Şimdi Ara

Şirketin engellediği sitelere giriş (Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
12.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim çalıştığım şirket bazı siteleri engellemiş.(facebook, mynet vb.) bu sitelere girmek için ne yapabilirim.? Bu konu hakkında bilgisi olan varmı? Hotspot shield programı işe yaramadı. Daha farklı yolları var mı? Bilgi ve fikirlerinizi bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: çocuk_00

Arkadaşlar benim çalıştığım şirket bazı siteleri engellemiş.(facebook, mynet vb.) bu sitelere girmek için ne yapabilirim.? Bu konu hakkında bilgisi olan varmı? Hotspot shield programı işe yaramadı. Daha farklı yolları var mı? Bilgi ve fikirlerinizi bekliyorum.

Selam
    Şirketiniz yasakladığına göre demek ki, çalışanlar iş yapmıyor ve bütün gün bahsettiğiniz sitelerde zaman geçiriyor. Bu bir kere çok haksızlık kardeş. Kazandığınız parayı helâlinden ailenize ulaştırmak istiyorsanız, şirketinizin kuralları dışına çıkmayın bence.

Her kim ne yasağı koyarsa koysun, bahsettiğiniz sitelere veya başkalarına girme yöntemi var ama bunu yazamam. Vebal altında kalacağımdan açıklamasını yapamam.
    Bilginize ve kolay gelsin..

• Ultrasurf denedinmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG

quote:

Orijinalden alıntı: çocuk_00

Arkadaşlar benim çalıştığım şirket bazı siteleri engellemiş.(facebook, mynet vb.) bu sitelere girmek için ne yapabilirim.? Bu konu hakkında bilgisi olan varmı? Hotspot shield programı işe yaramadı. Daha farklı yolları var mı? Bilgi ve fikirlerinizi bekliyorum.

Selam
    Şirketiniz yasakladığına göre demek ki, çalışanlar iş yapmıyor ve bütün gün bahsettiğiniz sitelerde zaman geçiriyor. Bu bir kere çok haksızlık kardeş. Kazandığınız parayı helâlinden ailenize ulaştırmak istiyorsanız, şirketinizin kuralları dışına çıkmayın bence.

Her kim ne yasağı koyarsa koysun, bahsettiğiniz sitelere veya başkalarına girme yöntemi var ama bunu yazamam. Vebal altında kalacağımdan açıklamasını yapamam.
    Bilginize ve kolay gelsin..

Kazandığım parayı yaptığım işin karşılığı ve haketmiş olarak alıyorum. ayrıca vebal altında kalmak gibi birşeyde söz konusu değil. fikrine saygı duyarım.fikrimede saygı duyulmasını isterim.

• Bu sitelere giriyorsa burdan girebilirsin.
    vtunnel.com
    ktunnel.com

birde şunu dene gireceğin sayfanın linkindeki http yazısının sonuna ''s'' ekle.yanihttps://www.facebook.com/

ultrasurf de işine yarayabilir.
  • ultrasurf'ta aşağıdaki hatayı alıyorum neyden kaynaklanıyor olabilir...???

Sorry, the page you requested is not supported.
    You may find what you're looking for if you try searching below.
  • arkadaşlar vtunnel, ktunnel, ve ultrasurf'ta işe yaramadı. Daha farklı neler yapabilirim ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anladığım kadarıyla çalıştığınız firmaya firewall kurulmuş. Firewall'ın bir yan görevi de budur zaten. Ne yaparsanız yapın aşamazsınız boşuna uğraşmayın
  • Sanırım websense var orada ve bunu aşmanız çok ama çok zor ama bir yöntemi var sanırım o da 2 linux bilgisayar ile konsola baya kod yazmaktan geçiyor.
  • Sistemi aşarak belkide bilgiişlemcinin işini tehlikeye soktuğunun farkına vardığında zaten aşmaya çalışmıycaksın ...

Edit : sen aşmak için bir çok şey denerken bilgiişlem odasında'ki elemanlar loglar'dan seni görüp sana yakıştırdıkları lakap'ları az çok biliyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragonball -- 17 Ekim 2012; 12:49:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeerNet*

Sanırım websense var orada ve bunu aşmanız çok ama çok zor ama bir yöntemi var sanırım o da 2 linux bilgisayar ile konsola baya kod yazmaktan geçiyor.

Sanırım ssh yönteminden bahsediyorsunuz. Bilgi işlemciler çoktan ssh ve vpn portlarını kapatmışlardır zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonball

Sistemi aşarak belkide bilgiişlemcinin işini tehlikeye soktuğunun farkına vardığında zaten aşmaya çalışmıycaksın ...

Edit : sen aşmak için bir çok şey denerken bilgiişlem odasında'ki elemanlar loglar'dan seni görüp sana yakıştırdıkları lakap'ları az çok biliyorum :)

neler yaptığını görüyorlar mı ki? Sadece siteye erişilmeye çalıştığı çıkmıyor mu? Ayrıca bununla dalga geçıilecej ne var ki bunlar ülkemizde üst düzey bilgiler sayılıyor.

• Dalga geçmiyorum mademki üst düzey bilgiler önce sistemleri öğren , sonra sistemin açıklarını istemesende göreceksin ,

öle sorim bir cümleyle cevaplasınlar oh yapim aştım sistemi diye bişi yok

kullanıcı network'ünde ise, istersen istediğin herşeyi görürsün he etikmi değil ama senin yaptığın hiç değil dostum :)
  • Arkadaşlar öncelikle siteye olan saygım ve güvenim sonsuzdur, o nedenle önce ahlak dersi vermeye çalışan arkadaşlara çok teşekkür ederim.

