Şimdi Ara

İş yeri internete erişimi engelledi nasıl açabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sitelere girişten bahsetmiyorum , internete erişimi engelledi.Yani internet bağlantısı var fakat internetle alakalı hiç bir işlem gerçekleşmiyor.Nasıl kaldırabilirim , nasıl engellemiş olabilir.Bu arada bilgisayara program yükleme yetkim devam ediyor.

• Dns Vpn Proxy denedinmi bunları?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sivazing

Dns Vpn Proxy denedinmi bunları?

DNS otomatik yaptım düzelmedi.
    VPN denemedim , deniyecem.
    Proxy'nin nasıl değiştirildiğini bilmiyorum biraz karışık.
  • Basit tarayıcı eklentilerini kurabilirsiniz. Örneğin Zenmate. Hâlen sorun devam ediyorsa büyük ihtimalle ana sunucunuzdan konfigürasyon yapılmış olabilir. Bu da sizi epey bir zorlayabilir. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: h4ps

Basit tarayıcı eklentilerini kurabilirsiniz. Örneğin Zenmate. Hâlen sorun devam ediyorsa büyük ihtimalle ana sunucunuzdan konfigürasyon yapılmış olabilir. Bu da sizi epey bir zorlayabilir. :)

Tarayıcı eklentisi yüklemek içinde internet gerekiyor.Ayrıca usb girişi de engellendi artık ümitsiz vaka.
  • USB girişi engelli, internet bağlantısı da yoksa, optik sürücünün de olmadığını varsayarsak, dışarıdan veri girişi yapma şansın yok. Doğru mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillForYou!

USB girişi engelli, internet bağlantısı da yoksa, optik sürücünün de olmadığını varsayarsak, dışarıdan veri girişi yapma şansın yok. Doğru mu?

Doğrudur optik sürücü de engelli.
    Başka bir pc den ortak ağa dosya atsam belki bir şeyler olabilir ama o pc'de engel olmaması lazım.O da çok zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korkusuz Üye -- 25 Kasım 2015; 20:28:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O zaman aşma şansınız yok gibi gözüküyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bende kendi şirketimde böyle bir protokol yaptım. Siz domaine bağlımısınız bağlı iseniz ne yaparsanız yapın sistemci arkadaş serverden kapamıştır.Şayet domaine bağlı değilseniz sistemci arkadaş firewalldan erişim kapamışsa 1 şekilde kaçabilirsin oda %20 şans bunları yapan herşeyi kapamıştır Şimdi çalıştırı aç(run) cmd yaz. Orayada ipconfig yaz. Çıkan ip tespit et ve varsayılan ip bal not al. Sonra yerel ağ bağlantını ip adressini Örn 192.168.1.240 koy / alt ağyı 255.255.255.0 / varsayılanıda 192.168.1.1 koy. Şansın varsa internete çıkışın açılır :) ama ip adreslerine dikkat et!
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkmare12

Hocam bende kendi şirketimde böyle bir protokol yaptım. Siz domaine bağlımısınız bağlı iseniz ne yaparsanız yapın sistemci arkadaş serverden kapamıştır.Şayet domaine bağlı değilseniz sistemci arkadaş firewalldan erişim kapamışsa 1 şekilde kaçabilirsin oda %20 şans bunları yapan herşeyi kapamıştır Şimdi çalıştırı aç(run) cmd yaz. Orayada ipconfig yaz. Çıkan ip tespit et ve varsayılan ip bal not al. Sonra yerel ağ bağlantını ip adressini Örn 192.168.1.240 koy / alt ağyı 255.255.255.0 / varsayılanıda 192.168.1.1 koy. Şansın varsa internete çıkışın açılır :) ama ip adreslerine dikkat et!

DNS yi ne yapayim DNS de farkli bir numara var.

• Korkusuz Üye kullanıcısına yanıt
    ipconfigle yazdınızda ip ve dgateway ve dns yazarmısınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.