Şimdi Ara

Çınar Mert eba dan ders görebilmek için çatıdan düştü! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
5.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ee bunun sorumlusu EBA sistemi mi yani?
    Ölüm üzerinden siyaset yapmaya utanmıyor musunuz.?
    Bu kadar da alçalmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunun sorumlusu kim peki ?

Alçalan birileri varsa kim olduğu gayet açık ve net.

• 10 milyon öğrenci olsa. Hepsine birer tablet versek. Vergiler çıkınca tanesi 400 TL ancak eder. Toplam 4 milyar TL.

Kardeş mardeş dinlemeyip her laptopa İnternet bağlasak. Vergisiz kişi başı 50 TL olsa. 9 ayda toplam 4,5 milyar TL.

İkisi toplam 8,5 milyar TL. Yani 1,01 milyar dolar.

O kadar fakiriz ki, 1 milyar dolar ayıramıyoruz eğitime.

Miktarı da fazla fazla hesapladım. Bunun yarı fiyatına halledilir çok rahat.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yoo aslında çok zenginiz 1,5 milyar dolar yüzünü bile görmediğimiz f35 lere .2,5 milyar dolar da depoda çürüttüğümüz s400 lere verdik.

Fatih projesi diye işe yaramaz tabletlerin maliyetini de akp gidince öğrenebileceğiz.

• O paranın 9-10 katını bir günde harcayan var

• kuzeyogi kullanıcısına yanıt

hdpye vereceğiniz destek yerine devlete verseydiniz devletin imkanlarınıda zamanınıda milleti için daha eşit şekilde kullanıbilirdi.

• Ya kardeş ağzımı bozdurma bana götünüz sıkısınca hemen hdp ye destek.Ben haburda davul zurna ile it karşıladım zaten.Barzani köpeğini kongresine davet eden akp değil.Öcalan daha yakın zamanda trt de mektup yayınladı neyin kafasını yaşıyorsun.Sizin gibiler yüzünden ülke bu halde gram faydanız yok millete bok atın önce bi kendinize bakın.

• Bugünde çiğneyecek bir sakız buldunuz...

• quote:

Orijinalden alıntı: kuzeyogi

bunun sorumlusu kim peki ?

Alçalan birileri varsa kim olduğu gayet açık ve net.

Yaw boş boş konuşma, provokatör müsün nesin? O yaşta çocuğun çatıda ne işi var diye soracaksın.

Niye eba diye değil.!  

• Burdaki sorun babadan kaynaklı evet bölgede internet çekmiyormuş.Ama sen çocuğunu evde tutmayıp arkadan çatıya çıkmasına vesile olursan herşey olur.Evet sistem kötüde anna baba olmak göz kulak olmakta önemli.

• Her durumda korumaya geçen troller yine gelmiş, inşallah para alıyorsunuzdur. Bu koruma işini bedava yapıyorsanız yazık

• Çok acı bir olay

• provokatör müsün sen yazmış vatandaş.Ben çıkarttım çocuğu oraya sırf buraya bunu yazıp prim yapmak için.ne gereksiz ne boş adamlarsınız arkadaş.Sorulması gerekn soruları sormayıp o soruları soranları provokatör ilan ediyorsunuz.Bir şeye körü körüne bağlanmayın sonra kandırıldık diye ortalıkta geziyorsunuz.

• kuzeyogi kullanıcısına yanıt

kardeşim komşudan internet çekmek yasal mı değil mi? utanmadan bunu da sorgulamıyor ve çatıya bu iş için çıkan baba haricinde, herkese salça oluyorsun. ölüm üzerinden siyaset yapanlara sen de katılıyorsun. bu bakış açın ile sana bir iş güvenliği uzmanının yaklaşması bile mümkün değil. cahillik akıyor senden de. ya hiç mi utanmıyorsunuz sen ve senin gibi düşünenler? evinde sana kene soksa ve ölsen senin arkandakiler de devleti mi suçalaması gerekiyor? ya bi gidin kaybolun ya, tekedin forumu, mahvettiniz güzelim forumu ya. şu konuya müdahale etmeyen moderatörün de yaptığı işi sorgulamak lazım. yuhh diyorum sadece.

• tabletlerin rami cpusu depolaması cok dusuk

bence ıpad iyidir

• ahmet kontuy kullanıcısına yanıt

Kene ile ne alakası var ? İş güvenlik uzmanınla ne alakası var şaka mısın sen.Komşudan internet çekmek yasal mı değil mi nasıl bir yaklaşım.Sen online eğitim yapılacak diyorsun ama insanların buna gücü var mı onu sorgulamıyorsun ben bunu dediğimde salça oluyorum.Senin zihniyetine tüküreyim.Sen ve senin gibiler karar veremez bu forumu terk edip edememe.Kimseye hakaret etmeden anlatmaya çalıştım ama sabrımı zorluyorsunuz sen ve senin gibiler.İşinize gelmeyen herkesi cahil ilan ediyorsunuz.Oturmuşsunuz evinizde ülke yangın yeri rahat rahat utanmadan babayı sorgula diyorsun.Asıl size yuh.

• 9600_G_T kullanıcısına yanıt

Sıkıntı orda zaten orta halli bi tablet yetmiyor ebaya az kaliteli düzgün bir cihaz lazım.Arabaya bağlarım diye aldığım everest marka tabletle yeğenlerim bağlanamadı açamadılar.Anne babalarının telefonundan girmeye çalışıyorlar.Onda da köyde internet çekmediği için mecburen çarşı da girmeye çalışıyorlar.Zor insanların işi.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.