Şimdi Ara

Cinemaximum Fahiş fiyatları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • forum bornovada bi kutu kola alayım dedim kadın 6.25 dedi. öyle olunca direk uzaklaştım zaten. yoluncak kaz gibi görüyolar milleti üzücü olan bu aslında.
  • Ben sinemaya girmeden önce nevalemi alır gizlice sokarım hiç çekinmem o kadar para verilmez.
  • İçecek türü şeyleri, AVM içindeki marketlerden alın mümkün olduğunca, poşeti ufaltırsanız kimse çakmıyor.

Şahsen bu çakallara para kaptırmamak için ben öyle yapıyorum.
  • Ben disardan 1.5 lt pepsi ve aile boyu cips alarak giriyorum.miss.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle fırsatçılık.Bu kadar olmaz.
  • Cinemaximum'un ben de bu yönünü sevmiyorum. Aslında kar ettiklerini sanıyorlar ama bana kalırsa yanılıyorlar, hesabı yanlış yapmışlar. 20 liraya 1 kişiye satmak yerine 3 liraya 30 kişiye satmak çok daha mantıklı. İki taraf da kazanır ikinci şekilde.

Edit: Her zaman elimde suyla giriyorum (açık bir şekilde), daha birşey diyen olmadı. Derlerse kavga çıkartırım zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burlero -- 3 Temmuz 2014; 20:12:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Filmadamı

20.5 biz arkadaşlarla genelde avm deki carrefour migrostan alıp gizlice sokuyoruz

Aynen
    bende dışarıdan sokuyorum, yoksa mısır kola parası biletten pahalıya geliyor.

Ayrıca 3d filmlerde gözlüğü de yanımda götürüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bir aralar sinema'ya gittiğimde yanımda dev boy cips götürürdüm bir şey demezlerdi ama sonrasında tölerans göstermediler,bende ondan sonra fıstık,fındık götürmeye başladım en azından bunların boyu küçük görmüyorlar
  • asosyal adam kullanıcısına yanıt
    çantayla rahat rahat sokuluyor aslında. bira bile sokup içmişliğimiz var arkadaşlarla.
  • sinemadan bişey alınırmı ya biz gözlük bile almıyoruz bazen kendimiz getiriyoruz bazen salondaki kutularında araklıyoruz.yiyecek içicek zaten avm nin marketinden çantaya dolduruyoruz arkadaşlarla bira falan alıp içtimiz oluyodu.hatta boş günümüzde bi filmden çıkıp başkasına giriyoruz istanbuldaysan marmara forum iyidir rahattır o konuda :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.