Şimdi Ara

ÇİNDEN AVRUPAYA DOĞRU>>>> (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamam ben de msne ekledim, kabul et, gelirim büyük ihimalle guilde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoSeKu3 -- 21 Temmuz 2007; 21:43:14 >
  • PiToN Rogue-Crossbow Light Armor
  • BEnde bu büyük Türk gücüne katılmak istiyorum
    Nickim Büyük ihtimal KinGuarD ya da Sorcerer olur
    Wizard olucam
    Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinguard -- 21 Temmuz 2007; 22:19:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kinguard

BEnde bu büyük Türk gücüne katılmak istiyorum
    Nickim Büyük ihtimal KinGuarD ya da Sorcerer olur
    Wizard olucam
    Saygılar...

hemen msye eklersen bir kaç bilgi alıcam...

saygılar ! son 2 gun

sro_pandora@hotmail.com
  • arkadaşlar tam 2 gün kalmış bulunmakta ilgilenen ve bizimle oynamak isteyen arkadaşlar lütfen msnde iletişime geçsin

sro_pandora@hotmail.com
  • 4 eve CHİNAAAA
  • quote:

Orjinalden alıntı: ardapa

quote:

Orjinalden alıntı: tugrulguclu

Bildigimiz gibi europe updatesi ile oyuna yeni skiller yeni haritalar yeni questler yeni itemler gelecek.sanırım çinden sıkılıp bu yenilikleri görmek görüpde dahada ilerletmek yani char kasmak isteyen arkadaşlarımız olacaktır.bizde burda bulunan arkadaşlarımızdan oynamak isteyen varsa samimi dürüst güvenilir bir guild ortamı yapıp yeni kişilerle avrupada beraber oynamak istiyoruz.tabiki en onemli husus server konusu bazı arkadaşlarımız oyunda cok zengin olabilir eski serverlardaki karakterlerinde cok para bulunabilir bunları avrupaya aktarmak isteyebilir.sonuc olarak bizde eurpeyi düşünerek zeusda bir miktar para birktirdik yani hiç deilse biraz yeni server oldugunu düşündük.( 20 m )eger oynamak isteyenler varsa zeus yada yeni açılacak 4 serverdan birini kararlaştırıp burdan arkadaşlarla oynayalım.europe gelmeden KSROda bayagı bi char araştırması yaptık isteyen arkadaşlara gerekli bilgiyi verebiliriz.ne nasıl kasılır ne işe yarar ne falan işde..oynayacak arkadaşlarda oyunda online olma saati fazla olursa iyi olur hatta benim gibi 18 saatten fazla oynayan arkadaşlar olursa daha iyi olur .yani avrupada çekm-meden party kurar çinli arkadaşlarımıza yetişiriz. sanırım offical sitede yabancıların avrupa updatesine bayagı bi ilgisi var.4 gözle bekliyorlar.bide hangi server olursa olsun orda bir türk gücü yaratma gibi idealimiz var.daha ilerisini düşünürsek guilde özel bir site portal+forum gibi bize yani oynadıgımız servere özel bi sitede planlarımın içinde(webmasterim )....bi sorunda yaş olsa gerek biz demiyoruz 18 yaş sınırı var yaş sınırı yok ama 18 yaş olgunlugunda davranan arkadaşlar olursa hiç bi problem olmaz en kısa zamanda tanışıp kaynaşıp beraber kasacagımıza inaniyorum galiba biraz uzun oldu kusura bakmayın okudugunu için çok teşekkür ederim

ilgilenen arkadaşlar sro_pandora@hotmail.com adresini ekleyerek iletişime geçebilirler...

ksroda eci serverindaysan tanirsin beni lordarda_tr yardimim tokunur kanimca

git burdan ezik sen kendine yardım et

kac oldun la bu arada daha 55 i gecemedin dimi?

• quote:

Orjinalden alıntı: lleevveenntt

4 eve CHİNAAAA

görecez bakalım çinli kardeşlerim benim :D kadroma güveniyom şimdiden 4 tane 80 lvl str galvie ayır aralarına girmeyi denicem :D:D şaka şaka saygılar

espri olsun diye dedim
  • arkadaşlar zaman daralıyor lütfen avrupaya ilgili arkadaşlar lütfen msn adresimi eklesin eger oynamak isterlerse bizimle kassınlar !!

saygılar

sro_pandora@hotmail.com
  • Ekledim istersne konusalım. Kim bilir belki aynı serverda oynarız...

Akhanzi_gs@hotmail.com
  • son derecede buyuk bir hızla büyümekteyiz arakdaşlar avrupa ile ilgilenenler eklesin lutfen 2 guild sayısına ulaşıcaz

sro_pandora@hotmail.com
  • Up Up!
  • up up ne demek?
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoSeKu3

up up ne demek?

Konuya yeni msj atarak onu listede yukarı taşımak demek
  • haa şimdi anamişem apap
  • Eğer Kasack arkadaşlar olursa Bende Yeni Bir Char Açarım.Çünkü Ben Çok yavaş kasıyorum Bot kullanmıyorumYeni Charımı
    Bacon Adlı Karakter
    Ya Warlock yada worrior olucam (Worior olursamda alime baltamı yoksa ağır kılıçmı layaım bir türlü kararlaştıramadım)

Yalnız Msn Ekleme olayını Ben gerçekleşmtirmicem lazım olduğuda Burdayım Dhda
  • neden hack ? falan mı düşündün ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaNia©

Eğer Kasack arkadaşlar olursa Bende Yeni Bir Char Açarım.Çünkü Ben Çok yavaş kasıyorum Bot kullanmıyorumYeni Charımı
    Bacon Adlı Karakter
    Ya Warlock yada worrior olucam (Worior olursamda alime baltamı yoksa ağır kılıçmı layaım bir türlü kararlaştıramadım)

msn şart, yoksa olmaz öyle deil mi tuğrul aga

• quote:

Orjinalden alıntı: KoSeKu3

quote:

Orjinalden alıntı: MaNia©

Eğer Kasack arkadaşlar olursa Bende Yeni Bir Char Açarım.Çünkü Ben Çok yavaş kasıyorum Bot kullanmıyorumYeni Charımı
    Bacon Adlı Karakter

msn şart, yoksa olmaz öyle deil mi tuğrul aga
    bilgi alıcam sonra silsin bişe istemiyomki oyunda birbirimizi bulmak lazım !

• son 1 gun lutfen iletişime geçin ! sro_pandora@hotmail.com
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.