Şimdi Ara

Çin malı ucuz arabalar Gümrükte!!!!!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
49.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ucuz hafif biraz estetik az yakiyor , ama dayaniksiz cokta karizma degil ama bu kadar + nin yaninda alinir yani keseleri de dusunmek lazim :)
  • Arkadaşlar ne olursa olsun bu araçların ülkemize gelmesi diğer bütün şirketlerin orta sınıfta ki araçların fiyatların düşürmesini sağlayacaktır.

daha ne olsunnnn

• Tehlikenin farkındamısınız?
  • Yerli sanayi bitince , bakalım neye bineceksiniz

Çinden eşşek ithal edersiniz artık!
  • arkadaşlar bırakın ucuz arabaları aslında arabalar zaten ucuz ama devletin vergisi yüksek ithal araçların yurt dışı fiyatlarına bakarsanız görürsünüz
  • quote:

Orjinalden alıntı: sanchalf

çarpışma testlerinden 0 puan aldı deniliyor

bu çok saçma çünki belirli şartları yerine getiremediği zaman ithal edilemiyo.

mesela çinden ithal edilecek bir ürünün ce belgesi mutlaka olmak zorunda. vb kriterler lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: face1tr

tofaş da geri dönüyor, 2007 yılında yeni bir kuş türk otomotiv sektörüne adım atmış olacak.hiç de güzel kuş ismi kalmadı ki ? acaba ne koycaklar adını ?

bıldırcın olacakmış yeni adı

doğan kartal şahin gibi yırtıcı kuşlar arasından akbaba ve atmaca kaldı bunlardan biri olur heralde
  • acin cinin onunu cin geliyor

walla 6000 ytlye satarlarsa gorunus fena degilse klimasida varsa ben de bizimkilere baski yapar aldirrim
    antalyanin trafiginde bir yere gitmek icin muhakkak carsiyi gezdiriyorsa topllu tasima
    metro denen bir olay yoksa
    minubuse otobuse binip ust uste gidip akraba oluyorsam
    10 dakkalik mesafeyi bir saatte tamamliyorsam

alirim abi

sanki turkiyede trafik cok guvenli de. hergun olum tehlikesi atlatiyoruz trafikte
    ncapten yildiz alamadi diye yaygara kopariliyor luxemburgda yasarsam tamam abi

once sen sokak yarislarini kaldiracaksin
    trafik kurrallarini ogreteceksin
    bakkallarin verdigi ehliyetleri iptal edeceksin (herkesi tekrardan bi sinava sokmak lazim)
    kamyonculara tircilara daha zor ehliyet vereceksin onlarin tasidigi yukleri trenlere aktaracaksin bunun icinde altyapi gerek
    motorsikletleride kaldiracaksin toptan sonra dogru duzgun sekilde tekrar izin vereceksin
    edirneden hakkariye otobusu degilde ucagi ozendereceksin hatta otobusu yasaklayacaksin
    alkollu arac kullananlari falakaya yatiracaksin

ondan sonra bana gelip bunlari anlatacaksin

evimdeki herseye bakiyorumda made in china yaziyor

neden made in turkey degil?
    daha made in turkey gormedim belki 2-3 kazagin ustunde veya donlarimin

abi ben girsin alirim neden almayayim? 30.000 de versen 6000 de versen ayni
    ha dersen kizlar arabaya bakiyor
    allaha sukur elim ayagim duzgunde arabam olmadanda kizlarla birlikte oluyorum

nerden girdim nerden ciktim
    var mi karsit fikir bana

• Ben size bişey diyim mi ? Bu adamlar herşeyin ucuzunu yapıyorlar TİCARET dengelerini çok pis biçimde Dagıttılar yakında Nukleer falan ınersa kafalarına hiç şaşırmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeraltından Notlar -- 11 Aralık 2006; 14:25:27 >
  • Chevy'i fuarda inceleme fırsatım oldu, Dışı güzel içi kof. Standart çin malı işte.
  • quote:

Orjinalden alıntı: slyn

Ben size bişey diyim mi ? Bu adamlar herşeyin ucuzunu yapıyorlar TİCARET dengelerini çok pis biçimde Dagıttılar yakında Nukleer falan ınersa kafalarına hiç şaşırmam

Onu yapamıyoar Çindede var çünkü.Atarsan atarım diyo adam.
  • ya abiler arkadaşlar kardeşler çinliler yapmış arabayı yapsınlarda her zaman

şimdi bi düşünelim 3.000ytl çin malı motor alıyoruz üstü açık 2 tekerlek klima yok yağmurda binemessin karda binemessin.. motorunda keyfi farklıdır tabi, arabanın yerini tutmaz ama 3,000ytl motora vericeğime 6,000ytl arabaya veririm kafam rahat olur :) ikiside çin malı nede olsa bi fark birinde emliyet kemeri takıyorsun bakarsın bide hava yastığıda koyarlar tam istanbul için ideal araba işte azda yakar o :))))

ben alıyorum yok mu satan,, motordan vaz geçtim
  • en güzel kuş ismi filamingo o olsun adı
  • mesela annem alır... onada bi moidfiye çekeriz neon 5+1 ses sistemi fln kuş türü şeyler yeterki doğana benzesin

şaka şaka .. mod edilirde 5+1 olmaz cnm bi jbl atılır arkaya

ya bide bu harbiden arabaların resmi varsa bi zahmet editleniverse...

• Forumdan bir arkadaşın verdiği bir linkten bu çin arabalarının çarpma teslerini izlemiştim..Kaput bagaja kadar geliyor..Dandik ötesi arabalar yani..
  • ben alıcam dakdik mandik ,,,,

sanki son çıkar arabalar çok iyi reno clio ya bakın tanpon ve kapuk yeni modeller resmen eski anadola takılan kaputlardan

bu arada şu anda bindiğiniz arabalrın teslerine bi bakın onlarda benli bi süretten sonra tuz buz oluyo burda sonuç olarak bu çin malı arabayı daha görme fırsatımız olmadı ama tahminen bi şahinden bi doğandan daha güzel ve olacağıdır kesin ve bu araba piyasaya girdiğinden fiyat konusundada binek otomobil piyasında düşüş söz konusu olucaktır yine tekrarlıyorum bu araba bence bi motor gibi olucaktır motorun kapalı hali bu bağlamda motor yerine bu arabayı dercih ederim alıcam ben alıcam 6000 ytl ikince elde yok o fiyata hemde sıfır km

• quote:

Orjinalden alıntı: ahmcol

5000 euro yani yaklaşık 8000 ytl'ye satılması için üretilen loganlar TR'de yanılmıyorsam 15000 ytl civarında satılıyor, bu çin malı arabaların fiyatı da 2 kat artacaktır ve ucuzluğu falan kalmayacaktır bence...

evet o fiyatları ikiyle çarpın logan için de aynı şey söylenmişti iyi hatırlıyorum.
    ladadan veya daciadan daha ucuz olamaz!
  • bence olur 6000 - 7000ytl arası

yani yıllarca dandik arabalara hep bindik ve fiyatlarıda çok pahallı olmasına rağmen halada dacia yı alıp kullananlar var oda çok dandik ve yeni lada nın ise firenleri tutmuyo ben test ettim durmuyo araba onuda alıp kullanan var bu yüzden 15.000ytl aynı kalitede bi dacia ya yada ladaya bineceğime 6000ytl verir aynı çin malı arabaya binerim
  • Çin malı arabalar geçen sene Avrupa limanlarına çıkartma yaptı.Satışlar ne durumda bilmiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.