Şimdi Ara

Cinayeti aydınlatmaya değil örtmeye çalıştığınız oyun: Nobodies

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cinayeti aydınlatmaya değil örtmeye çalıştığınız oyun: Nobodies

Uygulama dünyasında çok sayıda dedektiflik veya saklı nesne bulma tarzında oyunlar mevcut. Nobodies: Murder Cleaner ise olaya tam tersinden müdahale ediyor. Amaç cinayetleri aydınlatmak değil örtbas etmeye çalışmak. 

Nobodies: Murder Cleaner neler sunuyor?

Steam mağazasının beğenilen Nobodies: Murder Cleaner oyunu yine nesne bulma türünde hazırlanmış ancak bu kez cinayetleri örtmeniz gerekiyor. Özel bir kontrterör biriminde çalışan özel ajan olarak amacınız cinayetten kalan bedenlerden kurtulmak. Bu birimin hedefi Q-100 adındaki bir terörist organizasyonunu ortaya çıkarmak. Bu yüzden operasyonların çok gizli olması gerekiyor. 

Ayrıca Bkz.JanKenUP!: Taş-kağıt-makas bu kadar güzel olmamıştı

Oyunun temel mantığı hiç bir iz bırakmamak ve her şeyi aynı yerine geri koymak. Toplamda 13 cinayeti herhangi bir iz bırakmadan kapatmanız gerekiyor. Nesneleri yerine koymanın yanı sıra belirli görevleri de yerine getirmelisiniz. 

Yüzden fazla el ile hazırlanmış sahneye sahip olan oyunda çözüme giden farklı yollar mevcut. Bazı yollar sizi daha hızlandırıyor. Olaylarda yanlış bir hamle yaptığınız zaman polislere yakalanıyorsunuz. Gerçek hikayelerden alıntılandığı ifade edilen oyun ücretsiz. 

• Lan oyun türkçe değil ki. Yüklemeyin asdfsadf??

• İlginç bir konsept.

• Mesutzgvn M kullanıcısına yanıt

boş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biz şeytanın avukatı değiliz.

İngilizce de oynanabilir aslında

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • •Acharad kullanıcısına yanıt

Almanca bende ingilizceden daha iyi ama çoğu yeri hayla anlayamıyorum. Zaten ısınamadım oyuna bıraktım.

Almanya’da mı yaşıyorsunuz ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.