Şimdi Ara

Çİnden ne almalı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
5.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çinden bi pok alınmaz şerefsiz onlar hele Çin malı hiç alma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w_wallace -- 17 Haziran 2006; 21:23:58 >
  • ya beyler singapur dubai gibi yerlerdeki fiyatları öğrenebileceğimiz siteler v armıdır ben oncelikle fiat farkını gormek istiyorum lg s1 alayı düşünüyorum burada 2300$ civarı orada nekadardır acaba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akinci

Afganistana giden yok demek ki. Belki ABD uçaklarından düşen bir IBM bulurusn

Espirine 10 puan veriyorum, kaç üzerinden artık sen tahmin et
  • :) eSPİRİYE BENDEN DE 10 PUAN

eSKİ BİR TOPİGİMİN HALA YAŞIYOR OLDUGUNU GORUNCE HEMEN GIRIP BAKTIM . cINDEN AFGANISTANLARA FALAN GITMISIZ

Ben pekine gitmesine gittim de arkadaşlar , elektronik aletler için zaman bulamadım hemen gelmem gerekti . Sizin fikirlerinizi boşu boşuna almış oldum yani

Neyse artık başka bahara kaldı bizim labtop vs işi :)

Saygılarımla ,,

Resimler içinde sagol , kızın sanırım (Maşallah )
  • quote:

Orjinalden alıntı: korayba

Resimler içinde sagol , kızın sanırım (Maşallah )

Benimde kızım var ama daha yeni yaşına girecek. Bu tatlı çocuk, bir çay bahçesinde gördüğüm ve tanımadığım birisi. Çok tatlıydı bende çektim...
  • arkadaşlar ben şuan taiwan dayım ve fiyatlar hiçte iyi değil yani tükiyeye göre pahalı bile. hong kong ta dah ucuzmuş birde oraya bakacağız ama çinde nasıl bilmiyorum.
  • cihan kızınada masallah:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: YUSUFM

arkadaşlar ben şuan taiwan dayım ve fiyatlar hiçte iyi değil yani tükiyeye göre pahalı bile. hong kong ta dah ucuzmuş birde oraya bakacağız ama çinde nasıl bilmiyorum.

arkadaş hong kong ve singapur dedi oraları daha ucuzmuş
  • önümüzdeki ay çin e gidiyorum, gitmeden kredi çekmeyi de düşünüyorum. oradan gelirken ne getirebilirim önerilere açığım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.