Şimdi Ara

Cinemaximum İnternetten Avantajlı Biletler Kampanyası (5-6 liraya biletler) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
8
Favori
7.742
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    herkes geliyor diye :)
    mars sinema clup puanı kazanılmıyor mısır menulerinde bile. sanki fiyatlar migrosa gore pahalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hhuctas H kullanıcısına yanıt
    Nerden almaya çalışıyorsunuz hocam denedim şimdi oluyor. Piyasada güzel film yok bu ara ya normalde daha çok kullanırdım da 2 kere kullandım şuana kadar kampanyayı.

Bu mesaja eklenen görseller:

Cinemaximum İnternetten Avantajlı Biletler Kampanyası (5-6 liraya biletler) Cinemaximum İnternetten Avantajlı Biletler Kampanyası (5-6 liraya biletler)

• hocam buz devrinde olmuyor mesela akasyada oluyor sadece
  • Arkadaşlar suicide squadda anadolu yakasında sadece akasyada ve imaxde gözüküyor bu bi tek bende mi böyle yoksa herkeste mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xprofessorx

quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

Bedava bilet isteyen varsa alintilasin. Ilk alintiyana vericem. Su kodlari online olarak girebilmemiz lazim. Bu sekilde hic sevmiyorum filme yarim saat once gidip bilet alsan o kodla koltuk kalmiyor adam gibi. Onceden gidip cevirttirmen lazim ona da useniyo insan.

Ben alabilirim.

PM ile yolladım.
  • hhuctas H kullanıcısına yanıt
    Evet hocam bazı dublaj ve 3dlerde sıkıntı var gibi ama bende mesela akasyada aynı sıkıntı oldu aradım destek hattını güncelliyoruz dediler bir sonraki seanstan itibaren düzeldi hepsi

• Kampanya güzel bugün faydalandım lakin 14 tl nin verdiği rahatlıktan dolayı beğenmediğimiz Jason Bourne filminin yarısında çıktık. (29 lira verseydik çıkmazdık o ayrı)
  • bLind kullanıcısına yanıt
    Filmin önceki serilerini izlemeden bunu izlesek anlar mıyız? Hikaye devam mı ediyor?
  • Anlarsınız sıkıntı olmaz

• römercan kullanıcısına yanıt
    Mısırı kolayı dışardan alıyorum. 3 kolaya 21 lira verince aklım basima geldi.

• xenofx X kullanıcısına yanıt
    Hocam içecek iyi oluyor da mısırı dışardan getirmek zor oluyor pakette satılanların tadı kötü malesef iyi olsa bile onları yanında getircek yeri bulmak zor.

• Mars kartı filanmı lazım bu kampanya için? Birde forumda atılan ssler grup fiyatlarımı grubun içinde tek kişi fiyatımı? Tek kişi 20tl 2 kişi 18yazıyor mesela bağzılarında

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gözlük dahil mi bunda arkadaşlar 3d?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BöcekBaşı -- 10 Ağustos 2016; 18:05:41 >
  • 2li bilet 18tl hocam yani kişi başı 9 tl oluyor.

• BöcekBaşı kullanıcısına yanıt
    Malesef hocam onları ayrı olarak almak gerekiyor gişeden

Öyleymiş, bayağı sıcakmış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de mars cinema club kart sahibi iseniz bilet sayısının yarısı kadar puan geliyor. Bu yönüyle de çek satıştakilerin önüne geçiyor hocam

Kartı nasıl alıyoruz? Ben bugun üyelik açma gereği duydum ilk defa

• Bileti alırken istiyormuşsunuz. Ben şimdi alayım dedim 2 li 3 lü falan bilet çıkmıyor neden acaba ?
    Diğer filmlerde olmadı ama bunda oldı 2 3 5 li ödeme seçeneği çıkmıyor desteği aradım mesaileri bitmiş napabilirim acab?
    Diğer seansa baktım 13 deki seansda çıktı sorun var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BöcekBaşı -- 10 Ağustos 2016; 22:11:56 >
  • BöcekBaşı kullanıcısına yanıt
    imax seçmiş olabilirsiniz hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.