Bildirim
Cinema 4D Boş kısımdaki layer ler siyah oluyor
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Normal tag işareti varsa onu silmeyi denediniz mi, veya ek olarak modellerken de extrude fazla içeri yaptıysanız bu kararmalar meydana gelebilir.https://www.c4dcafe.com/ipb/forums/topic/65246-black-nonflipped-polygons/ buna da bakabilirsiniz yardımcı olur belki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir Miles Bilkentrod -- 19 Ağustos 2020; 9:32:48 > -
Çözdüm ve anlatıyorum. Ayarlardan opengl kapatınca düzleiyor yani ekran kartı boş yerleri layer olarak algılıyor düzelttim ve sorunum çözüldü -
Seri şekilde çözmüşsunuz hocam sorunu -
Kusura bakmayın çok uzun zamandır girmedim foruma bugün ihtiyacım oldu gireyim dedim yorumu farkettim 107 tıklanmış ihtiyacı olan bakar diye yazma ihtiyacı duydum -
Yok hocam ne kusuru ben zaten C4Dyi bırakalı 8-9 ay oldu ama yeni kişiler için işe yarar muhakkak
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X