Merhaba, yeni monitör aldım ve ekte attığım fotoğraflardaki gibi bir sorunum var. Cam ekran ile kasa arasında hava kabarcığı var gibi ve gördüğünüz gibi beyaz nokta ve çizgi de mevcut. Ekranda jelatin yok. Ekranın diğer bölümlerinde ölü piksel tespit edemedim. Bunlar nedir, değişime göndermeli miyim? Çok bir bilgim yok yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0106bet0106 -- 27 Mart 2021; 14:30:41 > |
Lg 27gl83a-b cam ekran ile monitör kasası arasındaki hava boşluğu ve beyaz noktalar
-
-
Ekranda ölü piksel yok ışık sızması ips glow fazla yok ise memnunsanız eğer değiştirmeyin değişimden gelecek monitörde ölü piksel ips glow ışık sızması gibi durumlar şimdi kullandığınız monitörden daha kötü olabilir. Ufak noktalar ekranın dış kısmında kalıyor bir sorun yaratacağını düşünmüyorum karar sizin.
-
Merhaba bana gelen üründe de ekranında jelatin yoktu. Ama kasa çerçevesi plastik kısmında vardı. O küçük noktalar hariç bir fark göremedim bendeki üründen.
-
Çok teşekkür ederim, ekranda bunlar dışında bir sorun göremedim. Sol altta çok az bir ips glow var ama farkedilmeyecek derecede az. Ve dediğiniz gibi gelecek üründe ölü piksel olabilir düşüncesiyle değişimden vazgeçtim. Bunların ne olduğu konusunda bilgim pek yoktu, antiglare kaplama dediler başka bir forumda. Aklımdaki soruları çözdüm o yüzden. Teşekkür ederim tekrardan.
-
Evet aynen çerçeve dışında jelatin var bende de. O noktalar ölü piksel mi sayılıyor pek emin olamadım. Sormak istemiştim ben de. Ama galiba çok dert edilecek bir şey değilmiş anladığım kadarıyla. Teşekkürler bu arada cevabınız için
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X