Şimdi Ara

Çinden ne getirsek iyi satilir? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
4
Favori
4.362
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kıladam

yahu millet saniyorki cine gidecegim hersey buranin 3 te 1 fiyatina. esnaf ucuza mal satmak icin siraya girmis seni bekliyor.
    cin bizim turkiyeden cok daha pahali.

çine hiç gitti mi?
  • şu sıralar benimde aklımda bu tarz bir iş var. genellikle mevsimlik ürünler getirmeyi düşünüyorum, aklımda birkaç ürün var, olursa zaten burada konusunu açar ilk satışı sizlere yaparım, yalnız fiş fatura yok garantisi benim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çinli kız getiremezsin ama çinli şişme bebek getirebilirsen hertürlü satılır, abaza çok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the guardian14 -- 8 Haziran 2016; 4:43:51 >
  • agtr A kullanıcısına yanıt
    2 kere gittim.

ilk gittiğimde Pekin şanhay hangzau gu gezdim. yaklaşık 2 hafta
    2. gittiğimde

Pekin Chengdu, Xi-an, Guilin, yine hangzau gezdim

çin güzel ve keyifli bir yer. Bizim ülkeden 50 kat daha güvenli. fakat işler biraz garip işliyor.

Mesela ucuz yurtiçi uçak bilet almak istiyorsan son 1-2 haftayı beklemelisin, biletler önce pahalı satılıyor , uçaktaki yer durumuna göre son 1-2 hafta en dibe vuruyor.

Çinde hiç duymadığın 2-3 milyonluk şehirlerde Louis Vitton mağazalarına rastlarsan şaşırma. Adamlar bildiğin kaptırmış geliyor . Nufus o kadar büyük olmasa kişi başı gelirde bizi ezip geçerlerdi. fakat çin davasa büyük ve endüstri hep doğuda, batı ise halen çorak ve fakir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kıladam -- 9 Haziran 2016; 10:27:08 >
  • en son fuarda gördüğüm ve çok beğendiğim bir vantilatör var aslında getirilirse çok satar diye düşünüyorum.Özelllikleri şöyle:
    *ürün şekil olarak hoş, standart vantilatör tipinde ancak ince kanatlı 6 bıçaklı olanlardan.bu sayede geniş 3 kanatlılardan çok daha verimli ve ayağı yuvarlak ağırlıklı olanlardan
    *uzaktan kumandası var
    *zaman ayarı var.
    *ürünün en önemli özelliği şarjlı olması.tam dolu pil ile 1.kademe 10-12 saat aralıksız çalışabiliyor.al götür tarlada kullan :)
    *ürün üzerinde 11 adet led var ve ilki 5 ya da 6 tam emin değilim ikincisi 11 ledli olarak ışıkdak olarak kullanılabiliyor ve gerçekten kuvvetli ışık veriyor.
    *yine usb out çıkışı var.bu sayede usbden şarj olan tüm cihazları kablo takarak şarj edebiliyorsunuz.
    *açma-kapama, hız, led, zaman ayarı fonksiyonlarının hepsini kumandadan ayarlayabiliyorsunuz.

• Su altı selfie çubuğu getir hocam.
  • Türkiye genel olarak çinden daha ucuz bence çinde sadece teknoloji daha ucuz onunda kalitesi malum en baba ürün 1 yılda bozuluyor. Türkiyeye en çöp kalitedeki ürünleri getirdikleri için cin malları ucuz görünüyor. Mesela Türkiyede üleker eti falan tüketilirken arap ülkelerine daha ucuz sahra, cici gibi bisküviler satılır aynı mantık çinlilerdede var. Kap İthal etmek yerine enjeksiyon makinesi kiralayıp veya alıp üretebilirsiniz belki 10 kuruşa malolur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre0111 -- 9 Haziran 2016; 11:07:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.