Şimdi Ara

.::Cinlerin İletişim Kurma Teknikleri::. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
1
Favori
23.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: LordMarduk

Cin Süresi

Doğru.Kesinlikle.
  • Bencede crow eger bilgin yoksa susacaksin.Onlari inkar etmek insani dinden çıkarır.Uyarmakla wazifemi yapayımda gerisi beni alakdar etmes!!!
  • konuyu saptırmanın ne anlamı neden inanmıyorsun sen anlamadım.Ama Kuran yalan atmaz var derse vardır.
  • İnanmayan varsa kendi bilir.Ama inkar etmek yanlış.
  • konu benim inanmam değil,inkar edenlerin aptallıkla itham edilmesi...hoş değil...
    hemde hiç hoş değil!
  • quote:

Orjinalden alıntı: crow

quote:

KURAN-I KERİM
    DAHA BÜYÜK KANIT BULAMADIM

hadi be!yapma ya yeni mi çıktı o kitap!...

neyse şimdi bişey sölicem yine karışacak ortalık sustum,yasak konular bunlar...

he cinler var,böyle vücudunuz deliklerinden girerler,hocların tükürüğü iyi gelir,hatta tecavüz eder bu cinler insana...he abim he...

Senin Dedenin Dedesinin Dedesinin Dedesinin Dedesi Daha Portakalda Vitamin Bile Degilken "O" Dedigin Kitap Vardı....
    Bir Daha Sakın "O" Dedigin Kitap Hakkında Yorum Yapma....

• crow,sen ankarada mekan soruyodun gitmedin mi daha oldschool a bakim? çok şey kaçırıyon bak sölim
  • oo ağlayacaksanız oynamayalım beyler...
  • Neyse bu konu kilitlenecek gibi bir koku alıyom ben acaba neden??
  • quote:

Orjinalden alıntı: CIZIK

quote:

quote:

KURAN-I KERİM

he cinler var,böyle vücudunuz deliklerinden girerler,hocların tükürüğü iyi gelir,hatta tecavüz eder bu cinler insana...he abim he...

Senin Dedenin Dedesinin Dedesinin Dedesinin Dedesi Daha Portakalda Vitamin Bile Degilken "O" Dedigin Kitap Vardı....
    Bir Daha Sakın "O" Dedigin Kitap Hakkında Yorum Yapma....

.::KONUYU KAPATALIM ÇİZİK ÇİZMİŞ CROW'I::.

• ------------------------------
    Böyle konuları burda açmanın mantığını kavarayamıyorum, kusura bakmayın.. Cinlere inanmak ya da inanmamak gibi birşey olamaz, eğer adam müslümanım diyosa islamın içinde bulundurduğu şeyleri kabul etmiş demektir.. Islamda da cinler vardır ve cinlerin de var olduğnu bilen kişiler onların ADINI ANMANIN BİLE yanlış olduğunu bilirler/bilmeliler.. Lütfen bu tür konuları buralara taşımayalım..
    Tekrar

• Walla cinler varsada ben görmedim. Bayan cinlere ilgim olabilir.Bu işin bi yolu warmı? Onnarla nassı tanışabilirim.
  • insan saçmalamak içinde yazmaz ki kardeşim yaw

quote:

Orjinalden alıntı: Drazy

Walla cinler varsada ben görmedim. Bayan cinlere ilgim olabilir.Bu işin bi yolu warmı? Onnarla nassı tanışabilirim.

• quote:

quote:

KURAN-I KERİM

Crow inanmazsan inanma ama kimsenin inancıyla dalga geçme.Milyonalrın inancına hakaret ediyorsun.Bugün Kur'an inkar edilemeyecek derecee kendini kanıtlamıştır.Buna inanmamakta özgürsün.Allah sana bir irade vermiş nasıl kullanırsan kullan ama kimsenin inancıyla dalga geçme.Yinede ortada dalga geçilecek bir durum varsa oda senin cümlelerinde gizli

Ayrıca cinlerden konuşmak iyi değildir.Bu konuda topic açıldığında her zaman konu başka yerlere kaymıştır.ZAten konuşulacak bir şeyde yok.Toplumda bir sürü hoca bozması adamlar var,bunlar yüzünden bu durumlara düştü konu.Hoca tükürüğü bir işe yaramaz ama tecavüz olayı kısmen doğru.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk -- 17 Eylül 2004, 12:08:57 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.