Şimdi Ara

Çin, hükümet kurumlarının Symantec ve Kaspersky kullanmasını yasakladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Genelde ülkelerin herşeye yasak koyan tavırlarını inanılmaz antipatik bulurum ama cin teknoloji üreten bir ülke ve en büyük rakiplerinin kendini takip etmesinden kuskulanmasi ve bunu engellemek adına risk gördüğü seferi yasaklamasi ülke menfaatleri için iyi lakin cin en büyük taklitcilerin kendi ülkelerinden çıktığını ve ülkelerin ajanliklarinin sadece uygulamalar üzerinden olmayacağını günümüz dünyasında kendi adamım dediğinin bile amerikan gizli ajanı olabileceğini unutmamalı belki o zaman önüne gelen yazılımı yasaklamamaya başlayabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana kalsa stratejik devlet kurumlarinda amerikan islemcisi bile kullandirmam. isletim sisteminin icinde ne oldugu belli degil ayri konu ama islemcilerin ve diger chiplerin icinede hardwired arka kapilar yerlestirilmesi mumkun ki, amerikayi ve nsa yi biraz tanidiysak kesinlikle intel ve amd yi buna mecbur birakmislardir. en temizi acik kaynak lisanslarini satin alip, kendi tasarladigin arm islemci ile, pardus gibi kendi tasarladigin isletim sistemlerini kullanmak.
  • Adamlatı hedefi süper güç olmak. Bunun için yerli sermaye kullanımını arttırıyorlar. Dışarı bağımlılık sıfıra indirip. Kendi ekosistemlerinin dünyaya kabul ettirecekler

• yıllarca kendine yatırım yapıp yetebilmek böyle birşey işte.teknolojide de öyle,sporda da öyle.
  • Mr.ED kullanıcısına yanıt
    iyide çin taklitle ilerliyor, herşeylerini kapatırlarsa üretimde çin tercih edilmekten vazgeçilirse, Amerika ve Avrupa çin malına hayır çekerse kim oturur, bi laf vardır alan olmayınca satanı ***
    O yüzden kısmı doğru ve yanlış politika.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

quote:

Orijinalden alıntı: -Ege

Bazen ülkemizde de sinirleniyoruz sansürlere (gerçi DNS,VPN,Proxy:)ama bakın dünyada neler var, şükür halimize.

Adamlardan alternatif dolu ama. Bizde hiçbir şey yok alternatif olabilecek. Adamların kendi sosyal ağı var, telefon üreticilerinin ağları var ve hepsi sağlam üstüne bütçe dostu. Biz ama? Tamamen dışarıya bağımlı.

Türkçeyi sonradan mi öğrendin? Dalga amaçlı sormuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

quote:

quote:

Bazen ülkemizde de sinirleniyoruz sansürlere (gerçi DNS,VPN,Proxy:)ama bakın dünyada neler var, şükür halimize.

Adamlarda alternatif dolu ama. Bizde hiçbir şey yok alternatif olabilecek. Adamların kendi sosyal ağı var, telefon üreticilerinin ağları var ve hepsi sağlam üstüne bütçe dostu. Biz ama? Tamamen dışarıya bağımlı.

Mobil sürümde yazmıştım, saçma sapan değiştiriyor bazı kelimeleri klavyem. Kusura bakmayın. Ayrıca bir tane yazım hatasından başka bir şey göremedim ben. Onu da düzeltiyorum şimdi.

Fransızca, ingilizce ve almanca öğrendim ama sonradan. Onlar etkilemiş olabilirler. Unutuyor insan çünkü konuşmadıkça bazen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 6 Ağustos 2014; 13:12:54 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

quote:

quote:

Adamlarda alternatif dolu ama. Bizde hiçbir şey yok alternatif olabilecek. Adamların kendi sosyal ağı var, telefon üreticilerinin ağları var ve hepsi sağlam üstüne bütçe dostu. Biz ama? Tamamen dışarıya bağımlı.

Mobil sürümde yazmıştım, saçma sapan değiştiriyor bazı kelimeleri klavyem. Kusura bakmayın. Ayrıca bir tane yazım hatasından başka bir şey göremedim ben. Onu da düzeltiyorum şimdi.

Fransızca, ingilizce ve almanca öğrendim ama sonradan. Onlar etkilemiş olabilirler. Unutuyor insan çünkü konuşmadıkça bazen.

Yok hocam yazım hatasından bahsetmiyorum, cümlelerin hepsi devrikti o sebeple sormuştum. Genellikle yabancı tanıdıklarm böyle konuşuyordu da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Koca 76 milyonluk ülkede adam akıllı, dünya çapında kaliteli bir yazılım yok, dahasını konuşmak bile anlamsız.

• Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni yönetenlere ibret olmalıdır. Dışa bağımlılığın kaldırılabilmesi için çalışmalar yapılmalı.

• kaspersky'dan vazgeçemem kaç yıldır kullanıyorum
  • Çin amerikayı terletecek gibi duruyor.
  • Symantec kullanan kaldı mı ya?
    Kaspersky neyse de.

Biri Amerikan diğeri Rus. İkisi de çok masum.
    Tam benim kafadan bu Çin hükumeti.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.