri test ettiği de notlar arasında.

Ayrıca Bkz.Huawei'den ayrılan Honor kendisine ait ilk akıllı telefon fabrikasını açtı

Colorado merkezli uydu şirketi Maxar Technologies tarafından Pazar günü çekilen uydu görüntüleri bir uçak gemisi modelini ve en az iki Arleigh Burke sınıfı muhrip gemi modelini gösteriyor. Ayrıca hazırlanan bir maketin, hareketli hedefi simüle etmek için raylar üzerine yerleştirildiği görülüyor.

Çin, füze denemeleri için çölde ABD uçak gemilerinin maketlerini inşa etti: İşte uydu görüntüleri

Çin Dışişleri Bakanlığı sözcüsü: Haberim yok

ABD Donanma Enstitüsü bu "kara gemilerinin" eğitim hedefleri olduğunu ve gizli test alanının orta menzilli gemisavar balistik füzeleri, muhtemelen DF-21'i test etmek için kullanıldığını bildirdi. Çin'in Ağustos ayında nükleer başlık taşıyabilen hipersonik füze denemesi yaptığı ve kaydedilen ilerlemenin ABD'yi hayrete düşürdüğü basına yansımıştı.

Çin Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Wang Wenbin, Pazartesi günü düzenlediği basın toplantısında, konuyla ilgili bilgisi olmadığını söyledi. Gazeteciler tarafından kendisine yöneltilen soruya kısa bir yanıt veren Wenbin sadece "Bahsettiğiniz durumdan haberdar değilim" demekle yetindi.

Kaynak:https://www.nbcnews.com/news/china/china-builds-mockups-u-s-navy-ships-area-used-missile-n1283436

• Çin'den ve ABD'den nefret ederim ancak gemilerin hedef maketinin yapılması güzel bir şey.ABD'yi hırpalamak lazım.

Deccalin ülkelerinden ve en büyük şer olan ABD'nin canının acıtılması için bu ve daha fazlası lazım.
    Ayrıca inananlar için,deccal hakkında,Hz.Muhammed(S.A.V) efendimizin doğru hadislerini tavsiye ederim.
  • bir gün çin tüm dünyayı ele geçirecek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliceqper -- 8 Kasım 2021; 19:54:21 >
  • Çin'den ve ABD'den nefret ederim ancak gemilerin hedef maketinin yapılması güzel bir şey.ABD'yi hırpalamak lazım.

Deccalin ülkelerinden ve en büyük şer olan ABD'nin canının acıtılması için bu ve daha fazlası lazım.
    Ayrıca inananlar için,deccal hakkında,Hz.Muhammed(S.A.V) efendimizin doğru hadislerini tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2CE7A5AE6 -- 8 Kasım 2021; 20:8:20 >
  • Valla bana kalsa yesinler birbirini, abd çin rusya ingiltere fransa vs işte ama bunlar birbirini yese diğer ülkelerede bir şekilde zararı olacak, ama bu dünya düzeni de böyle gitmiyor işte, en azından birbirlerini zayıflatmalarını umuyorum abd eski gücünde değil çin maddi olarak ve askeri olarak dengeliyor bakalım ne olacak

• Beterin beteri vardır , çin amerikadan daha acımasız , Doğu Türkistana bakarsan olayı anlarsın ,

• TheJudgé kullanıcısına yanıt

Anlayamadi Çin, füze denemeleri için çölde ABD uçak gemilerinin maketlerini inşa etti: İşte uydu görüntüleri 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hizmet omrunu tamamlamis herhangi bir gemi ilede ayni testleri yapabilirlerdi ve denizde gercege daha yakin olurdu. belliki burda abd ye mesaj vermek istiyorlar. cin'in en buyuk handikabi denizlerinin abd tarafindan kusatilmis olmasi. japonya, guney kore, filipinler, tayvan, okinawa, guam ve tabi ucak gemileriyle beraber cin denizi her koseden amerikan gucleri ve muttefikleri tarafindan sarip sarmalanmis durumda. simdi denkleme f35lerle beraber japonyanin izumo sinifi ucak gemileride giriyor. cin bundan cok rahatsiz, tum derdi bu kusatmayi yarip denize erisimini serbest kilmak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TheJudgé kullanıcısına yanıt

Sen benim yazdığımı iyi anladın mı?Doğu Türkistandaki zulmü biliyorum.Zaten onun için -Çinden de ABD'den de nefret ederim- dedim zaten.

• sething S kullanıcısına yanıt

Senin,benim yazdığımı anlayamadığın gibi ben de kesin anlamamışımdır arkadaşı.

• Burada mesele Güney Çin Denizi, Tayvan ve Hint-Pasifik'teki askeri üstünlük savaşıdır. Çin Tayvan adasını Pekin ile yeniden birleştirme sözü verdi. Hatta geçen hafta Tayvan devlet başkanı ABD birliklerinin Tayvan ordusunu gizlice eğittiğini açıkladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RockConn -- 8 Kasım 2021; 20:41:45 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • maalesef x10 çin olsa belki abd ye kafa tutmaya çalışabilirdi.

• MarionCobretti kullanıcısına yanıt
    Şimdi bilip bilmeden sana sataşacaklar olacaktır. Şunu destekleyici bilgi olarak atayım da belki işe yarar...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.