Şimdi Ara

Cinemaximum İnternetten Avantajlı Biletler Kampanyası (5-6 liraya biletler) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
79
Cevap
8
Favori
7.742
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Niye psikolojik pazarlamaya kurban oluyorsunuz?
    İlla misir mi yenecek? Cikolata, kuruyemis vb yada, Cips alin girin olmadi misir cipsi...
    İceriden 10-20 lira vermek bana uymuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar toplu bilet tek sinema film ve seans için mi yoksa toplu alıp istediğimiz zaman kullanabiliyor muyuz?

• son kullanma tarihi varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: ASAP Rocky

imax seçmiş olabilirsiniz hocam

Yok hocam ilk seans diye sanirim vermedi 2. Seansdan aldim bende

• faal kullanıcısına yanıt
    Tek film tek seans hocam direk koltuk felan da seçiyorsunuz zaten

• 3d filmlerde gözlük için ayrıca ücret alıyorlar mı
  • fenerliyizbizler F kullanıcısına yanıt
    Alıyorlar hocam eğer hazırda eskiden kalma varsa yanınızda götürürseniz sıkıntı olmuyor.

• knight_offline kullanıcısına yanıt
    +1

• Kazı kazan kampanyası da var arkafaşlar kombo yapılırsa daha da sıcaklaşıyor kampanya

Paylaş:
    Kazı Kazan kuponlarında boş yok!
    Kazı Kazan kuponlarında boş yok!

Başlangıç Tarihi: 08.08.2016
    Bitiş Tarihi: 31.08.2016

08 -31 Ağustos 2016 tarihleri arasında aldığınız her sinema bileti sürpriz hediyeler kazandırıyor!

Kampanya Koşulları:

1. 08 - 31 Ağustos 2016 tarihleri arasında her bir sinema bileti alışverişinde 1 adet kazı kazan kuponu verilecektir.

2. Kazı kazan kuponlarından ücretsiz küçük popcorn, sinema bileti, popcorn + sinema bileti ve sinema biletinde %30 indirim kazanabilirsiniz.

3. Kazanılan hediyeler 08 Ağustos - 15 Eylül 2016 tarihleri arasında geçerlidir.

4. Hediye teslim alınırken kazı kazan kuponunun ibrazı zorunludur.

5. %30 indirim kuponu 01 - 30 Eylül 2016 tarihleri arasında sadece sinema bileti alışverişlerinde geçerlidir.

6. %30 indirim sadece satın alınan 1 adet bilette geçerlidir.

7. Cinemaximum web sitesi veya mobil uygulaması üzerinden satın alınan biletlerde kazı kazan kuponları gişe görevlisi tarafından teslim edilecektir.

8. Hediye ve %30 indirimli biletler sadece 2D ve 3D filmlerde geçerlidir. IMAX, IMAX 3D, 4DX, 4DX 3D, MPX, MPX 3D, D-Box ve VIP salonlarda geçerli değildir.

9. Kampanya kurumsal toplu bilet alımlarında, kampanyalı biletlerde ve davetiyelerde geçerli değildir.

10. İade edilen biletlerde kampanyadan kazanılan kazı kazan kuponunun kullanılmadan iade edilmesi zorunludur.

11. Kazı kazan kuponları para yerine geçmez ve/ veya paraya çevirilemez.

12. Kazı kazan kampanyası Cinemaximum MarkAntalya ve Cinemaximum Next Level dışındaki tüm Cinemaximum’larda geçerlidir.

13. Kuponların kaybolması halinde Cinemaximum sorumluluk kabul etmez.

13. Kampanya stoklarla sınırlıdır.

14. Mars Cinema Group kampanyada değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

• gider ayak pazara bilet aldım 3 kişilik.oğluma değişiklik olsun bakalım gidelim.teşekkürler bilgi iiçin.
  • haber veren arkadaşa teşekkürler pazar günü 4 bilet 37,5 e geldi
  • Forumda satılan kodlarla alınan biletlere kazı kazan veriliyor mu?

Kampanya kurumsal toplu bilet alımlarında, kampanyalı biletlerde ve davetiyelerde geçerli değildir.

• Turkcell kullananlar için şöyle bir öneride bulunabilirim.
    Gnctrkcll üyeliği olanlar için pazartesi -perşembe 1 alana 1 bedava. 3D dahil. Ben de 2 adet gözlük var ve kardeşimle toplam 13 TL'ye 3d filme gidebiliyoruz.
    Ayrıca Profesyoneller Klubü üyeliği olanlar için Cuma akşam 17'den sonrada aynı durum geçerli.
    Bunlar daha kârlı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gokhandiyebiri

Turkcell kullananlar için şöyle bir öneride bulunabilirim.
    Gnctrkcll üyeliği olanlar için pazartesi -perşembe 1 alana 1 bedava. 3D dahil. Ben de 2 adet gözlük var ve kardeşimle toplam 13 TL'ye 3d filme gidebiliyoruz.
    Ayrıca Profesyoneller Klubü üyeliği olanlar için Cuma akşam 17'den sonrada aynı durum geçerli.
    Bunlar daha kârlı.

Iyide bu gnctrkcll internetten alım için geçerli değil ki?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonuçta sinemaya gidilmeyecek mi? Yarım saat evvelden gidip işlem ücreti vermeden, gözlük ücreti vermeden bilet almak daha mantıklı. Filmlerde 3 günde gösterimden kalmadığına göre gayet makul. 3d film kişi başı 6,5 TL. Daha ne olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gokhandiyebiri

Sonuçta sinemaya gidilmeyecek mi? Yarım saat evvelden gidip işlem ücreti vermeden, gözlük ücreti vermeden bilet almak daha mantıklı. Filmlerde 3 günde gösterimden kalmadığına göre gayet makul. 3d film kişi başı 6,5 TL. Daha ne olsun.

O zaman öyle denemek lazım ben gnctrkcll internetten alım geçerli değil diye biliyordum bu kampanya ile birleşiyorsa pazartesi perşembe gitmek daha mantıklı o zaman haklısınız
  • Hocam düzeltme yapayım Gnctrkcll internet alımında geçerli değil. Diğet kampanyalarla birleşmiyor. Benim söylediğim pazartesi-perşembe gidip gişeden alırsanız Gnctrkcll şifresiyle daha uyguna geldiğini belirttim

• quote:

Orijinalden alıntı: knight_offline

Niye psikolojik pazarlamaya kurban oluyorsunuz?
    İlla misir mi yenecek? Cikolata, kuruyemis vb yada, Cips alin girin olmadi misir cipsi...
    İceriden 10-20 lira vermek bana uymuyor

AVM'de carrefour'dan 2 popcorn cips+2 kutu kola. sinemaya girerken p. mısır satılan yerden 1 adet patlamış mısır kutusu istiyorum, cipsi içine döküyorum misss.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.