Ne olacağıma karar verdim Worrior,Full Str,Ağır kılıç
Ama yeni bir client gibi birşeyde indirmemiz gerekiyormuş OffOff
Bende sizerleyim dostumm
RocK4eVeR Crossbow
Ben warlock olurum gerekirse. ;)
gelmek isteyenler tuğrulu eklesinler
quote:
Orjinalden alıntı: OnlyWar
Ben warlock olurum gerekirse. ;)
sen bilirsin ama warlock olup naapcan
yaw ezmeyin warlock ben olucam bunu kasıp gucunu gostericem en sonunda ama :D 30 kişide bir tane warlock yok :s
arkadas ben bu awrupa karekterleri topla konusun ilk haber doyulunca bi konu açmistim ama,awrupa gelmeden srodan cabal onlineye gectim, update gelmeden 2gün önce R3spect yadi emre msnde beni ekledei awrupa karakter acicakarli bi serverde topluyoz turkler olarak toplu hareket etecez dedi. Aslinda oyunu birakmam ragman bütün turkler felan kalabalik güzel olur diye kabul ettim.Update geldi kastik biraz bu gün öglen oyuna girdim msj attim part var mi diye (arkadas topladiği icin kisileri partileir odüzenliyor) ama full dedi, tmm dedim kendime bi yabanci parti buldum 1-2 kastikdan sonra tekara msj attim ,full mu hale diye ewt dedi,yabanci varsa at beni al hep turk olalaim dedi (bunuda oyun su sözüne güvenerek dedim hep turkler beraber kasicaz dedi ) ewt 2tane var ama lvl20 atamam dedi.. emre lvl18 bende lvl16 idim lvl17 canavar kesiyorlardi. arkadas lvl yüksek yabanci kim olduklari kisileri secti. simdi siz bu arkadasa güvenir misin güvenmezmisiniz (adam turkler kasicaz diyor sonra lvl yüksek diye bi yabanci icin turku satiyor 2gün sonra 2yabanci ona slm bile vermez)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme