Şimdi Ara

Çindeki İlk Digimonum Koromon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yılbaşı tatilinde 23 lvl veemon yaptım arkadaslar we bu haftasonundan beri ticaret we digimon yakalamaya çalışıyordum.bugün koromon yakalamaya karar werdim 204 hpsi war koromonun ben 203 hp sini alıyom yani 1 kalıyo we bugün saat 9 da girdim we 15 dk içinde koromon yakaladım.ama arkadaslar hangi stata verilecegini bilmiyorum bi bilgi werirmisiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray039 -- 7 Ocak 2009; 21:43:24 >

• tebrikler darısı başıma ben bir türlü yakalayamadm
  • sağol baba darısı sitemizde oynayanların başına
  • sen hala bir mi bırakıon?
  • ewt baba buyur gel kim koromon yakalamak isterse buyursun oyundaki ismim belli Koray039TR
  • tamam geliyorum nerdesin?
  • ya kanka nasıl yakalıyorsun anlat allah askına nasıl yakalıyorsunuz biras su oyundan bilqi werin yeni basladım
  • baba bole post kasmıs oluyoruz.msn im profilimde yazılı ekleyebilirsin yada oyunda ulasabilrsin.tamamen şans işi yakalamak
  • Beyler bu bölüm ne yaaw walla özledim aslında oyunu ama şu aralar başka oyuna başlamasaydım digimonu indircektim.Hepinize bi kolay gelsin diyeyim dedim.

• Tebrikler, hayırlı olsun.
  • tüm msj atan arkadaslardan allah razı olsun oyundan kolay gelsin
  • tebrikler umarım bende yakalarım
  • hayırlı olsaun baba inş darısı bizim başımıza
  • cuma gunu deneyek mi
  • Tebrikler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowz61 -- 8 Ocak 2009; 18:19:26 >
  • hayırlı olsun darısı tüm dh digimon bölümünün başına
  • hayırlı olsun
  • Hayırlı olsun
  • hayırlı olsun darısı bizim başımıza bide bana yakalamak konusunda yardım edecek varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi songoku12 -- 10 Ocak 2009; 21:42:25 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.