|
Bildirim
Google bir de türk haber sitelerini ifşa etsin. Öyle bir algoritma yapmışlar ki, dildo nedir yazsam, habertürk, fotomaç, sabah,milliyet, hürriyet gibi siteler sıralanıyor ve virüslü gibi geri gelince site çıkmana izin de vermiyor.
|
Bu forumda takılan biri tıklamaz zaten. Asıl annelere, babalara, amcalara öğretmek lazım bunu. |
hindistan mühendis yetiştiriyor diye şişirilirken, virüs yazdırıp saçma sapan siteler ile scammerlık yapan bir ordu kurdu :) |
Aylardır Google da ne arasam sürekli bu siteler çıkıyor sonunda haber olmuş
|
Uzun zamandır ben de fark ediyordum, dedim acaba sadece bende mi var sadece diye ama araştırmamıştım, Google ın buna bi çare bulması lazım, gören dünkü firma zannedecek
|
lan bende diyorum benim tarayıcıya malware mi bulaştı diye. habire pl uzantılı çöp siteler görüyorum, tabi bu sitelerin içerikleri türkçe görğnmesine rağmen pl uzantısından dolayı tıklamıyordum. boştaki sitelerin domainlerini alıp yönlendiriyorlar..
|
Google hesabıyla giriş yapıldığında site banlayabilme özelliği gelmeli. Ben arama sonuçlarında haber sitelerini görmek istemiyorum mesela.
|
Site otoritelerinden dolayı bunlara müsamaha gösteriliyor ne yazık ki. Google, 2014'te birkaç saatliğine buna dur diyip ana akım medya sitelerini indexten kaldırmıştı https://www.sozcu.com.tr/2014/teknoloji/googledan-hurriyet-ve-milliyete-buyuk-sok-602953/
|
Google veya internet dünyası çöp oldu. Önceden bir sorun ile karşılaştığımda Google soruyordum. Bir sürü forum ve güzel sitelerde çok güzel bilgiler buluyordum. Şimdi arama yapıyoruz bir sürü haber sitesi ve bu spam sitelerden başka birşey çıkmıyor. Ha birde klasik konuyla ilgili bir site ama oda bilgisayarı kapatıp açın düzelir önerisinden öteye gitmiyor. İnternetin nirvanasını yaşamışız haberimiz yokmuş. Kimse söylemedi teknolojinin geriye gideceğini...
|
Bu forumda takılan biri tıklamaz zaten. Asıl annelere, babalara, amcalara öğretmek lazım bunu. |
|
|
hindistan mühendis yetiştiriyor diye şişirilirken, virüs yazdırıp saçma sapan siteler ile scammerlık yapan bir ordu kurdu :) |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
örnek efsane olmuş... |
benim sonuçlarda da çıkıyordu, tebrikler kazandınız tıklayın şeklinde sayfalara yönlendiriyor genelde... |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |