Şimdi Ara

çinden foto. makinası aLcam ama .?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadşaLAr merhaba şu anda çindeyim iş için buLunuyorum..ben foto. mak aLcam ... canon powshot a630 düşünüyorum ..bi kaç sorum var..??ucuz oLur diye aLcam
    1.en son çıkan modeL bumudur.??
    2.önerdiğiniz modeL nedir?
    3. burdan aLsam ne gibi kötü yanı var.meseLa diL özeLLiği ...

ve söLemek istediğiniz şeyLer neLer merak etyom..aLsam mı aLmasam mı ...daha fiyatLAra akmadım ucuz mudur biLmiyorum?? saygıLar..

• çinde bnce çok ucuzdur.hatta 2 tane al.birini bana satarsın.
  • kardeş sanyo xacti e6 modelinin fiyatını öğrenmen mümkünmü acaba ordan? benim önerim ya bu sanyo yada canonlarda ixus65 birde ixus800is var güzel makine bunlar
  • hocam ciddi bişi sordum canon powershot alsammı alMasammı ...
  • Almisken Canon PowerShot A640 veya daha compact olsun dersen Canon Digital IXUS 900 Ti al.
    ingilizce dil destegi vardir.
    Cinde alısveris yaparken dikkatli olmak gerekiyor,
    urunun cok benzeri dandik bi cin malini satabilirler,
    buyuk magazalari tercih etmek ve kutunun icine bakmadan almamak lazim...

edit: harf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrKutlu -- 28 Kasım 2006; 15:25:31 >
  • Arkadaşım benimde kardeşim Çinde ( Wuhan ). Dikkat et 50 100 USD diye kandırıp ürünün dış kasasını satıyorlar adama. Nasıl yapıyorlar anlatayım. Eline cihazı veriyorlar çekiyorsun bakıyorsun vs. Ardından ürünü aldığında orjinal kutusu içinde veriyorlar. İçine bakıyorsun cihazı görüyorsun ama gördüğün cihaz sadece orjinal ağırlığındaki dış kasa. İçinde mekanizma lens vs. yok. Mutlaka kutunun içindeki cihazıda dene diikkkat et bul karoyu al parayı yapmasınlar:)
  • ok hocam sanırım ucuzmuş ... canon bişi aLcam a6390 a640 fe>Lan en son versiyonuu aLCam
    ingiLizce oLsun yeter
    benim korkum çince oLmasın :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.