Şimdi Ara

Çinden Bisiklet Almak (Parça Parça veya Bütün Halde)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar gecen gun dusundum bu konuyu turkiyeden alacagima cinden en kralini alirim dedim ebayde bir bisiklet gordum resmen asik oldum ve kesinlikle bu accrue jantlardan almaliyim ben zaten dag bisikleti istiyordum fakat aklim karisik bu bisikleti komplemi alsam yoksa jantlarini accrue alayim lastikleri kalin ve saglam duble mi alayim kadroyu hafif ve saglam malzemeden yapilmis tam boyuma gore mi alayim direksiyonu istedigim tip mi alayim seleyi silikondan yapilma guzel bisey mi alayim bu konu hakkinda fikirleriniz bekliyorum asagiya bisikletin resimni ve ilanini koyuyorum

http://m.ebay.com/itm/272325536492

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 360812803 -- 3 Eylül 2016; 22:34:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kısaca şöyle diyeyim;

• JimmyCool1907 kullanıcısına yanıt
    Neden ki hocam çokta güzel bisikletti

• Yani sırf diğer dağ bisikletlerinden farklı görünüme sahip diye "No Brand" adı altında geçen bir bisiklete 640$ vermem. Ha görünüş olarak güzel ama bana göre üzerine binmediğin yakından inceleyemediğin bisiklet alınmaz,nr olduğu meçhul bisiklet bana göre. Çok istiyorsan jant al, ama benim görüşüm; jantlarda hiç iç açıcı değil. Ben sevmiyorum yani sizin zevkiniz size kalmış.

• JimmyCool1907 kullanıcısına yanıt
    Hocam ayni jantlara sahip bisiklertler mevcut ali baba ve aliexpreste 200-250 dolar bandinda senin tavsiyen varmi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: 360812803

Hocam ayni jantlara sahip bisiklertler mevcut ali baba ve aliexpreste 200-250 dolar bandinda senin tavsiyen varmi ?

O tarz sitelerde takılmak huyum değil dostum,yurtdışından getireceğim son şey bisiklet :) Türkiyeden alacaksan yardımcı olurum ama alibaba amazon ebay bunlar bana ters bro Kolay Gelsin.

• Türkiye'de hep aynı tip bisikletler var . Benim istediğim hafif aluminyum gövde ,ince teker ,10 ya da o civarda vites ,kıvrık direksiyonlu retro şehir bisikleti .

Var olanlar :Yüzde 90 kütük gibi kalın gövde , kalın tekerlek, sopa gibi dümdüz direksiyon, sanki herkes dağ bayırda binecek diye düşündüklerinden olsa gerek illa mountain bike .

Şehir içi ulaşım için, hafif ve taşınabilir ince yapılı bisiklet sadece Çin'de var herhalde .

Şu bisikletlerden neden getirilmez ? Sadece 15 KG .Yıllar önce benzerini kullanıyordum Leopard markaydı , malesef çalındı .Benzerini de ara ara yıllardır bulamadım.

Fabrikasıyla konuşmayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerulen -- 3 Nisan 2021; 3:51:48 >

• Ümit Accrue alırsın 2021 üretimi başlayınca.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.