Şimdi Ara

Çin'in oyunu PubG yeni surumune puta tapma ayinleri ekledi. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
145
Cevap
0
Favori
6.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tropeus77

Karışmamıştır da söylemleriyle bilinç altı yapmıştır, az düşün hatırlarsın..

Alıntıları Göster
    Yav he dayı sen de, "benim dediğim kesin doğru, aksini söylüyorsan sen yanlış yorumluyorsun". Kafaya bak. He sübliminal he, hadi dünya da düz, puta da tapıyolar tamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ted Mosby

Yav he dayı sen de, "benim dediğim kesin doğru, aksini söylüyorsan sen yanlış yorumluyorsun". Kafaya bak. He sübliminal he, hadi dünya da düz, puta da tapıyolar tamam.

Alıntıları Göster
    Bakınız:Bias,endoktrinasyon,anti natalizm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 5 Haziran 2020; 0:30:45 >

• PEGI 16 olan bir oyunu cocuguna oynatacak kadar sorumsuz ebeveynlerin oyunda bulunan seylere laf etmeye haklari yoktur
    Çin'in oyunu PubG yeni surumune puta tapma ayinleri ekledi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalanlar dolanlar ! Neymiş efendim pabci şiddet yapıyormuş,genç zihinleri boşaltıp white trashe dönüştürüyormuş.Külliyen yalan

Pabcinin faziletleri o kadar çoktur ki maddeler halinde söylemek durumundayım

-İçgüdülerini harekete geçirir.Doğru anda doğru kararı vermek birçok şeydir.Kriz yönetiminin önemi açık.Pabci insanları hayata yani sioluğa hazırlıyor desek yeridir
    -Sabrı öğretir.Hazırlıksız olursan toprağı öpersin
    -Refleksleri geliştirir
    -Pusarsan kaybedersin.Düşünmek taktik geliştirmek ön planda.Çift yönlü düşünmenizi,olaylara farklı ve spontane gelişen bakış açıları getirecektir uzun vadede
    -Kask 2'ten 3'e geçişteki devrimsellik paradigma atlamalarına işaret eder
    -İstanbul tutoriali olma özelliği gösterir.Trafiğini bilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 5 Haziran 2020; 0:50:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodion

Bakınız:Bias,endoktrinasyon,anti natalizm

Alıntıları Göster
    Hocam gene çok isabetli ve yerinde bir tespit. Yorumlarınızı hayranlıkla okuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-10B574946

Hocam gene çok isabetli ve yerinde bir tespit. Yorumlarınızı hayranlıkla okuyorum.

Alıntıları Göster
    Sağ olun hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 5 Haziran 2020; 2:46:40 >
  • Einar Solberg kullanıcısına yanıt
    Ortalığı boş bırakalım değil mi? Zaten bir tek müslümanlar yapmasın size göre.
    Pubg mobilede putları normal karşılasın.
    Apexte satanist keçi kafasını normal karşılasın. Veyahut Undertaledeki.
    Metin 2 deki şeytan tapınağının son bölümündeki doğrudan görülmeyen fakat haritaya desen olarak verilmiş davut yıldızını hoş karşılayılım.
    Shrek 1 filmindeki tuvaletin üstündeki hilalide hoş karşılayalım. Bunlar hep tesadüf demi?
    Kabe örtüsü deseninin ve kapısının Call of duty serisinin bir oyununda tuvalette kaplama olmasınıda hoş karşılayalım ozaman?

Veyahut terörist avı temalı oyunların çoğunun, orta doğuda temalı olması, arapça harfler içermeside tesadüftür sana göre şimdi.

Daha sana 50 tane örnek sayarım. Ben bilgisayar programcısıyım. Bazen can sıkıntısında oyunların kaplamalarını modellerini incelerim. Bazı oyun kaplamalarında (özellikle göz işareti), normal çizilen kaplamanın üstüne sonradan eklendiği okadar belli oluyorki. Buda tesadüftür şimdi.

Bunlar zaten hiç propaganda değil. Ama biz kendi çocuğumuza islam doğru yol deyince propaganda öylemi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilirKişi00 -- 5 Haziran 2020; 8:6:28 >

• BilirKişi00 B kullanıcısına yanıt
    Saydiklarinizin hic birisine tepki vermeyecekler. Cunku onlarin tek derdi hak din olan İslam'la.
    Seytan niye bos beles batil dinlerle ugrassin ki...

• Neden duyarsız kalınıyor ? Neden tepki gösterilmiyor ? Ey müslüman kork ve titre ! Gözünün önünde putperest propagandası yapılırken neredeydin ? Size ihtiyaç var.Forum kronik İslam düşmanı kaynıyor.Zalim herifler İslam dünyasının doğrulmasını istemez,ayasofya camisi kiliseleştirilsin der.Müzeyle bile yetinmeyen ebu leheb tayfası tabi ki kendi ideolojilerini oyunlar aracılıyla yayacaktı.Forumda fink atan şeytanların eli kolu öyle uzundur ki toby foxa keçi kafası koydurtmuştur.Bakın mason listesine yarısı forumdandır

Artık ifşalandınız zalim herifler

Sizleri bu forumdan atacağız

Vakit cihad vaktidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 5 Haziran 2020; 9:35:2 >
  • BilirKişi00 B kullanıcısına yanıt
    Zula isimli oyunda haritada cami var hatta ramazanda "Hoşgeldin ya Sehri Ramazan" yazısı eklenmiş galiba. İnanmayanlar bu yönelik bir şey dedi mi? Hayır.

Aynısını Çin yapınca rezalet, çocuklarımızın beynini yıkıyorlar diye haberler, konular.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ted Mosby

Alıntıları Göster
    Baba ve anne çocuklarına inancını baskılı yada baskısız empoze ediyor, ancak bu sadece Müslümanlar da var, öyle mi yani? Sen kendi kafanla dalga geç..

• quote:

Orijinalden alıntı: cemsinan

Bilinç altı filan değil direkt bodozlama söylüyordu düşündüklerini fakat tabii ben ortamım dolayısıyla bir de aile büyüklerim arasında tekke şeyhi olduğu için çocukken dediklerini pek de anlamıyordum. Empozeyi diğer taraf yaptı diyebilirim.
    Ama asla eleştirmedi inancımı ya da inancıma karışmadı. Normalde bize çektirdikleri yüzünden onun tam tersi her şeye eğilimliydim de dinler konusunda haklı olduğunu görünce o konuda bağımlı davranmayı bıraktım.
    Bu ülkede kendisi Müslüman olup çocuğuna dini konularda hiç baskı yapmayan fertler mevcut.. Hayatı boyunca, kalk namazını kıl demeyenler de mevcut.. Ama söylemleriyle yönlendirme yapıyorlardır.. Tıpkı baban da olduğu gibi..

Aslında babanı birde başka ülkede görmek lazım.. Yani tüm akrabalarınla başka bir ülkede doğup yaşadığınızda, babanın tavırları nasıl olacaktı?

• Lütfen mağaranıza geri dönün.

• quote:

Orijinalden alıntı: BilirKişi00

Ortalığı boş bırakalım değil mi? Zaten bir tek müslümanlar yapmasın size göre.
    Pubg mobilede putları normal karşılasın.
    Apexte satanist keçi kafasını normal karşılasın. Veyahut Undertaledeki.
    Metin 2 deki şeytan tapınağının son bölümündeki doğrudan görülmeyen fakat haritaya desen olarak verilmiş davut yıldızını hoş karşılayılım.
    Shrek 1 filmindeki tuvaletin üstündeki hilalide hoş karşılayalım. Bunlar hep tesadüf demi?
    Kabe örtüsü deseninin ve kapısının Call of duty serisinin bir oyununda tuvalette kaplama olmasınıda hoş karşılayalım ozaman?

Veyahut terörist avı temalı oyunların çoğunun, orta doğuda temalı olması, arapça harfler içermeside tesadüftür sana göre şimdi.

Daha sana 50 tane örnek sayarım. Ben bilgisayar programcısıyım. Bazen can sıkıntısında oyunların kaplamalarını modellerini incelerim. Bazı oyun kaplamalarında (özellikle göz işareti), normal çizilen kaplamanın üstüne sonradan eklendiği okadar belli oluyorki. Buda tesadüftür şimdi.

Bunlar zaten hiç propaganda değil. Ama biz kendi çocuğumuza islam doğru yol deyince propaganda öylemi?
    "Shrek 1 filmindeki tuvaletin üstündeki hilalide hoş karşılayalım."

Her şey mi komplo teorisi size göre ya?

• vay putperestler
  • Ted Mosby kullanıcısına yanıt
    -Tozpembe dünya gözlüğü on-
    Tabi yaa heepsi tesadüf bunların.
    -Tozpembe dünya gözlüğü off-
  • quote:

Orijinalden alıntı: BilirKişi00

-Tozpembe dünya gözlüğü on-
    Tabi yaa heepsi tesadüf bunların.
    -Tozpembe dünya gözlüğü off-
    Komplo teorici şapkası on

Abi bu tuvaletin üstündeki hilal ve uçakların yaydığı akıl kontrol gazı kesinlikle tesadüf değil."

Komplo teorici şapkası hala on çünkü uyurken bile takıyorsunuzdur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagızalp

Muslumanlik hak din . Putperestlikle yada digerleriyle karistirmayacaksin.
    Kanka sen ilkokul terksin cidden baska aciklamasi olamaz. Eger cennet senin gibi insanlarla dolacaksa cennetin iq ortalamasi cok yuksek olmayacaktir. Tabi su meshur cennetiniz gercekse tabi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 70 yillik dunya icin ebedi cehennemi goze alabiliyosun sonrada iq dan bahsediyosun. Simdiye kadar ölen milyarlarca insanin geri gelmedigi gibi sende oleceksin, o zaman goreceksin emin ol hangimizde iq problemi oldugunu. Sabret az kaldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: yagızalp

70 yillik dunya icin ebedi cehennemi goze alabiliyosun sonrada iq dan bahsediyosun. Simdiye kadar ölen milyarlarca insanin geri gelmedigi gibi sende oleceksin, o zaman goreceksin emin ol hangimizde iq problemi oldugunu. Sabret az kaldi.
    Ya nereden biliyorsun nereden? Hristiyan da musevi de benim dinim dogru diyor. Herkes kendi inandigi dine dogru diyor nereden biliyorsun islamin dogru din oldugunu? Kanit sun ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.