Şimdi Ara

ÖNÜ VE ÜSTÜ MESH PANEL KASA TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Üst panele montajlamak için aldığım sıvı soğutmanın radyatörü ve fanı tahmin ettiğimden daha kalın çıktı ve ramlerimde yüksek profil olduğu için, cpu sıvı soğutma radyatörünü üst panel ile ram arasına sıkıştırdım. (evet montajlayamadım bildiğiniz ramlerin üstüne oturttum ve bunun ileride titreşimden dolayı ram yuvalarında problem çıkaracağını düşünüyorum). Sizden ricam 2500 liraya kadar bana mesh ön panel ve üst panel kasa tavsiyesinde bulunmanız, aradığım kasanın üst kısmında radyatörü taktığım zaman ramlere değmeyecek şekilde yer kalması gerekiyor.

Ölçü vb için fikir vermesi açısından kullandığım kasa ve soğutucu;

Kasa : Aerocool Airhawk Duo Cam Yan Panel Adreslenebilir Duo RGB Fanlı 3.0 Oyuncu Kasası 

Cpu soğutma : Arctic Liquid Freezer II - 240 Intel / AMD Uyumlu, 240mm Radyatörlü, 2x12cm P12 Fanlı, Sıvı İşlemci Soğutucu (AR-ACFRE00046A)

Şuanki durum

• Corsair 5000 serisi olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a-f-h -- 5 Kasım 2021; 21:11:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fractal Design Meshify serisine bakmanı öneririrm.

ÖNÜ VE ÜSTÜ MESH PANEL KASA TAVSİYESİwww.webdenal.com
    Fractal Design Meshify C Dark TG Oyuncu Kasası - Siyah (FD-CA-MESH-C-BKO-TG)
    https://www.webdenal.com/fractal-design-meshify-c-dark-temper-camli-siyah-oyuncu-bilgisayar-kasasi_1001694.html
    ÖNÜ VE ÜSTÜ MESH PANEL KASA TAVSİYESİharcialem.com
    Fractal Design Meshify C Temperli Mid Tower Siyah Oyuncu Kasası-(FD-CA-MESH-C-BKO-TG) yorum ve fiyatı
    https://www.harcialem.com/urun/fractal-design-meshify-c-temperli-mid-tower-siyah-oyuncu-kasasi-fd-ca-mesh-c-bko-tg

Her yönden fazlasıyla tatmin eder.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    masa içi uzay kasa için öneri
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.