Bugün yayınlanan resmi gazetede ki reisi cumhur kararıyla cengiz'in sahibi olduğu eti alüminyum a.ş. ye dünkü bağışından büyük teşvik verilmiş.Bari 1 hafta 10 gün bekleseydiniz.Yaptığı bağışı da vergiden düşer.Ama pardon düşmese de zaten vergi borcunu siliyorsunuz.
Bu kokuşmuş düzen insanın içini karartıyor.
tbmm'nin rte'ye verdiği ötv yetkisi
tbmm, cumhurbaşkanı erdoğan'a tütün ürünleri ve araçların ötv'lerini üç katına (3x) kadar artırma yetkisi verildi.
Yeni zamcıklar hayırlı olsun.Ülke uçuruma doğru sürükleniyor ya da uçurumdan iniyoruz haberimiz yok.
Cumhurbaşkanlığı kararnamesi :)
6 şubatta açıklanan kararname :)
Abi yok böyle birşey ya :)
akplilerin şok a101 ve bim boykotu çağrısı
Az önce twiterda denk geldim.alttaki nota ise koptum.Ben hiç görmedim domuz etini migros veya carrefour da göreniniz var mı? :)
Kırmızı mercimek çorbasını herkes bilir.Canım çekti anneme yaptırayım dedim evde kalmamış.Migros,bim ve a101 e girdim.Kırmızı mercimek paketinin arkasına bi baktım kanada yazıyor.Ülke ne ara bu duruma geldi.Bizim topraklarımızda tarım niye bitti?
Şimdi gelirler topraklarda tarım şöyle böyle diyenler.Birader tohumu ithal edip kendi toprağında eksen ne yazar.
Ekmek Köftesi tarifi ahaber haberin öncüsü
Kıyma fiyatları yükselince alternatifler çoğaldı. :)
Aklıma çocukluğum geldi babamla domates kebabı yapardık :)
Alternatif tarifleriniz varsa paylaşabiliriz :)
VOdafone mağazadan alışveriş yapmayın yaptırmayın.
Vodafone mağazadan gecen ekim ayında alışveriş yaptım.Ürün zamanında geldi bir sıkıntı yoktu.Fatura olarak e fatura yolladılar.Nasılsa e fatura diye çok umursamadım benim hatam.Fakat aldığım akıllı saat içersinde zamanla ekranla dokunmatik arasında toz benzeri kabarcıklar oluştu.Huawei aradığımda hemen saat ile birlikte faturayı yollayın dediler.Faturayı bütün aramalarıma rağmen bulamadım.Adıma kesilen e faturaları e devletten sorguladığımda faturayı bulamadım.Vodafone müşteri hizmetlerini aradığımda klasik tabi hemen hallediyoruz diyip mail adresi aldılar 48 saat süre verdiler.3 gün içinde gelen giden bir mail yoktu.Tekrar aradım biz vodafone mağazasından almışsınız zannettik online diye düzeltüp tekrar kayıt açıyoruz dediler 48 saat verdiler.5 gündür ondan da ses yok.Adıma kesilen fatura yok çünkü e fatura sisteminde.Siz siz olun vodafone mağazaya bulaşmayın.
Dövizin altının yükselmesinden sonra uçan ps 5 fiyatlarına bilal erdoğandan müthiş yorum gelmiş.Adam haklı abi.Bizim ne haddimize asgari ücretle eğlenmek kafa dağıtmak.akşama kadar amele gibi çalışalım üç kuruş para alalım sorgulamayalım.Herkes bir gemiciği olsun ister ama herkesin alabileceği şeyler değil.
Artık resmen bizimle dalga geçiyorlar.Aklımızı yok sayıyorlar.Bu kadar da dalga geçilmez.
Evinde internet olmadığı için komşusundan internet çekmek için çatıya çıkan babasının peşinden giden Çınar Mert çatıdan düşerek ölmüş.
Devlet mustafa cengiz denen dallamalara dünyanın parasını aktarıcağına insanların evine eba tv için internet sağlaması gerekmiyor mu?
Devlet sadece mehmet cengiz ve diğerleri için mi var.Sağlıkta dünya bizi kıskanıyor dersiniz devlet hastanesinde tedavi olmak çok zor insanlar özel hastanelere gider.Eğitimde dünya bizi kıskanıyor dersiniz insanlar iyi eğitim almak için çocukları özel okula yollamak zorunda kalır.Devlet halkını özel sektörün kucağına atmış vergileri vatandaşına yıkmış.Bu nasıl bir düzen.Oy verenler vicdanınız rahat mı?
PSN:kuzeyogi Efendiler ve ey millet,iyi biliniz ki;Türkiye Cumhuriyeti şeyhler,dervişler,müritler,meczuplar memleketi olamaz.En doğru ve en hakiki tarikat,tarikatı medeniyedir. |
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 375
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 15.055 (Bu ay: 84)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 848 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun