Şimdi Ara

masa içi uzay kasa için öneri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elimde 4800 tlye topladığım bir sistem var sistemi bulabildiğim en ucuz fiyata indirim kovalayarak topladım kasasız, masa içi kurulum yapmak istiyorum ayrıca masayı kendim tasarlayıp hazırlayacağım masam 120x60 olacak sağ tarafta 50x50lik bir cam bölme içinde masa içine kuracağım ve aklımdaki soru şu bu masanın içine konuşlandıracağım donanımlar için ne kadarlık bir alan yeterli olur 50x50cm yeterli olacak gibi genişlik ve uzunluk için ancak derinliğe gelince hava sirkülasyonu vs bilgim yok bunun için yardımcı olursanız sevinirim kaç fan lazımdır gibi her türlü tavsiyeye açığım ama asıl sorum kıdaca bu 50x50 ölçülerinin yanına donanımın geleceği yerin derinliği ne olmalı 😅
    sistemim şu şekilde

MSI 23.6" OPTIX G241VC monitör
    msi b460m a pro motherboard
    i3 10100f cpu
    rx570 4gb gpu
    sandisk 500gb m2 ssd
    patriot 2x8 3000mhz ram
    650w 80+ psu

aklımdaki masaya örnek olarak internette bulduğum bir görsel şunu verebilirim ama ben kendi masamda sağ tarafta bir bölümde cam içinde görünmesini istiyorum tasarım fikirlerine de açığım...

• tasarımı camı zartı zurtu değmez bence.

1.uzay montaj tozlanır.perf.düşüklüğü yapar buna bağlı olarak.kasa kapalı olduğu için daha uzun sürer tozlanması

2.olası deprem,kaza,üzerine bir şey düşse paramparça olur.

3.masanın kullanımını daraltır.gözüktüğü gibi olmaz.

Bence ucuzundan da olsa kasa alın.Bunlar fotoğrafta durduğu gibi durmuyor kendi evlerimizde.

• teşekkür ederim önerileriniz için ancak başına bir şey gelmediğini düşünerek tıkır tıkır işlediğini varsayarsak bu donanımın gireceği boşluk için öneriniz var mıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: diyetisyengokhan

teşekkür ederim önerileriniz için ancak başına bir şey gelmediğini düşünerek tıkır tıkır işlediğini varsayarsak bu donanımın gireceği boşluk için öneriniz var mıdır

anakart için mosfetleri unutmayın bir de cam açılıp kapanabilir sistemde olursa daha rahat temizliğini yapabilirsin

• benim anlamadığım şey şu, dizimizi sokacağımız yere geliyor masa. bu şekilde o masayı kullanmak çok rahatsız olurdu diye düşünüyorum kendi adıma.

oturuş pozisyonunda masanın o kısmı sanki boş kalıyomuş gibi görünebilir, ama, oturup kalkarken de engel olur. ben şahsen böyle bir masa kullanamama sanırım.
  • mosfstleri unutmayından kastınız nedir acaba açar mısınız biraz
  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    doğru ancak ben donanımı koyacağım yeri bu yüzden sağ tarafa 50x50lik bir bölüme kuracağım ve masa kavisli olacağı için dizime çarpmayacak şekilde kuracağım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mosfet anakart için pasif soğutma sanırım koyarsanız iyi olur

• sanırım mı kardeşim burada bir şeyler için yardım istiyorum ama senin yazdığın yanıtların hiç bir işe yararlılığı yok madem bir bilgin yok gereksiz yanıt vermenin lüzmu yok deprem falan demişsin be kardeşim diğer pcler depreme mi dayanıyo güldürmeyin ciddi cevap verecek bilgisi olanlar versin bi zahmet
  • iyi al birader 5 gün sonra toza belensin gram umrumda değil

• sonucu paylaşırım dostum 🤙 bir derinlik önerisi verecektin saçma sapan yerlere çekildi konu ki toza bulanma imkanı yok fan kısımları toz önleyici kaplqma ile kaplanacak zaten ekran kartını ulu orta bırakacağımı düşünmen ilginç...
  • masa içi uzay kasa için öneri

üst panel hazır ve hala derinliğin ne kadar olması gerektiğiyle ilgili yardım gelmedi bilgisi olan arkadaşlar bir tık help me :)
  • masa içi uzay kasa için öneri
    kasayı ekleyeceğim allahın izniyle sıkıntısız güzel bir pc desk build olacak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.