Şimdi Ara

Çinden ne getirsek iyi satilir? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
4
Favori
4.362
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Howard88

Çinli getir şu sıralar Türkiyede en çok arananlar Çinliler

Koreli ve japonda olur bizim millet ayırt edemiyo zaten ittirirsin her türlü
  • alibaba'dan mı getirilecek ürünler? bir de türkiyede sattığında fatura kesip vergi vermek gerekiyor, eğer yapmazsan maliye tepene biniyordu diye biliyorum o iş nasıl olacak

öğrenciyim ben de düşünüyorum.en azından ufak bir gelir olurdu ama çok engel var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 13 Temmuz 2015; 4:06:02 >
  • kılıf işi sıkıntı tek tek satıcaksın anca, telefonculara vs. gitsen seni kaale almaz, doğubank a, hasırcılara gitsen terlikle kovalarlar heryer kılıf vs. nokia'nın eski telefonlarını getirt nokia 1200 gibi. bunları internetten 10'lu paket halinde satıcaksın.
  • beğen tuşu olsa beğenecektim :)) çok başarılıydı
  • Kusura bakmayın yeri belki burası değil ama yurtdışı alışveriş hakkında en ufak bir bilgim yok nasıl yapıcaz bu alışverişi bir de gümrük falan sıkıntı çıkarmaz mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İbra Kadabra kullanıcısına yanıt
    75 euroya kadar vergisiz (ayakkabı hariç) kapına kadar geliyor. bir aksilik çıkmadıktan sonra takipli olarak. Öncelikli olarak paypal hesabı ile almaya bak. sorun çıkarsa, siteden iade alamasanda paypal ile alabiliyorsun. ben olmadığını halde sırf yurtdışı alışverişi için açtım paypal hesabı. ve tabiki birde bilindik sitelerden ve bu sitelerdeki olumlu puanı yüksek güvenilir satıcılardan almak lazım.
  • bence de en matıklısı canlı çinli getirmek.
    ülkü ocaklarına tanesini en az 10binden kakalarsın....
    ama her çekik gözlüyü çinli sandıkları için thai de getirilebilir. daha ucuz hem....
  • Replika saatler olabilir ya da elektronik ürünler harici hdd-flash bellek.

Ben uzun süredir nette ek gelir için satış yapıyorum. Zippoda olabilir.

Hiçbir ürün kısa vade de elinden çıkmaz. Farklı sitelerde satış açıp bekleyeceksin. Ayrıca kılıf işine falan girme 1-2 arkadaşım denedi, sıkıntı iş. Totalde kar marjı yüksek ama damlaya damlaya göl olmasını bekleyeceksin. Satamayacaksın telefonun modası geçecek elinde kalacak vs vs
  • Çin'den getirilecek pek çok şey zaten getiriliyor arkadaşlar. Hem de büyük çaplı şekilde ihraç ediliyor. 100-200 adet ürün ile kaldırılacak paranın çok ciddi meblağ olacağını sanmıyorum. Ben taa 2009'da sizin bu dediğiniz kılıf, telefon kabı, cam, jelatin hatta takı işine girdim. İyi kötü bir şeyler kazandık ama herkes çılgın bir şekilde Çin'den mal getirmeye başlayınca marjlar düştü. Ben devam etmedim.

Niş ürünlere odaklanılabilir. Spor malzemeleri, ekstrem spor ürünleri, outdoor vb. malzemeleri Türkiye'de gayet pahalı. Diş protezi ve implant aksesuarları, medikal ürünler getirilebilir.
  • Madem en fazla 100 adet, imei atabileceğin sağlam marka telefon getirt. En iyi o gider. Artık 1 ay garanti verirsin.
  • ayakkabı terlik getirelim ben satış işlemini yaparım siz bana istediğim ürünleri getirin toplam aldığımız ürünlerin %7' si kar sizin olsun. ürünleri aldığımda paranızı peşin öderim. özelden görüşelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: swatsat

n11den ucuza almışsınız kılıf işinde çok para yok

hocam tahtakaleye gittim gecen adam 110 bin dolar verdim hava parası diyor caddeye yakın yeri kiralmak için telefon kılıfı işi yapıyor sadece
  • sınır 100 adet ise xiaomi veyaz Meizu telefonlar olabilir. abartmadan uygun kar oranları koyarsan hiçbiri elinde kalmaz
  • Haftaya bangkok a gidiyorum oradan getirebileceğim ürün var mı? Ticari amaçdan ziyade kendim ve bir kaç arkadaş için düşünüyorum.
    Benim aklımda çakma outdoor kıyafet ve ayakkabı çanta var.

• UP

Önümüzdeki hafta Çin'de olacağım. Sipariş alabilirim, ya da getir ve sat diyeceğiniz şeyler varsa öneriye açığım
  • walkerx kullanıcısına yanıt
    Bana sorarsan hiç uğraşmana değmez bu işler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: walkerx

UP

Önümüzdeki hafta Çin'de olacağım. Sipariş alabilirim, ya da getir ve sat diyeceğiniz şeyler varsa öneriye açığım

tek telefondan kazanç elde edebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: fako38

Merhaba arkadaşlar. Ticaretle uğraşan bir arkadaşım çinden hammadde getirtiyor. İstediğim üründen sayısı 100den az olmamak şartıyla hiçbir engel olmadan getirebileceğini söyledi. Şimdi sizden fikir almak istedim ne alsam burada kolay ve karlı bir şekilde satarım?

3-5 kazaniyim derken elinizdeki sarmayeden olmayin. Vergi dairesi internet satislarini sıkı takip ediyor. Cok ceza odemek zorunda kalinabilir. Ha 2-3 adet bisey satarsin o zaman sorun yok.

• yahu millet saniyorki cine gidecegim hersey buranin 3 te 1 fiyatina. esnaf ucuza mal satmak icin siraya girmis seni bekliyor.
    cin bizim turkiyeden cok daha pahali.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet yanlış anlamış sanırım. Arkadaş 100 den az olmamak şartı ile diyor. Telefon aksesuarlarından en iyi parayı kazanırsın. Ben tüm siparişlerimi aliexpress üzerinden veriyorum. Çin piyasası Türkiye piyasasının yarısından daha ucuz diyebilirim. Ayrıca internet üzerinden aldığım şey ücretsiz kargo ile geliyor.

Ayrıca android oto teyp işinde de iyi kar sağlarsın ama garanti sorunu yaşamayacağın bir yerle anlaşman lazım. madem arkadaşın var hammadde işinde bağlantıları kurabilir senin için.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.