Birincisi ahlak dersine ihtiyacı olan bir soru sormamış arkadaşımız bileniniz varsa yazar yoksa yazmaz bu kadar basit. Düne kadar ben de çalıştığım bilişim mağazasında youtube, facebook, twitter, mynet hepsine giriyordum.

Ben 12 saat çalışıyorum ve telefon bölümündeyim. Mağazada sadece bu bölümle ilgili bilgim yok bir bayanım ve neredeyse her ürünü tek tek bilir takip eder hatta tamir de ederim sorunu da çözerim.

Bunları yapmak içinde her yaşanan yeni sorunun çözümünü facebookta ki sayfalarda dahil Yotube da ki videolarla birlikte çözüme ulaştırırdım. Yazılım atmaktan tutunda müşterinin operatörünün 3g yi açtığını söylemesine rağmen açmamış olmasını bile öğrenip hallederim.

Günde neredeyse 300 insanla konuşuyorumdur. Keyif yapmak için ne vakit bulabiliyorum ne de o vakti harcamak istiyorum. Ben 12 saat çalışıp askari ücret alırken, bütün müşteri sorunlarına internet gibi bir nimetten zorunlu olmadığım halde yararlanıp sorunlarını çözerken etik, ama o sitelerin kapanması benimde buna çare aramam etik değil öyle mi?

Soran arkadaşıma söylüyorum sorunu çözdüğümde sana buradan yazıp yardımda bulunacağım...

İlgisizlikle ilgilendiğiniz sorun için teşekkürler sevgili site arkadaşlarım...!

• Chrome'a zenmate eklentisini yükleyip deneyin.
  • Adam soru sormuş,abuk subuk,alakasız cevaplar yazılmış. Sanki ilkokul çocuğuna akıl veriyorlar, ki o bile bu tiplerden akıl almaz. Neyse, gçeyim cevaplara.

Öncelikle, her zaman bir yolu vardır, her zaman.

Öncelikle, bilgisayarda yönetici misin, sınırlı kullanıcı mı? Yönetici değilsen, öncelikle tönetici olmalısın. Yönetici olmak için de oldukça ileri bilgisayar bilgisi gerekli.

Nasıl yönetici olunur.

1. Bios şifreli ise, bilgisayar kapalı iken,kasa açılır, cmos ayakları birkeştirilerek bios resetlenir.

2 . Evdeki bilgisayarda, hiren boot cd yazdırılır, veya bootlu usb disk oluşturulur.

3. Cd'den boot edilir, SAM dizinine gidilir Administratoe şifresi * olarak ayarlanır ve kaydedilir. CD çıkartılır

4. Açılışta kullanıcı değiştir deyip Administrator olarak, şifresiz giriş yapıyoruz.

5. Denetim masasından kullanıcılara gidip, kendi sınırlı hesabımıza yönetici yetkisi veriyoruz.

6.Yeniden başlat. Artık yöneticiyiz.

Filtre kaldırma.

1. En etkili yol: Her sistemde filtresiz ip adresleri vardır. Bilgisayarınıza manuel ip adresi verip, deneme yoluyla filtresiz ip adresine debk gelirseniz yaşadınız. Firma büyüklüğüne göre, 1 saat ile 1 yıl arasında denk gelirsiniz. Denerken ip çakışmaları olur. Çok otalanmayın ki yakalanmayın.

2. K tunel türü filtre kaldıran siteler var. Artık hepsi engelli ve işe yaramaz.Ama denemek 1cdakikanızı alır. Bi deneyin.

3. Yeni çıkan uygulama ve vpn'ler. Çoğu henüz engellenmedi. Her gün yenisi çıkıyor. Güncel ve her sistemde hala çalışan mrnekler vereyim.

A. Psiphon vpn ; Hız sınırlamalı %100 aktif. Hız için para istiyor. Düşük hızda her sistemi hacklıyor.

B. Cloud 1.1.1.1 warp : Hız düşürmeden çalışıyor. Ama artık çoğu sistem, bunu da engellemeye başladı.

C. cool vpn pro. Bugün denedim, tüm aiteleri açtı. Hız da yeterli.

4. Tarayıcıya eklenti ekleyin. Chrome için üç nokta, diğer,uzantılar yolunu izleyin. Sol altta eklenti mağzasına girin. Uzantıları seçin.

Benim iş yerimde, ultrasurf engelli. Ama tarayıcıya eklenti olarak kurduğumda çalışıyor. Eklenti mazqsında ultrasurf aratın. Bulunca ekle butonuna basın. Yüklenince de bağlan butonuna basın.

Aynı şekilde proton vpn eklentisi de çalıştı.

Eklentileri uygulama bazında engelliyorlar. Chrome için yükleyemezseniz. Edge ,opera,firefox,pale moon deneyin, mutlaka birini unutmuşlardır.

Özetle, yöneticiysen mutlaka bir yol var. Daha benim keşfetmediğim onlarca yol da var. Telnet,netbios ,winscp,puty vs.. . Mesela win scp ile modeme girip, etc/firewall dosyasından veya dhcp dosyasından, kendin veya tüm sistem için fltreleri kaldırabilirsin.

• Tor Browser kullanabilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.