Samsung galaxy tab a9'un 8/128 versiyonunu sipariş verdim ancak siparişi iptal edip yerine GTX Jaculus Spreadtrum T618 almayı düşünüyorum. Amacım günlük kullanım , genel olarak okumak için kullanmak oyun falan için değil. GTX'in ekranının daha büyük olması ve gördüğüm bazı yorumlar beni o seçeneğe itti ancak tam tersi GTX'e çöp diyenleri de gördüm. Ne yapmalıyım ya da benzer fiyat aralıklarında daha iyi bir tablet önerisi var mı, kalem kullanma şansı varsa o da çok iyi olur. palm-rejection , s-pen desteği gibi şeyler değil de en azından 3rd party kalemleri çalıştırabilen bir cihaz da hoş olabilir. |
Hangi tablet uygun olur
-
-
Öncelikle kullanım deneyimini etkileyen iki ana unsur var, biri yazılım stabilitesi diğeri işlemci gücü. Samsungda ikisi de var. Diğer bahsettiğiniz cihazda ikisi de zayıf. Kalite ve cihaz ömrü konusuna girmiyorum bile. Kısacası Samsungdan şaşmayın derim şahsen. Büyük ekran istiyorsanız Tab A9+ da var. Onun 8/128 liği pahalı geliyorsa ve amaç günlük işlerse 4/64 versiyonu da fazlasıyla yeter bence.
Kalemle ciddi manada iş yapacaksanız biraz paraya kıyıp Tab S6 Lite (2024) dan aşağı düşmeyin. Kutudan S-Peni ile beraber çıkan en ucuz cihaz kendisi. Onun dışında A9+ un biraz daha iyi ve metal kasalısı. Düz kalem kullanılabilen cihazlarla kalemi kullanma daha iyi yani denedim, sonra mecbur tableti değiştirdim.
-
Çok teşekkürler mesajınız için dediğiniz gibi Samsung markasından devam edip yüksek ihtimalle 9+ 4/64 versiyonunu alacağım.
-
Samsung, Huawei, Lenovo varken başka marka yada yorumlara kanmayın.
Samsung A9 plus 2 ceşiti var.
4gb Ram,64gb hafızalı olanı 4.999₺-5.000₺
8gb Ram,128gb hafızalı olanı 6.800₺-7.000₺
Almışken 8gb olanı alın,Ufak bir çanta
Kablosuz mouse, mini Bluetooth Klavye resmen laptop olur.
Sadece Samsung ta olan Dex modu laptop gibi yapıyor.
İster klavyeli kılıf+ Bluetooth mouse ile keyifli kullanım sağlar.
Hem normal Android tablet modu hem windows benzer Dex modu.
Not: Dex modu hemen hemen hepsinde aynı,Örnek olması için s6 lite,s4 resimlerini de ekledim.
Dex windows masaüstü benzeri arayüz göstermek için..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 13 Kasım 2024; 13:27:50 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X