Arkadaşlar merhaba, geçenlerde çinden tablet almıştım. Çokta bilgim olmamıştı, tableti 6 yaşındaki yeğenim için aldığımdan çok sorun olmaz diye en ucuz tableti almıştım :) fakat hiç oyun yüklenmiyor yüklenenlerde kasıyor.
Şimdi ise kendim için almayı düşünüyorum,
7inch düşünüyorum taşıma kolaylığı açısından, temple run , subway gibi oyunları açsın daha doğrusu hemen hemen google playdaki oyunları sorunsuz açsın, sizin tavsiyeleriniz nedir? bütçe olarak maksimum 300tl ? herkese teşekkür ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: roax
Arkadaşlar merhaba, geçenlerde çinden tablet almıştım. Çokta bilgim olmamıştı, tableti 6 yaşındaki yeğenim için aldığımdan çok sorun olmaz diye en ucuz tableti almıştım :) fakat hiç oyun yüklenmiyor yüklenenlerde kasıyor.
7inch düşünüyorum taşıma kolaylığı açısından, temple run , subway gibi oyunları açsın daha doğrusu hemen hemen google playdaki oyunları sorunsuz açsın, sizin tavsiyeleriniz nedir? bütçe olarak maksimum 300tl ? herkese teşekkür ederim.
yuandao n70HD
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: intiveydemila
quote:
yuandao n70HD
hocam teşekkürler cevap için. fiyatı uygun gözüküyor, herhangi kasma vs. olmaz dimi siz bunu kullandınız mı daha önce? ainol ve cube ile karşılaştırırsak daha mı iyi?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: intiveydemila
quote:
yuandao n70HD
hocam teşekkürler cevap için. fiyatı uygun gözüküyor, herhangi kasma vs. olmaz dimi siz bunu kullandınız mı daha önce? ainol ve cube ile karşılaştırırsak daha mı iyi?
N70S kullandım, geri gönderdim bir sorundan ötürü. Şimdi N70HD geliyor. N70S güzeldi, GTA3'ü sorunsuz oynuyordum ancak ısınma sorunu var Rockchiplerin çoğunda. Mesela yabancı forumda bir arkadaş N70HDnin kapak altına alüminyum bir plaka koyarak ısınma sorunundan kurtulmuş. 2 tane custom rom var. Andronoob adlı arkadaş bayağı çalışıyor yani. HDMI çıkışını kullandığında frame düşmelerinden ve akıcılığın baltalandığından yakınan kullanıcılar var. N70'de böyle bir sorun yokmuş. Andronoob belki port edebilir N70 sürücülerini. Ainol ile karşılaştırırsak, 7 inç olup N70HD'ye çok büyük fark atamaz. Zaten aynı klasmanda olan Fire var, ancak o da çok sorunlu bir cihaz. Soc'leri farklı. Yine de Android 4.2.1'in Fire'a portlanmış olduğunu gördükten sonra cihazın hakkını vermek lazım. Eğer ikisi arasında kalırsan forumdaki Fire konusunu aç yorumları oku. Benim cihaz gelince almamış olursan incelemelerimi paylaşırım. Cube ile karşılaştırırsak, sanırım aynı klasmanda olan U21GT var. O da güzel ürün ancak pek kullanan yok. Pil kapasitesi daha düşük N70HD'den. Ancak alüminyum kasa var. Çözünürlüğü düşürürsek U30GT Mini var. Onun da batarya sıkıntısı var. %30 olduğu zaman cihaz kapatıyor kendini.
çok teşekkürler hocam, zahmet etmişsiniz o kadar elinize sağlık. Siz aldıktan sonra görüşlerinizi belirtirseniz daha iyi olur bende düşünüyorum çünkü, bir defa alıcam ve fiyat/kalite iyi olsun istiyorum.
valla ben aliexpresse güvenmiyorum burada da gg aynı. ikiside satış odaklı. umarım cihaz gelir. Ama çinden bir arkadaş fabrika çıkış fiyatının 158$ oldugunu söylemişti Hero nun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme