Şimdi Ara

ÇİN VİRÜSÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
5.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • h22ttp://q1.cnmrx.net/img/qm.giftıklamamaa arkadaslar cin virüsüne cözüm yok arastırdım bulamadım herkes kendi fikrini söylerse cok iyi olur hem bu virüsü cözmüs oluruz bir dairede görev yapıorum ama bi türlü bu virüsü silen program engelliyen program yok direk kapıo kullandıqım antivirüsler malware nod32 smart security buda yetmio engellemeye herkes kendi fikrini sunarsa cok iyi olur hem engelleyecek programlarıda söylerseniz cok sevinirim..

• Kaspersky en iyisi şu an ama ir antispyware programı yükle(Superantispyware).Kasperky'le birlikte ardarda tarat.Önce güvenli modda Superantispyware ile tarat.Çıkanları sil.Sonra da Kaspersky ile normal modda tarat.Eminim halolacaktır. :)
  • peki eset smart securtiy bulamıosa onlar mı bulcak ? kasper bi işe yaramıyo denedim 2009 keyleride var kurdum ama tık yok agdan gelen virüsü bile göstermiyo superantispyware olacagınıda sanmyorm bunun baska bi cözümü olmalı
  • Selam Arkadasım ASagidaki Programı denermisin
    nasıl kullanacagin hersey yaziyor
    lüften cevap yaz en azından bizimde bilgimiz olsun

http://doctus.org/avira-antivir-rescue-system-cd-t26408.html
  • tskler kardes önerini kesinlikle kullanıcam suan dairede değilim pazartesi daireye gitcem orda denerim bilgileri sunarım tskler
  • kards bulmadı yaw baska program önerecek yoqmuu
  • Bu çin virüsü bilgisayara ne gibi zarar veriyor ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım kaspersky Ve nod 32 gibi çok iyi iki virüs programı bulamadıysa başka anti v. çare edeceğini düşünmüyorum..ama norton VE avgy'lede tara şansını dene........

anti virüs yazılımcıları bu konuya en kısa zamanda çözüm bulacaklardır..
  • Anti-virüslerden öncede başka çözümler önerebiliriz ama çok az bilgi verişsin sorunun hakkında ne diyelimki şimdi? Nedir bu Çin virüsü ne iş yapar sana tam olarak zararı nedir anlat biraz.Sistem geri yüklemeyi denedinmi? Her neyse biraz daha bilgi.
  • AVAS YÜKLEYİN AĞ KALKANI KURUN SİZİN AĞDA DOLANAMAZ
    ÖNCE AVS YÜKLEYİN GÖRECEKSİNİZ SORUN KALKANLA ÇÖZÜLÜR
  • avast yükle
  • Kardeş ßen Casper Adana ßöLqe ßayide Calisiyorum Size Önerim TrojenRemover ßunu İndirin Yükleyin Ne qeLirse YeS Ok vs Tiklayın pc Yeniden ßaslatılacaktır Tarama Sonucunda ßunu 3 4 Kez Uyqulayın ta ki Proqram da Yes no Ok vs gißi Uyarilar ßitinceye Kadar Wirüs Temizlendikten Sonra Anasayfanizi DeqiStirin İşte CinLiLErden ßöyle ßaşa cikaßiLdim ߀n ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Casper_Sercan

Kardeş ßen Casper Adana ßöLqe ßayide Calisiyorum Size Önerim TrojenRemover ßunu İndirin Yükleyin Ne qeLirse YeS Ok vs Tiklayın pc Yeniden ßaslatılacaktır Tarama Sonucunda ßunu 3 4 Kez Uyqulayın ta ki Proqram da Yes no Ok vs gißi Uyarilar ßitinceye Kadar Wirüs Temizlendikten Sonra Anasayfanizi DeqiStirin İşte CinLiLErden ßöyle ßaşa cikaßiLdim ߀n ;)

• arkadaşlar virüsü silmek için cart curt programlar yüklemenize gerek yok işe yaramıyorda bu virüsü silmenın en kolay kolu programın kendi içinden silmektir ee tabi çince bilmiyoruz ama bir arkadaşımız sağolsun çince den ingilizceye çevirerek video yapmış ve tekrar bir arkadaşımızda sağolsun videoyu türkçe anlatmış tamamen kurtuluyorsunuz herşey siliniyor bu da sitesihttp://www.fgokhan.com/tencent-guanjia-virus-kaldirma/ @gyyweb[/mention

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorunumu denizzctnnin verdiği linkten kısmen çözdüm gibi eyv.
  • selam arkadaşlar hic bir program indirmeyin 2 inci bir vürüsü kapıdan içeri almayın bilgisayarınızı güvenli modda başlatın güvenli modda baslattıkdan sonra Bilgisayarım/files(86)/tencent dosyasının içindekileri siliyoruz komple eger güvenli modda başlamazsanız yetki vermez size garanti cozumdur 2 saat kendim uğraştım o cince yazıdan anlamadım en sonunda tek tek dosya baka baka buldum kolay gelsin anlamayan vhatsapdan yaza bilir + 90 553-463-2102
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.